• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Chado Çayları Yorumlar ve Öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Apollon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizin videoların estetiği çok güzel gerçekten. Chado'dan alışveriş yapmadan önce mavi çay videolarınızı seyretmiştim. Heveslenip aldım ama tadı çok üzdü 😁. Sebze haşlamışım da suyunu içiyormuşum gibi hissettirdi. Tabii görsel olarak çok hoş, bir şeylerle karıştırmak mantıklı olacaktır. Sizin gibi buz yapmayı düşündüm ama buzu attığım içeceği bozar mı emin olamadığımdan denemedim. Tadı baskın oluyor mu acaba?
Çok teşekkür ederim. Evet tek başına birşey ifade etmiyor. O yüzden brn hep karışım olarak kullanıyorum. Son zamanlarda da genellikle buz kupu yapiyorum. Yaz geldi malum lazim olacak :) guzel sozleriniz icin tesekkurler. Almadan once merak ettiginiz. Irsey olursa yazin sorun bana :) kotuysd kotu derim :)

Çok teşekkür ederim. Evet tek başına birşey ifade etmiyor. O yüzden brn hep karışım olarak kullanıyorum. Son zamanlarda da genellikle buz kupu yapiyorum. Yaz geldi malum lazim olacak :) guzel sozleriniz icin tesekkurler. Almadan once merak ettiginiz. Irsey olursa yazin sorun bana :) kotuysd kotu derim :)
hocam selamlar, chado'da soğuk olarak içilebilecek en beğendiğiniz iki çay hangisi öneriniz var mı acaba? Chado dışında da olur tabii melez vb. :)

buradaki memnun yorumları görüp ben de sipariş geçtim. wake-up tea, chocolate kiss ve rooibos vanilla. yorumlarımı yazarım tüketince :)

Sizin videoların estetiği çok güzel gerçekten. Chado'dan alışveriş yapmadan önce mavi çay videolarınızı seyretmiştim. Heveslenip aldım ama tadı çok üzdü 😁. Sebze haşlamışım da suyunu içiyormuşum gibi hissettirdi. Tabii görsel olarak çok hoş, bir şeylerle karıştırmak mantıklı olacaktır. Sizin gibi buz yapmayı düşündüm ama buzu attığım içeceği bozar mı emin olamadığımdan denemedim. Tadı baskın oluyor mu acaba?
Merhaba. buraya uzun zamandır bakmıyordum kusura bakmayın. Evet bluebutterfly tek başına bir anlam ifade etmiyor. Ben genel olarak renklendirmek için kullanıyorum. Şeker kullanan birisi iseniz mutlaka tatlandırmak gerektiriyor. Doğal yollarla baya güzel renk veren bir bitki.
Sorunuza cevap olarak hayır buzlarda bir sorun yaşatmıyor. Kafanıza takılan herhangi bir şey olursa bana instagramdan ulaşabilirsiniz.

hocam selamlar, chado'da soğuk olarak içilebilecek en beğendiğiniz iki çay hangisi öneriniz var mı acaba? Chado dışında da olur tabii melez vb. :)
Merhaba. Ben choadodan başka bir markadan alışveriş yapmadım. O yüzden başka marka öneremem. Ama illa rooibos vanilla, berry punch matcha latte baya hoş sonuçlar ortaya koyuyor. Bluebutterfly latteler ise göze hitap ediyor. İçerisine koyacağınız tatlandırıcılarla baya hoş olabiliyor.

Merhaba. Ben choadodan başka bir markadan alışveriş yapmadım. O yüzden başka marka öneremem. Ama illa rooibos vanilla, berry punch matcha latte baya hoş sonuçlar ortaya koyuyor. Bluebutterfly latteler ise göze hitap ediyor. İçerisine koyacağınız tatlandırıcılarla baya hoş olabiliyor.

Chado'dan başka marka denemediyseniz ben size ve ahaliye önereyim: Asia Chai Art.

Chado, Melez vs. hiçbiri Asia Chai Art'ın yanına yaklaşamaz ürün kalitesi/tutarlılığı açısından.

Chado'dan başka marka denemediyseniz ben size ve ahaliye önereyim: Asia Chai Art.

Chado, Melez vs. hiçbiri Asia Chai Art'ın yanına yaklaşamaz ürün kalitesi/tutarlılığı açısından.

Daha önce görmemiştim bu markayı, güzel duruyor.
Rooibos Bourbon Vanilla ve 1-2 adet meyve çayı sipariş vereceğim, özel tavsiyeniz varsa açığım :)

Daha önce görmemiştim bu markayı, güzel duruyor.
Rooibos Bourbon Vanilla ve 1-2 adet meyve çayı sipariş vereceğim, özel tavsiyeniz varsa açığım :)

Ben de şimdi çay bölümüne girince kimsenin bahsetmemiş olmasına şaşırdım, bir başlık açayım onunla ilgili.

Tea'na Colada
Summer Time çok güzel meyve çayları.

Yine Cinderella (White Silver Needle'dan) çok hoş bir beyaz çay.

Teşekkür ederim.
Şimdi fiyatlarına bir baktım da pek denenecek gibi değilmiş :)

Merhaba,

Bugün dikkatimi çekti Hepsiexpres üzerinden İstegelsin mağazasında Chado ürünlerinde % 30 indirim var.( İstegelsin fiyatları üzerinden) Ayrıca bugün için Hepsiexpres de 30/90 TL indirim kodu veriyor.. 105 TL (mağaza ücretsiz getirme limiti 75 TL) 30 TL indirim alıyorsunuz. Chasmine Pearls sitesinde 52 TL. Hepsiexpres/İstegelsin üzerinden % 30 indirimle 36.40 TL 3 adet alsanız (başka çeşitde var tabi) tanesi 26. 4 TL geliyor ki sitesindeki fiyatın neredeyse yarısı.

Chado çaylarını sevenler bakabilirler.

Sağlıcakla

Buradan beyaz çay alan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?

Buradan beyaz çay alan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?
Bende beyaz çay seti olanı denedim. 4 tane tüp içinde geliyor. Kavunlu fena değil güzel ama açıkçası yurt dışından aldığım beyaz çaylar gibi aroma bulamadım. Gerçekten çok hafifler. Şimdi yeşil ve siyah çaylarına geçtim. Güzel bir beyaz çay bulursanız haber verin deneyelim valla

Merhaba,
Hepsiexpress 'de çaylarda ikincisine % 50 indirim var. İstegelsin mağazasında Chado çaylarına uygulanabiliyor. Chado çaylarından bazılarının fiyatları kendi sitesinden az da olsa ucuz satılıyor. Chasmine Pearls sitesinde 58 TL, İstegelsin mağazasında 52 TL. İkinciye % 50 indirimle fiyatı 39 TL düşüyor. İsteyenler bir göz atabilir.

Sağlıcakla

Geri