• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌Sonuç Eylül 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@S.Yavuz Selamlar , Honduras microlot , Etiyopya anasora ve kenya kahvelerinizi almis bulunmaktayim Bu kahveler icin v60 demlemelerde onerdiginiz ortalama bi sicaklik var midir
Kenyaya direkt 98 - 99 dereceyle giris yaptim ama diger iki kahve icin ozellikle tavsiyenize acigim :)
Selamlar. Biz demlemelerimizde 90-92 derece sıcaklıkları tercih ediyoruz. Kahvesine göre 94 gibi de olabiliyor. Bunun üzerindeki sıcaklıklarda, ince öğütümlerde veya kısa süreli çoklu döküşlerde çözünme gereğinden fazla olabiliyor. Tabi aslında sık sık söylediğim üzere bence en doğru reçete aslında içecek kişinin kendi damak tadına uygun şekilde zaman içinde geliştirmiş olduğu reçetedir. O noktadan başlamak ve memnun kalınmazsa sorunun çözümüne doğru parametreleri değiştirmek daha doğru bir yaklaşım.

Arkadaşlar son birkaç gündür forumdan veya instagram vb kanallardan gelen sorulara biraz geç dönüş yapabiliyorum. Lütfen kusura bakmayın. İlk hafta yoğunluğundan ötürü biraz böyle oldu. Cuma günü son kargo saatine kadar gelen tüm siparişlerin gönderimini yaptık. Bundan sonrakiler için de aynı zaman çizelgesini tutturmayı hedefliyoruz. Bir haftadan diğer haftaya sipariş sarkıtmamaya çalışıyoruz (Cumartesi ve Pazar yeni kargo çıkışımız olmuyor).

Stok durumuna gelecek olursak sadece Ethiopia Anasora Microlot beklediğimizin çok üzerinde bir hızla tükeniyor. Son çuvala geçtik. O nedenle yakında tükenebilir. Bilgisini vermiş olayım. Diğerlerinde bir sorun şu an için görünmüyor. Göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayış için hepinize çok teşekkür ediyoruz.

Ana sorayı bu sabah 20/300, 90 derece Cmd 23 klik,bloom sonrası tek döküş olacak şekilde Nestle suyla demledim.Tertemiz kırmızı meyvelerin hakim olduğu bir fincan çıktı.Özellikle fiyatına bakınca on numara bir çekirdek.

34555 ve 34558 ile katıldım. sizlere iyi kazançlar dilerim, geçen seneki alımda çok memnun kalmıştım. teşekkürler.

34567 ile ilk Sezy deneyimim olacak. Firmaya ve emeği geçenlere teşekkürler...

Merhaba
Yeni kahvelerin tümünü en erken ne zaman görebiliriz, ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum

Selamlar,

Bu konuda sevgili @S.Yavuz 18/09/2023 tarihini işaret etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şahsen bende oldukça merakla bekliyorum.

Selamlar. Nordic'lerle ilgili bir sorun görünmüyor. Önümüzdeki hafta ortasına kalmadan depoya girer diye düşünüyorum. Profilleme, etiketler, yazılar falan biraz zaman alır. 18 Eylül gibi duyurusunu yaparım sanıyorum. Etiyopyalarla ilgili fiyatlar beklediğimizin doğrusu çok çok üstünde geldi. Haftasonu bir hesap kitap yapıp ne alalım, ne almayalım, nasıl bir yol izleyelim ona bir karar vereceğiz. Tahminim öyle veya böyle onlar da Nordic'lerle aynı zamanlarda satışa çıkar gibi görünüyor ancak maalesef hedeflediğimiz fiyatları aşmış olacağız. Tarih olarak büyük bir değişiklik olmaz. Eksi artı bir iki gün oynayabilir çok çok ama Etiyopyalarda içerik veya fiyat olarak önümüzdeki hafta ortası daha net bilgi verebilirim.

Selamlar @Corvo

Yukarıya bakınız.

Siparis elime ulasti. Ben kahveden anlamam ama Afrika setinde gelen Ethiopia Sidamo kahvesinin tadini Aeropress ile bayagi begendim. Aldigim diger kahveleri de denemek icin sabirsizlaniyorum. Fiyatlari uygun. Beni direk arayip ogutme seklini onaylamalari da guzel. Tekrar tesekkurler.

Merhabalar, 34662 nolu siparişimi verdim. Emeği geçenlere ve firmaya teşekkürler...

34620 ile alıma katıldım. Peru Finca, Ethiopia Anasora ve Colombia Supremo ile kahvelerinizle tanışma fırsatı yakalayacağım. Heyecanla beklemekteyim. Bol kazançlar dilerim…

#34624 ile katıldım
Sipariş İçeriği:
-Ethiopia Anasora MicrolotGramaj: 250gr |
- Kenya AA GathuguGramaj: 250gr
- El Salvador Finca GabrielaGramaj: 250gr
emeği geçen herkese teşekkürler

Alım için emeği geçen herkese teşekkür ederim
Kargom da 1 gün sonrasında geldi, teşekkürler tekrar

Gabriela'nın tadım notası benim için şu an böyle: Acı, Acı, Acı.
Acılık dışında bir aroma alamıyorum. TM C3 15 klik 16 gr 240 ml su. Öyle tıkanma falan da yok demlemede.

Acılık dışında bir aroma alamıyorum. TM C3 15 klik 16 gr 240 ml su. Öyle tıkanma falan da yok demlemede.
Kavrum tarihi nedir ?
Bende de isli bir tadı vardı (07.09 kavrum) bu tat bugün itibariyle geçti ve keyifli bir hal aldı.
90-91 C su.
c3 13 klik.
45/150/240
1/16 15 gr.
bitiş 2:10

Merhaba. Kavurma tarihi nedir acaba? Bir de demleme su sıcaklığını alabilir miyim?

Kavrum tarihi nedir ?
Bende de isli bir tadı vardı (07.09 kavrum) bu tat bugün itibariyle geçti ve keyifli bir hal aldı.
90-91 C su.
c3 13 klik.
45/150/240
1/16 15 gr.
bitiş 2:10
Merhaba. Sıkıntının geçmiş olmasına sevindim, kaldı ki aslında hala biraz daha erken diyebilirim. 7 Eylül kavurma tarihiyse 17 Eylül degassing için biraz daha ideal bir tarih sayılır. Hatta damak tadına göre kavurma tarihinden sonra 14-15 gün degassing süresinin daha iyi sonuç verdiğini söyleyen müşterilerimiz de oluyor.

oranı biraz düşürün 15/250 gibi, 30sn 50ml blooming ardından tek döküş olabilir toplamda 2dk geçmeyin, 90-92C 75ppm civarı su idealdir.

Geri