• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben ofiste kullanıyorum çok pratik oluyor. Çok pahalı olmayan standart kahveleri kullanıyorum ofis ortamında en azından filtre kahve makinesi kullanmaktan çok daha iyi oluyor. Bazı çekirdeklerde de hiç fena sonuç almadım ama tabiki v60 ile kıyas kabul edilmez. Evime asla almayacağım ama ofis ortamında adam akıllı kahve demlemek isteyenler için de ideal bir ekipman.
kesinlikle katılıyorum

Çok saçma bir problemim var. Düzenli olarak clever dripper ile demlenen kahve içersem dişlerimde inanılmaz bir hassasiyet oluşuyor. İş yerinde kullanıyorum clever dripperı uzun zamandır hassasiyet problemim vardı 2 hafta izne çıktım evde her gün v60 ile iki fincan içmeme rağmen hassasiyetim geçti işe dönüşün 3. günü tekrar dişlerim çok kötü oldu. Sonra bir rahatsızlandım hafta sonu ile birlikte 4-5 gün işe gidemedim hassasiyetim azalmaya başlarken işe döndüğüm ilk gün tekrar aynı şey oldu gerçekten iş yerinde kahve içmeyi bırakacağım bu gidişle.

Belki iş yerindeki başka bir değişken diş hassasiyeti yapıyordur, olamaz mı?

Su dışında kullandığım kahve değirmen vs aynı hocam. Suyun tek başına bir etmen olacağını da düşünmedim açıkçası. Onun dışında da bir şey tüketmiyorum iş yerinde.

Diş hekimimiz var mı acaba grupta 🧐

Çok saçma bir problemim var. Düzenli olarak clever dripper ile demlenen kahve içersem dişlerimde inanılmaz bir hassasiyet oluşuyor. İş yerinde kullanıyorum clever dripperı uzun zamandır hassasiyet problemim vardı 2 hafta izne çıktım evde her gün v60 ile iki fincan içmeme rağmen hassasiyetim geçti işe dönüşün 3. günü tekrar dişlerim çok kötü oldu. Sonra bir rahatsızlandım hafta sonu ile birlikte 4-5 gün işe gidemedim hassasiyetim azalmaya başlarken işe döndüğüm ilk gün tekrar aynı şey oldu gerçekten iş yerinde kahve içmeyi bırakacağım bu gidişle.
Hocam diş hekimi değilim ama bildiğim kadarıyla kahvenin dişe (sararma dışında) bir zararı yok. Cleverla daha fazla demleniyor diye artı bir hassasiyet oluşturacağını sanmıyorum. Yani olan hassasiyetiniz etki gösteriyordur. Yine de bir diş hekimi yanıtlasa daha iyi olur tabii ki.

Kahve konusunda seçici olmayan ve nitelikli kahve ile ilgilenmeyen, bir de üstüne ekipmanlara laf eden arkadaşlar için evimde bulundurduğum ekipman. V60 la demlediğin özel seçki bir kahveyi beğenmeyip, standart bir çekirdekle cleverdan çıkan kahveye bayılıyorlar. Alırken bu kadar kullanacağımı düşünmemiştim :)

Kahve konusunda seçici olmayan ve nitelikli kahve ile ilgilenmeyen, bir de üstüne ekipmanlara laf eden arkadaşlar için evimde bulundurduğum ekipman. V60 la demlediğin özel seçki bir kahveyi beğenmeyip, standart bir çekirdekle cleverdan çıkan kahveye bayılıyorlar. Alırken bu kadar kullanacağımı düşünmemiştim :)
Yorumunuza gerçekten çok güldüm, çünkü geçen hafta aynısı başıma geldi. Kahve içmeye gelen bir arkadaşım, V60'la demlediğim seçki kahveyi beğenmeyip ekipmanlarla dalga geçti. Fakat Clever'la demlediğim vasat bir Kolombiya kahvesine bayıldı.

