• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Chado Çayları Yorumlar ve Öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Apollon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apollon

Üye
İsim
Altay
Daha fazla  
İsim
Altay
Espresso Makinesi
M21 Junior
Değirmen
Mahlkönig Vario Steel, Mazzer Mini-A, Breville Bcg820
Ekipmanlar
BonavitaIsıKettle, Chemex, V60, Kalita Wave185, Aeropress, SoyC1,2,3 + Rekrow
Chado'dan hangi çaylar içiyorsunuz?
Pai Mu Tan, Roibos Vanilla, Caramel Cream (yeşil)/Mansoon Rain. Yıllardır bu dördünü tüketiyorum. Tat olarak roiboslar favorim. Antioksidan oldukları için diğerlerini tüketmeye gayret gösteriyorum.

Pai Mu Tan, Roibos Vanilla, Caramel Cream (yeşil)/Mansoon Rain. Yıllardır bu dördünü tüketiyorum. Tat olarak roiboslar favorim. Antioksidan oldukları için diğerlerini tüketmeye gayret gösteriyorum.

Ben de ilk kez sipariş geçtim Jasmine Pearls ve Milk Oolong içiyorum, Jasmine Pearls çok beğenilmiş, ama ben milk oolongu daha çok tuttum, kutusunu açtığınızda mükemel süt ve karamel kokusu vuruyor, içerken de alabiliyorsunuz bu tatları. Roibos dışındakilerini tat olarak çok beğenmiyorsunuz o zaman.

Ben de ilk kez sipariş geçtim Jasmine Pearls ve Milk Oolong içiyorum, Jasmine Pearls çok beğenilmiş, ama ben milk oolondu daha çok tuttum, kutusunu açtığınızda mükemel süt ve karamel kokusu vuruyor, içerken de alabiliyorsunuz bu tatları. Roibos dışındakilerini tat olarak çok beğenmiyorsunuz o zaman.

Jasmine Pearls bir harika 🤩

Chado çaylarını tek bir konu altında toplamak istedim benim gibi merak edenler için rehber niteliğinde olabilir. Ben bu hafta aşağıda yazacağım çayları sipariş verdim kargo yoğunluğu nedeni ile henüz teslim edilmedi.

Milk Oolong
Blue Flowers Earl Grey
Chilll - Cold Brew Tea
Wake-up Tea

Bence dünya çayları olayı çok iyi oluyor. Antioksidan da içerdiği için birçoğu gayet faydalı, içimi de hoş. Demlemesi de gayet kolay, belli derecede sıcak suyu koy ve beklet tamamdır. Kahve demlemeye üşendiğim zaman gayet iyi oluyor.

Ben de bugün Roibos Vanilla ve Milk Oolong siparişi verdim. Bakalım deneyelim :)

Chado çaylarını tek bir konu altında toplamak istedim benim gibi merak edenler için rehber niteliğinde olabilir. Ben bu hafta aşağıda yazacağım çayları sipariş verdim kargo yoğunluğu nedeni ile henüz teslim edilmedi.

Milk Oolong
Blue Flowers Earl Grey
Chilll - Cold Brew Tea
Wake-up Tea

Deneyebildiyseniz blue flowers ve wake-up tea için yorum alabilir miyiz? 🙂

Son düzenleme:
5-6 tane çay denedim son 1 yılda chado'dan ama ben çok fazla kokusu tadı baskın meyve çiçek olanları sevmiyorum.Damak tadıma uygun gelmiyor. Benim gibi tok lezzetli çay tadı arıyorsanız Greed Dragon Ooolong çayı tavsiye ederim yaklaşık 1 yıldır her gün bir bardak içiyorum. Beyaz çay olarak da silver needle denemiştim ve beğenmiştim.

Deneyebildiyseniz blue flowers ve wake-up tea için yorum alabilir miyiz? 🙂

Wake up tea puro gibi bir kokusu var çok hoş eşim ve ben çok beğendik. Blue flowers içierisinde bergamot vardı sanırım hissettiriyor kendini :) Memnunuz biz.

Sitesine Rize'de bir köyde yetiştirilen saf bir oolong çayı eklenmiş.

Yine şu çay da eklenmiş, ilginç kısım bu çay demlendiğinde direk masmavi oluyor, adı da zaten 'Blue Butterfly Pea'

Geçen sene ben de millerimin bir kısmını bu şekilde değerlendirmiştim. O sırada %40'tı indirim oranı.
Şimdi kontrol ettim de 10 lira karşılığında da satın alabilir mili olmayanlar.
Hatırladığım kadarıyla herhangi bir kısıtlama da yoktu.
Jasmine pearls, milk oolong, silver needle beyaz çay, darjeeling first flush, rooibos chai denemiştim.
Hepsini de tavsiye ederim : )

Kahveseverlerin siyah çaylardan Chocolate kiss çayını seveceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Milk Oolong çayı gerçekten iyi. Normalde milk oolong'da pek fazla kalite gözlenmez. Kullanılan aromanın kalitesi kötü olunca çay da içilmez oluyor. Bu çayda aroma gayet güzel.

Konu ortaya çıkmışken bende geçtiğimiz günlerde Chilll - Cold Brew Tea çayını dolapta 4 saat bekledim. İçimi keyifli yumuşak bir çay oldu hindistan cevizi biraz ağır bastığı için ben tarçın ilave ettim.

hiç denemedim ancak merak ettiğim bir firma. milk oolong beta ve chado tüketen var ise bu 2 çayı karşılaştırabilir mi?

Geri