• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌ Sonuç Nisan 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Tabi etyosar çok iyi ... Herhalde son 3 yılda içtiğim en iyi kahve bu olsa gerek. 1/17 nestle su ile mükemmel oldu. Elinize sağlık. Bir de şunu söyleyeyim kahve çeşitliliğin yanında tatta da çeşitlilik farklı. İçtiğim 4 çekirdeğin de profili farklı geldi bana. Hem çekirdek seçiminde hem kavurmada ekstra özen var diye görüyorum. Benim son yıllarda en beğendiğim alım ayı oldu. Muhtemelen ay sonunda bir alım daha yapacağım. Herkese teşekkürler.

Tabi etyosar çok iyi ... Herhalde son 3 yılda içtiğim en iyi kahve bu olsa gerek. 1/17 nestle su ile mükemmel oldu. Elinize sağlık. Bir de şunu söyleyeyim kahve çeşitliliğin yanında tatta da çeşitlilik farklı. İçtiğim 4 çekirdeğin de profili farklı geldi bana. Hem çekirdek seçiminde hem kavurmada ekstra özen var diye görüyorum. Benim son yıllarda en beğendiğim alım ayı oldu. Muhtemelen ay sonunda bir alım daha yapacağım. Herkese teşekkürler.
Merhaba, o kahveden ben pek verim alamadım. Reçeteler başlığına ayrıntılı reçete atabilir misiniz? Nestle su ile denemem gerektiğini farkettim mesela. 🙂

Merhaba, o kahveden ben pek verim alamadım. Reçeteler başlığına ayrıntılı reçete atabilir misiniz? Nestle su ile denemem gerektiğini farkettim mesela. 🙂

Açıkçası ben döküşe sıcaklığa vs dikkat etmiyorum pek. Hep de üşengeçlikten 2 parça döküm yapıyorum. Bu haliyle iyiyse iyidir yoksa kötüdür benim için çekirdek. Sadece suyu ve aparatı değiştiriyorum. Bir clever bir v60 arasında su olarak da nestle ve erikli arasında dönüyorum. Buzdağı aldım 1 aydır bana göre inanılmaz kötü bir su kahvede. Kireci, bulanıklığı fazlaca. Klik olarak hep aynı 23 klik. Farklı klick çevirirsem unutuyorum bu sefer başa al tekrar 23e getir uzun iş. parametre işi bence aylak adam işi. Ben kahveden zevk almayı eziyete dönüştürmeme tarafındayım.

Ve 4189 numaralı siparişle ben de kervana katıldım, emeği geçen herkese teşekkürler.

selamlar arkadaşlar, yarın son kargolarımızı çıkacağız. Bayram öncesi kahvesiz kalmamak için siparişinizi oluşturmayı unutmayın. Görüşmek üzere

Merhaba,

Yeast fermented Heirloom kahvemizden 7 paket 100 gram, 16 paket de 250 gram seçeneğimiz kaldı, belki sallarsak 1-2 paket daha çıkar ama riske atmaya gerek yok :)

Bundan mütevellit, El Salvador direct bundle'ı 4 kahveye, fiyatını da 750 TL'ye düşürdük. Kafalar karışmasın lütfen :)

Herkese şimdiden iyi bayramlar.
Nisan
Fam Coffee Family

Arkadaşlar, kahvelerimizi kargoladık. 16.00'a kadar verilen siparişlerin tamamını göndermiş olduk.

İki yeni geisha'yı da bugün itibariyle siteye ekledim. Fiyatlarını aşırı derecede öldürüp koydum, hele indiriminizle baya uyguna geliyor, kaçırmayın derim. Anaerobik Yıkanmış olanı Almanya Barista Yarışması için kullandık ve 2. oldu geçtiğimiz ekim ayında. Lactic Honey olanı da yine alternatif olarak seçmiştik, ben daha çok beğenmiştim onu açıkçası. İkisi de kıyak kahveler, hepinize şimdiden afiyet olsun :)

Arkadaşlar, kahvelerimizi kargoladık. 16.00'a kadar verilen siparişlerin tamamını göndermiş olduk.

İki yeni geisha'yı da bugün itibariyle siteye ekledim. Fiyatlarını aşırı derecede öldürüp koydum, hele indiriminizle baya uyguna geliyor, kaçırmayın derim. Anaerobik Yıkanmış olanı Almanya Barista Yarışması için kullandık ve 2. oldu geçtiğimiz ekim ayında. Lactic Honey olanı da yine alternatif olarak seçmiştik, ben daha çok beğenmiştim onu açıkçası. İkisi de kıyak kahveler, hepinize şimdiden afiyet olsun :)
merhaba 2 sorum var
1. şimdi verilen siparişlerin kargo&kavrum bayram sonrasına mı kalacak?(ki böyle olması tercihim)
2. geishalarda stok durumu nedir?(siparişin bayram sonrasına sarkma ihtimaline karşı)

250 gramı 28 euroya vergisi algısı yardımı dahil geisha koydum, yine yaranamadım ne diyim :) iyi bayramlar herkese şimdiden.

Dün 16.00’dan sonra sipariş verdiyseniz, sırasıyla bayramdan sonra kargolayacağız
Yaranamamaklık birşey yok benim için, bence 28 euro çok iyi fiyat 250g geisha için. Elçiye zeval olmazmış:) İyi bayramlar.

Arkadaşlar Hepinize İyi Bayramlar …

Bugün ilk kez deneyimlemiş olduğum

Siberia - Pacamara​

Tadım Notları: Kırmızı elma, Erik, Bal, Frambuaz, Kremamsı, Çarkıfelek

Bu kahveyi yazmadan geçemiycem degass 15. Gün Tadım Notlarının Hepsini Hissetmiş olduğum bir kahve oldu açıkçası paketi ilk açtığımda bukadar beklemiyordum @pacamara Ellerinize sağlık tebrik ederim şimdi diğer aldığım ((San Cayetano - Tabi)) akşam içtikten sonra paylaşırım ve yeni siparişlerimi geçicem elinize emeğinize sağlık Fam Coffe 👏🏻

Bayıldım Bayıldm 😋🤗😆

Geri