V60 genelde beceremiyorum bende, fakat Clever ile çok daha iyi sonuçlar alabiliyorum döküşler bu kadar fark ettirmemeli diye düşünüp duruyorum açıkçası.

Merhaba. Ocak ayına kadar geri gittim ama bu konuda bir paylaşım göremedim. Şu an Clever Dripper almak isteyen birisi nereden alabilir?

Arkadaşıma ev hediyesi olarak alma düşüncem var ama daha önce alışveriş yaptığım yerlerde göremedim. En yakın ürün olarak Epinox'un hario switch muadili var. O da 200ml ve olumsuz yorumlar var.

Merhaba. Ocak ayına kadar geri gittim ama bu konuda bir paylaşım göremedim. Şu an Clever Dripper almak isteyen birisi nereden alabilir?

Arkadaşıma ev hediyesi olarak alma düşüncem var ama daha önce alışveriş yaptığım yerlerde göremedim. En yakın ürün olarak Epinox'un hario switch muadili var. O da 200ml ve olumsuz yorumlar var.

Benim en çok kullandığım ekipman kendisi. Özellikle abaca trepazoid filtre ile. Sabahları işe giderken termosa koyuyorum. Çok hızlı ve güzel sonuçlar alıyorum. Mesela bugün clean cup la divisia gesha demledim. Çok iyiydi.

Arkadaşım da geçenlerde Trendyol’dan aldı. Sorunsuz ve temiz ulaştı eline kargosu.
Fiyatı 650 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, şu anki ilanlar ise 950 tl.

Teşekkür ederim

Arkadaşım da geçenlerde Trendyol’dan aldı. Sorunsuz ve temiz ulaştı eline kargosu.
Fiyatı 650 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, şu anki ilanlar ise 950 tl.
Teşekkür ederim. Trendyoldan aldım. Sorunsuz şekilde gelirse almayı düşünenler için tavsiye amaçlı yorum yazacağım

Güncelleme: BU Coffee Roastery satıcısından 950 TL'ye almıştım. Şu an 1100 TL. Sorunsuz ve eksiksiz şekilde geldi. Renk seçenekleri kısıtlı. Muhtemelen tercih edilmeyen renk seçenekleri ellerinde kaldı sadece.

Son düzenleme:
Anaerobik kahveler her türlü patlıyor bu alette ama yıkanmış kahvelerden verim alamıyorum bi türlü. Herhangi yıkanmış bi kahve dümdüz sıradan sabah kahvesi gibi oluyor hepsinin tadı aynı var mı önerisi olan

İlginç bir şekilde neredeyse her yerde satışı durmuş. Kahve.com’la görüştüğümde bundan sonra stoğa girmeyeceğini söylediler. Amazon vs. de yok. Sözlük sağolsun ikinci el aldım fakat bulmasam nereden alacaktım bilmiyorum.

Clever dripper alt tıpası kırıldı. Yedek parçası da bulamadım. Bu tarz bi durum yaşayan oldu mu. Ne yapılabilir? Zaten yıkamak için tıpasını çıkardığımda çok da sağlam bişey olmadığı belliydi aslında. Şu an sadece dripper gibi kullanıyorum. Hayal kırıklığı resmen.

Clever dripper alt tıpası kırıldı. Yedek parçası da bulamadım. Bu tarz bi durum yaşayan oldu mu. Ne yapılabilir? Zaten yıkamak için tıpasını çıkardığımda çok da sağlam bişey olmadığı belliydi aslında. Şu an sadece dripper gibi kullanıyorum. Hayal kırıklığı resmen.
Ben de benzer şekilde, 30-40 cm yüksekten düşürdüm ve orta alt kısmı kırıldı. Gıda ile temas olacağından yapıştırıcı kullanmadım. Sadece düz bir şekilde V60 gibi kullanıyorum. Bu nedenle Clever olmayan bir dripper oldu.

Geri