• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nisan sonu verdiğim siparişten çok memnun kalmadım ve yaşadığımız olumlu deneyimler gibi, olumsuz deneyimleri de forumda paylaşmayı doğru buluyorum. Paraiso natural anaerobic'i toplu alımda birçoğumuz gibi oldukça kompleks ve lezzetli bir kahve (diğer kahveler de çok lezzetliydi) olarak deneyimlediğim için tekrar sipariş verdim. Önceki cleancup alışverişlerimde de kalitesini belli eden kavrum ve çekirdekler ile karşılaşmıştım ve bu deneyimlerimi de buradan paylaşmıştım. Son alımımda kavrumu tutarlı bulmadım ve o güzel kahvenin oldukça sönük bir halini içmiş bulundum, vista hermosa esprossa da aynı şekilde hafif isli tatlardan ötürü çok keyifli değildi. Kavrum profilinin resmini de paylaşmış olayım (Tadımı güzel olduktan sonra renk-homojenlik kısmına takılan birisi değilim)
Cleancup benim için ülkedeki en iyi kavuruculardan birisi, kavrum sırasında bir terslik olmuş olabilir. Tekrar başka kahvelerinde yine şans vereceğimi düşünüyorum. :coffee:
Ekli dosyayı görüntüle 13705
Geri bildirim için teşekkürler. Memnun kalmamnıza üzüldün. Böyle durumlarda bizimle de iletişime geçin mutlaka. Beraber demleyelim, çözüm bulalım, olmadı telafi edelim. Özelden sipariş no paylaşırsanız telafi etmek isterim

31 Mayıs kavrumlu Burundi’yi bugün filtre kahve makinasında denedik.
Kavrum Clean Cup’tan alıştığımız her zamanki homojenliğinde görünmemekle birlikte, lezzetliydi. Daha önce forumda sorulmuştu sanırım, böyle daha düşük asiditeli bir kahve getirseniz de onu da Clean Cup’tan denesek diye. Bence öyle bir kahve olmuş, tatlı ve orta-yüksek gövdeli, G. Amerika kahvelerini anımsattı, sabah kahvesi olarak çok beğendim.

https://ibb.co/NpLYMNY

Geri bildirim için teşekkürler. Memnun kalmamnıza üzüldün. Böyle durumlarda bizimle de iletişime geçin mutlaka. Beraber demleyelim, çözüm bulalım, olmadı telafi edelim. Özelden sipariş no paylaşırsanız telafi etmek isterim
Öncelikle olumlu geri dönütünüz için teşekkür ederim. Öncesinde de denediğim ve çok sevdiğim bir kahveyi aynı parametrelerle beğenemeyince iletmem gerektiğini düşündüm fakat ilk size haber etmem daha uygun olurdu. Yoğun bir dönemde iletişime geçemeyip, buradan yazmış oldum.
Telafi talebiniz için de çok teşekkür ederim fakat kavrum stabilitesi ile ilgili endişemi belirtmek için paylaşmıştım, ilerideki siparişlerimde eskisi gibi cleancup profiliyle karşılaşacak olmak benim için yeterli bir telafi olur 😇 (Benden sonra sipariş geçenlerin olumlu geri dönütleri de bunu doğruluyor)

31 Mayıs kavrumlu Nensebo, Petra’daki Gitesi’siyi hatırlattı. Hem asiditesi hem de gövdesi var. Gitesi daha tatlıydı, Nensebo daha floral tatlar bıraktı. Tavsiye edilir.

ben de yakin zamanda nensebo almistim koyu kavrum secenegiyle v60 denemedim ama mokapotta hosuma giden bir kahve oldu. soguk demlemede iyidi.

İndirimdeyken Burundi Businde ve Etiyopya Nensebo Refisa almıştım, ikisini degassing süreleri tam dolmuşken. İkisi de çok başarılı kavrulmuş hem görüntü hem de tat itibariyle. İkisinde de uğraşmadan güzel sonuçlar aldım.
Bu kahvelerin espresso kavrumunu deneyen oldu mu? Bu ara çok espresso içiyorum aldığım 2 kg Null da pek dayanmayacak gibi.

1 Haziran kavrumlu Burundi yi ilk kez denedim. El paseodaki damak dolgunluğu bu kahvede de var. Farkları sarı meyve yerine yoğun bir fındık aroması olmuş, fındıklı Nescafe içer gibi :)
Ayrıca tadım notlarındaki karamelize şeker notalarını almak da mümkün.

31 Mayıs filtre kavrum Nensebo’yu bugün Clever’da demledim. Çok lezzetliydi, hem yüksek asidite hem de orta gövde. Arkasından Fam Burundi Kayanza içtim, o zevki vermedi (muhtemelen onun parametrelerini tutturamadım, aynı öğütümde suyu tutmadı gibi geldi)

@batugen
Merhabalar hocam, duruma gore yeni gelecek kolombiya ve refisayi birlikte dusunebilirim ancak son mesajlari kavrum profilinde degisiklik oldugu yorumlari okudum birde size sorayim dedim boyle birsey varmidir?

Colombiayla ilgili önden paylaşabileceğiniz bilgiler var mıdır acaba merak oluşturdu biraz bende.
verdim gitti :) https://www.allycoffee.com/coffees/los-hermanos-caturra-natural/

100 saat anaerobic fermentasyon, natural bir kahve. Capcanlı, kokuda yoğun ve etkileyici, bolca ahududu, çiçeksi, ağızda kalıcı ve tatlı.

@batugen
Merhabalar hocam, duruma gore yeni gelecek kolombiya ve refisayi birlikte dusunebilirim ancak son mesajlari kavrum profilinde degisiklik oldugu yorumlari okudum birde size sorayim dedim boyle birsey varmidir?

Merhaba,

hayır bundan sonra profiller koyu kavrum gibi bir durum yok. Her zamanki gibi kahvesine göre açık-orta devam.

@cayisse @Metehan @vetiverfan Baca fazlaca dolmuştu, temizlik ve havaların ısınmasıyla profilde ufak sapmalar oldu bu hafta öncesi 2 partide. Cuppinglerde sonuçlar kötü yada profilden çok uzak değildi ama ne önemi var memnun edemedikten sonra :). Sipariş numaralarını rica edebilir miyim? Telafi edelim hemen. Hatta yeni Colombia'nın ilk kavrumuna (06.07) denk getirelim ondan da göndereyim.

verdim gitti :) https://www.allycoffee.com/coffees/los-hermanos-caturra-natural/

100 saat anaerobic fermentasyon, natural bir kahve. Capcanlı, kokuda yoğun ve etkileyici, bolca ahududu, çiçeksi, ağızda kalıcı ve tatlı.

Merhaba,

hayır bundan sonra profiller koyu kavrum gibi bir durum yok. Her zamanki gibi kahvesine göre açık-orta devam.

@cayisse @Metehan @vetiverfan Baca fazlaca dolmuştu, temizlik ve havaların ısınmasıyla profilde ufak sapmalar oldu bu hafta öncesi 2 partide. Cuppinglerde sonuçlar kötü yada profilden çok uzak değildi ama ne önemi var memnun edemedikten sonra :). Sipariş numaralarını rica edebilir miyim? Telafi edelim hemen. Hatta yeni Colombia'nın ilk kavrumuna (06.07) denk getirelim ondan da göndereyim.
(y)

Geri