• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌ Sonuç Nisan 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Valfli zipli paletlere göre klasik vakum poşetlerinin maliyetini bilemiyorum ancak kavuruculara bir öneride bulunmak istiyorum, vakumlanmış paket seçenekleri satışa konulursa bence daha çok sipariş alacaklardır tabi bu sefer de uzun vadede sirkülasyon yavaşlayacaktır. Daha profesyonel bir şekilde artı eksileri değerlendirilebilir. Tamamiyle ihtiyacım olduğu için aklıma geldi, elimde kiloyla kahve var ve şehir dışında olduğum için vakum makinemi de kullanamıyorum oysa bilerek fam a oy vermemiştim bir sonraki ay seçilmesi için 😅 bundan dolayı bu ay alımı pas geçeceğim belki ay sonuna sipariş verebilirim.

San Cayetano - Ethiosar - Anaerobic tavsiye ederim çok beğenmiştim.Bu alımda tekrar sipariş geçtim. Fam'da La Fany'ler zaten en iyi bildiğim üzmez :)

Arkadaşlar iyi haftalar hepinize, bugün 11.00'a kadar verilen siparişlerin tamamı bugün çıkacak, sonrasına bakacağız duruma göre ama büyük kısmı yetişir gibi, yetişmezse yarına :D

Ethiosar için son 3 tane 100 gramlık paket kaldı, gün sonunda bakacağız ne çıkar diye ama sanmıyorum.

Yeast fermentation heirloom ise son 12 kg stoğumuz var, eşit bir şekilde direct trade bundle, 100 gram ve 250 gramlık opsiyonlara dağıttım.
Bittiğinde direct trade bundle 4 kahve olarak devam edecek.

Görüşmek üzere, siparişleriniz için teşekkürler :)

Arkadaşlar iyi haftalar hepinize, bugün 11.00'a kadar verilen siparişlerin tamamı bugün çıkacak, sonrasına bakacağız duruma göre ama büyük kısmı yetişir gibi, yetişmezse yarına :D

Ethiosar için son 3 tane 100 gramlık paket kaldı, gün sonunda bakacağız ne çıkar diye ama sanmıyorum.

Yeast fermentation heirloom ise son 12 kg stoğumuz var, eşit bir şekilde direct trade bundle, 100 gram ve 250 gramlık opsiyonlara dağıttım.
Bittiğinde direct trade bundle 4 kahve olarak devam edecek.

Görüşmek üzere, siparişleriniz için teşekkürler :)
Ethiosar’a 2 paket kaldı diyebilirsiniz :)

Ethiosar bitti mi yav :(

Son 10G Ethiosar kalmıştı ve 2 Mart kavrumuydu epey dinlendikten sonra bugün demlemek istedim. Epey ince öğütüme gittim ve Abant su kullandım, çok iyi bir çıktı aldım.
Bu kahve, deneyimime göre performansı kavrum üzerinden zaman geçtikçe yükselen kahvelerden. Erken zamanlarda bu tatları alamamıştım. Çok düşük miktarda demlemem nedeniyle tadı da damağımda kaldı.Normalde alım yapmayacaktım ama Yeast denemek istiyorum ve Bishan Wate tekrar alacağım gibi duruyor, fena gaza geldim :)

Ekli dosyalar

• IMG_0153.jpeg
    IMG_0153.jpeg
    62.9 KB · Görüntüleme: 36
ben de 4 paket kahveyle katıldım alıma, bugün ulaştı, editle fikirlerimi eklerim. Çilekli olanı merak ediyorum onu alamadım 370 lira 250 gram için çok riskli geldi, deneyen aydınlatırsa sevinirim :)

Merhaba arkadaşlar,

Mağaza teslim seçen arkadaşlar 10.00 - 19.00 arası dükkanımıza gelip siparişlerini teslim alabilirler. Pazartesiden cumartesiye kadar açığız, pazarları kapalıyız.

Benim de çekirdeklerim geldi. Ayrıca yok 10 gram çekirdek yok yirmi gram çekirdek, hediye göndermedikleri için de ayrıca memnun oldum. FAM stereo amfi gibi, sadece layıkıyla görevini yapıyor, ne ise o fazlasına gerek olmadığının da farkında.

• Like
Tepkiler: sem
Geri