• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Merhaba @OkanT Bey.
Trendyoldan verdiğim siparişteki (552126516) paketlerden en az bir tanesini eski kavrum tarihlilerden yollayabilir misiniz? Hemen tüketim için lazım da.
Teşekkürler

@OkanT bey merhaba bir qgrader olarak aramızda olmanızdan dolayı çok memnunuz. Kahvelerinizden sipariş vereceğim, Tanzanya Manyara indirimli görünüyor fakat sepete ekleyip ödeme yaparken sistem bu kahvede indirimi algılamıyor kontrol ederseniz sevinirim. Ayrıca espresso için 9mm kahvenizi denemek istiyorum ürün açıklamasında pek bilgi yok bu çekirdeğin içeriği tam olarak hangi kahvelerden oluşuyor, tadım notaları nedir, sanırım %100 arabicadır diye düşünüyorum. Sağlıklı günler dilerim.

Ben de #904613674 teslimat numarasıyla trendyoldan 4*250 gr. siparişimi verdim, bakalım bizleri nasıl kahveler bekliyor :love:

Merhaba @OkanT Bey.
Trendyoldan verdiğim siparişteki (552126516) paketlerden en az bir tanesini eski kavrum tarihlilerden yollayabilir misiniz? Hemen tüketim için lazım da.
Teşekkürler
Merhaba, teşekkür ederiz. Tabiki bu şekilde hazırlayacağız.

@OkanT bey merhaba bir qgrader olarak aramızda olmanızdan dolayı çok memnunuz. Kahvelerinizden sipariş vereceğim, Tanzanya Manyara indirimli görünüyor fakat sepete ekleyip ödeme yaparken sistem bu kahvede indirimi algılamıyor kontrol ederseniz sevinirim. Ayrıca espresso için 9mm kahvenizi denemek istiyorum ürün açıklamasında pek bilgi yok bu çekirdeğin içeriği tam olarak hangi kahvelerden oluşuyor, tadım notaları nedir, sanırım %100 arabicadır diye düşünüyorum. Sağlıklı günler dilerim.
Merhaba,

teşekkür ederim öncelikle ilginiz için.
Tanzania da indirim konusuyla alakalı ben kendim almayı denediğimde sepette indirim yaptı şimdi denediğimde, belki Trendyol a danışırsanız daha iyi olur benim malesef başka bir bilgim yok.
9mm washed ethiopia, naturel ethiopia ve birde washed guney/orta amerika çekirdeğinden oluşan modern bir espresso blendi. Mumkunse daha düşük basınçlarda 8-8.5 gibi ve 1e2.5 hatta 3 oranlar tavsiye ediyorum. Özellikle sütlü içeceklere çok yakışıyor, tamamen arabica.

Denemek ve destek için sipariş verdim, merakla bekliyorum.

Merhaba,

teşekkür ederim öncelikle ilginiz için.
Tanzania da indirim konusuyla alakalı ben kendim almayı denediğimde sepette indirim yaptı şimdi denediğimde, belki Trendyol a danışırsanız daha iyi olur benim malesef başka bir bilgim yok.
9mm washed ethiopia, naturel ethiopia ve birde washed guney/orta amerika çekirdeğinden oluşan modern bir espresso blendi. Mumkunse daha düşük basınçlarda 8-8.5 gibi ve 1e2.5 hatta 3 oranlar tavsiye ediyorum. Özellikle sütlü içeceklere çok yakışıyor, tamamen arabica.
@OkanT cevaplarınız için teşekkür ederim. Trendyol 552639995 nolu siparişi verdim. Tanzania kahveyi tek olarak alırsak indirimli oluyor ama yanına 9mm blend eklenince indirimi algılamıyor, neyse bu seferlik Peru ve 9mm çekirdek siparişleri verdim bir dahakine Tanzanya'yı denerim. Portföyünüze yeni gelecek kahveleri de merakla bekliyor ilginiz için teşekkür ediyorum.

