• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Celsius Coffee Roastery

Bir eleştiri olarak yazıyorum. Celsius çekirdeklerini ve Kavrumunu, online esnaglığını beğeniyorum. Ancak Celsius da güzel espresso içemedim. Ümitköy deki şubesinde denedim. Sade içmekte zorlandım. Bugün Tunus daki yerine gittim sadece blend bir çekirdek vardı. Başka çekirdek yok. Meyvemsi mayhoş bir çekirdek istedim v60 yapalım dediler. Bir tane dönemlik güzel bir çekirdek kalibre etmek zor mu acaba.

Ortamları da güzel olmuş. Hayırlı olsun diyorum. Böyle bir eleştiri ile başlamak istemezdim umarım daha güzel olur. Bir de bu iş talep meselesi bir ben talep ediyorum galiba :)
Selam!
Aslında iyidir espresso çekirdeğimiz :) Çayyolu-Urla-Göreme Barbosa kullanmakta. Tunus şu an Anders Blend kullanıyor. Bir tane dönemlik güzel bir çekirdek kalibre etmek zor değil tabii ki ama ikinci bir espresso değirmeni gerekmekte o operasyon için :) Hambella'da espresso gayet güzel çıkıyor mesela ama onuda yoğunlukta cmd ile öğüt espresso yap çok pratik değil :)

Eleştirilerinizi esirgemeyin bizden. Bir nebze olsun karşılık verebilirsen ne güzel. Bu arada henüz resmi açılış tarihini planlamadık. Buradan duyurusunu yakın zamanda yapacağız. Tabii ki tüm forum davetli olacak. Ayrıca kulüp stickerları ile gelenleri de güzel sürprizlerle bekleyecek.

Sevgiler.

Dün günübirlik bir Ankara seyehatim oldu ne zamandır merak ettiğim çekirdeklerini denemek üzere çayyolundaki şubelerine uğradım ve gigesa çekirdeklerini içtim. Tadı hala damağımda. Orman meyvesi noktasını sonuna kadar hissettirdi çok keyif aldım. Evde çok fazla kahvem olduğu için yanımda getiremedim fakat biter bitmez sipariş vereceğim çekirdek oldu.
Elinize sağlık.

Güzel bir Hambella içmek isterdim. Doğrusunu söylemek gerekirse Tunus'ta önce size uğradım. Sonra başka bir yere geçtim. Hambella olsaydı mekanınıza oturup Hambella içmek isterdim. Geniş ferah bir yer. Özellikle açık alan geniş. Ama yoktu. Ben de oturmadım :(
Güzel espresso için kaliteli makineler ve çekirdekler kullanan yerleri tercih ediyorum. Tabii profesyonel ellerden çıkmış bir çıktı. Düz klasik espresso ları birçok yerde içebiliyorum. Meyvemsi, aromatik, mayhoş espressoları her yerde içmek mümkün olmuyor.

Selam!
Aslında iyidir espresso çekirdeğimiz :) Çayyolu-Urla-Göreme Barbosa kullanmakta. Tunus şu an Anders Blend kullanıyor. Bir tane dönemlik güzel bir çekirdek kalibre etmek zor değil tabii ki ama ikinci bir espresso değirmeni gerekmekte o operasyon için :) Hambella'da espresso gayet güzel çıkıyor mesela ama onuda yoğunlukta cmd ile öğüt espresso yap çok pratik değil :)

Eleştirilerinizi esirgemeyin bizden. Bir nebze olsun karşılık verebilirsen ne güzel. Bu arada henüz resmi açılış tarihini planlamadık. Buradan duyurusunu yakın zamanda yapacağız. Tabii ki tüm forum davetli olacak. Ayrıca kulüp stickerları ile gelenleri de güzel sürprizlerle bekleyecek.

Sevgiler.

Yeni kahveler gelmiş sanırım. Buralar biraz canlanmalı bence :)

Siteye bir bakayım dedim (bayadır bakmamıştım, bir süre kahveden uzaktım) neler var diye, baktım hambella gelmiş. Celsius toplu alımındaki gibi midir, deneyen var mı?

Gorece sakin bir sure olacagini düşündüğümüz icin Cayyolu şubesine gittik. Sansimiza Gardelli Mzungu Project vardi. Iki tane sipariş ettik fakat kotu demlenmişti. Demleme hatalarına ragmen kompleks bir bardakti. Yine de denenebilir. Bardagi 40 TRY. Kendim de demlemek icin çekirdek olarak almayı teklif ettim fakat satmadılar.

baristalarını nitelik olarak değil de ucuz işgücü ve daha çok temizlikçi olarak seçtikleri için tavsiyem denemeyin derim yetnekli bile olsa onların o yeteneğini göstermesine izin vermezler klasik türk işvereni yani 😊

Mukemmel bir espresso ictim burda. Festivalde aklimda kalan kahvelerden biriydi. Siparisim kargo sirketi yuzunden iade olmus sagolsun hemen arayip ilgilendiler esnafliklari da cok iyi.

Siteye bir bakayım dedim (bayadır bakmamıştım, bir süre kahveden uzaktım) neler var diye, baktım hambella gelmiş. Celsius toplu alımındaki gibi midir, deneyen var mı?
Ben de niyetlenmiştim. Türk kahvesi olarak en hoşuma giden çekirdek olabilir kendileri. Fakat Whatsapp üzerinden iletişime geçtiğimde tükendiğini söylediler. Yeni girmemiş miydi stoklara ne çabuk tükendi ya 😭
Edit büdüt : 30 dk önce tükenmiş.

Celsius israfı önlemek için yarım latte uygulamasına geçmiş 😃😃

Son düzenleme:
Hamasho Daye Bensa çekirdeğinden verim alamadım, Kalita ve Origami demlemelerimden. Filtreyi çok tıkayan ve demlemelerin -kalın dahi çeksem- uzun sürdüğü bir kahve oldu.

Bu denemeler sonrası bari Türk kahvesi deneyeyim dedim. Çok başarılı oldu. Tavsiye ederim :)

Türk kahvesi tarifi: https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...kahvesi-demleme-recetesi-yeni-ve-guncel.4060/
Yaz aylarındaki tadı bu partide ben de alamadım/bulamadım maalesef. V60 denemeleri bende de çok iyi sonuç vermedi henüz. Yazın, kalın çekimle (Comandante 30-35 aralığında) french press ya da ters yöntem Aeropress ile lezzetli tatlar elde etmiştim. Şimdi bir de Türk kahvesi deneyeceğim, teşekkürler 🤗

%20 indiriminden dolayi toplamda 5 paket espresso kavrum kahve aldim. Ama gelen paketlerin hicbisinde kavrum tarihi yazmiyordu. Kendileriyle whatsapp uzerinden iletisime gecip kavrum tarihlerini o sekilde ogrenebildim. Acikcasi benim pek tasvip etmedigim bir durum.

Geri