CelsiusCoffeeRoastery
Barista
- İsim
- Celsius Coffee Roastery
Daha fazla
- İsim
- Celsius Coffee Roastery
- Espresso Makinesi
- Sanremo Verona TCS
- Değirmen
- Sanremo SR70 | Mahlkonig EK43 | Grindmaster 890 | Comandante C40 | Eureka Slienzio
- Ekipmanlar
- Hario V60 | Origami | Kinto | Kalita | Chemex | Aeropress | Delter Press | Melodrip | Kruve
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
Selam!Bir eleştiri olarak yazıyorum. Celsius çekirdeklerini ve Kavrumunu, online esnaglığını beğeniyorum. Ancak Celsius da güzel espresso içemedim. Ümitköy deki şubesinde denedim. Sade içmekte zorlandım. Bugün Tunus daki yerine gittim sadece blend bir çekirdek vardı. Başka çekirdek yok. Meyvemsi mayhoş bir çekirdek istedim v60 yapalım dediler. Bir tane dönemlik güzel bir çekirdek kalibre etmek zor mu acaba.
Ortamları da güzel olmuş. Hayırlı olsun diyorum. Böyle bir eleştiri ile başlamak istemezdim umarım daha güzel olur. Bir de bu iş talep meselesi bir ben talep ediyorum galiba![]()
Aslında iyidir espresso çekirdeğimiz
Eleştirilerinizi esirgemeyin bizden. Bir nebze olsun karşılık verebilirsen ne güzel. Bu arada henüz resmi açılış tarihini planlamadık. Buradan duyurusunu yakın zamanda yapacağız. Tabii ki tüm forum davetli olacak. Ayrıca kulüp stickerları ile gelenleri de güzel sürprizlerle bekleyecek.
Sevgiler.