@OkanT cevaplarınız için teşekkür ederim. Trendyol 552639995 nolu siparişi verdim. Tanzania kahveyi tek olarak alırsak indirimli oluyor ama yanına 9mm blend eklenince indirimi algılamıyor, neyse bu seferlik Peru ve 9mm çekirdek siparişleri verdim bir dahakine Tanzanya'yı denerim. Portföyünüze yeni gelecek kahveleri de merakla bekliyor ilginiz için teşekkür ediyorum.
Ben teşekkür ederim, umarım memnun kalırsınız, yorumunuzu paylasın lutfen.

İlk fırsatta ben de denemek istiyorum. Foruma bu kadar vakit ayırıp, soruları tek tek cevapladığı için de teşekkür ederim.
Bu arada yanlış görmediysem çekirdeklerin tümü yıkanmış, bunun bir sebebi var mı acaba? Ve yeni kahveler ne zaman gelir yaklaşık da olsa tarih belli midir?

Ethiopia almıştım, Okan Bey yanına deneme için peru ve tanzanya da eklemişti.
Peru ve Tanzanya'yı (özellikle Tanzanya'yı) çok beğendim ancak Ethiopia konusunda kararsız kaldım, muhtemelen bir sonraki siparişimde Tanzanya'ya yöneleceğim.

İlk fırsatta ben de denemek istiyorum. Foruma bu kadar vakit ayırıp, soruları tek tek cevapladığı için de teşekkür ederim.
Bu arada yanlış görmediysem çekirdeklerin tümü yıkanmış, bunun bir sebebi var mı acaba? Ve yeni kahveler ne zaman gelir yaklaşık da olsa tarih belli midir?
Merhaba,

rica ederim, ben tesekkur ederim ilginize. Vakit oldukca memnuniyetle cevaplarım.
yıkanmıs olmasının ozel bir sebebi yok acıkcası, oyle denk geldi diyebilirim. Naturel de biraz daha secicigim, daha zor begeniyorum biraz ondan olabilir. Honey ve diger deneysel yontemlerde genellikle espresso da ayarlanmasi ve kullanilmasi cok zor oluyor, hem amator hemde aynı sekilde profesyonel kullanicilar icinde.
yeni kahveler mayis basinda elimizde olmasi planlaniyor. Yola ciktilar fakat bu suveys kanalindaki konudan etkilenirmi ogrenmeye calisiyorum acikcasi ne daha once basima geldi, nede bilgim var, hangi rotadan geldiğine bakmak bile aklima gelmemişti.
eger etkilenmez isek mayis ortasi satista olur. Bunlarda yıkanmış olacak :)

Ethiopia almıştım, Okan Bey yanına deneme için peru ve tanzanya da eklemişti.
Peru ve Tanzanya'yı (özellikle Tanzanya'yı) çok beğendim ancak Ethiopia konusunda kararsız kaldım, muhtemelen bir sonraki siparişimde Tanzanya'ya yöneleceğim.
Yorumunuz için teşekkür ederim, tekrar siparis vermeyi dusunmenizi duymaktan cok memnun oldum.

Ben de dörtlü set ile siparişimi verdim. Merakla bekleyeceğim. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Merhaba Okan Bey, ben de deneme maksatlı trendyoldan bir paket Peru Crush siparişimi verdim. Mümkünse hemen tüketebilmek için eski kavrum gönderebilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :) (Sipariş No #552834039) @OkanT

Merhaba Okan Bey, ben de deneme maksatlı trendyoldan bir paket Peru Crush siparişimi verdim. Mümkünse hemen tüketebilmek için eski kavrum gönderebilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :) (Sipariş No #552834039) @OkanT
Tesekkurler, not alıyorum istedginiz gibi

Merhaba Okan Bey,

Ben de Peru Crush ve Ethiopia Debelo siparişi verdim. Kahvelerden bir paketi eski kavrum olabilirse sevinirim. Formumuza da hoş geldiniz.
Hayırlı işler dilerim.

Sağlıcakla

Geri