• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌ Sonuç Nisan 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba, 2. Siparişimi verdim bu ay :) bir önceki siparişimde yaklaşık 2 hafta kadar önce idi paketlerden biri kargodan kesik olarak geldi alt kısımından nasıl bir önlem alınabilir bilmiyorum ama sanırım paketlerin konulduğu kutu biraz ince geliyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230424_152028_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230424_152028_WhatsApp.jpg
    52.7 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba, Las Barrancas çekirdek espresso için kullanılabilir mi?

Merhaba, 4299 numaralı sipariş(Idido, Red B. Anaerobic, Bishan Wate) ile alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

uzun bir süredir ara verdiğim toplu alıma bu sefer kayıtsız kalamadım, 4319 numara, siberia, barrancas ve bishan ile alıma katıldım..

biri 5-10 günlük, diğerleri taze gelse ne güzel olur.. yani denk gelirse :) @pacamara

Tabi ethiosar için demleme tavsiyesi alabilir miyim? 15 gün oldu cmd 21 click ile tavsiye edilen reçeteyi yaptım ama tam olmadı gibi

Merhaba arkadaşlar, mağaza teslim seçen arkadaşlarımız gelip teslim alabilir.
Bekleyen çok fazla çıkmayan kargomuz kalmadı. Sadece bazı kahveler için sticker üretiminde sorun oldu tedarikçinin makinesi bozulunca, cumaya kadar onları çıkmayı hedefliyoruz :)

Dostlar selamlar,

Nisan Ayı içerisinde toplanan bağış bugün itibariyle AFAD'a bağışlanmış bulunmaktadır.

Öncelikle başta @pacamara olmak üzere Fam Coffee ailesine, güzel bir alım ve destek sağladıkları için daha sonrasında siz değerli kulübün üyelerine indirim oranınızdan feragat edip bağış yapılmasına olanak sağladığınız için teşekkür ederiz.

1684349722121.png

Geri