• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Mayıs ortası zor gibi, hem bu suveys kanalı meselesi biraz etkiledi, biraz da bu kapanma, bayram tatili vs etkiler, haziran basi, ilk yarısını bulur gibi duruyor.
Daha oncede biraz bahsetmistim gelecek kahveler Colombiya, yeni hasat, Antioquia bolgesinden, yıkanmış yine. Benim bolgedeki 32 ciftlik arasında tattigim en iyi 2 microlot tu, bir aksilik olmaz bekledigim gibi gelirse, umarim sizlerde benim kadar begenirsiniz.

Naturel yok mu ufukta?

Peru övgülerine dayanamayıp 2 paket söyledim, merak içerisindeyim.

Kahveler gelince yorum yapacağım ama Okan Bey gerçekten ilgili bir satıcı, tebriği hakediyor.
Çok teşekkürler, umuyorum denedikten sonrada memnun kalacaksınız.

Kendi internet sitemizi basit bir şekilde aktif hale getirdik, coffeecalibre.com adresinde.
trendyol da indirime dahil olmayan kahvelerde yada kampanya olmayan donemlerde foruma ozel ‘ KKCC40 ‘ kodu ile 2 ve daha fazla urunde %40 indirim kullanabilirsiniz.
Sitede aksayan, gozunuze batan konular olursa bilgi verirseniz zaman icerisinde eksikleri ve icerigide zenginleştirmeye calisacagiz.

Kendi internet sitemizi basit bir şekilde aktif hale getirdik, coffeecalibre.com adresinde.
trendyol da indirime dahil olmayan kahvelerde yada kampanya olmayan donemlerde foruma ozel ‘ KKCC40 ‘ kodu ile 2 ve daha fazla urunde %40 indirim kullanabilirsiniz.
Sitede aksayan, gozunuze batan konular olursa bilgi verirseniz zaman icerisinde eksikleri ve icerigide zenginleştirmeye calisacagiz.
Biz trenyol indirimli fiyatları sevmiştik 😒

Biz trenyol indirimli fiyatları sevmiştik 😒

Trendyol da fiyatlar daha iyiydi.
Haklısınız bazı kahvelerde oyle, trendyol mevcut kampayası 30.04 sabahina kadar devam ediyor, daha sonrada oradada kampanyalar devam edecek. Trenyol zaman zaman,su an oldugu gibi kendide indirim yapıyor, su an olan sepette %10 gibi bize yansitmiyor bunu.
Siteyi kampanya olmadıgındada kullanabileceginiz, uzun vadeli aynı fiyattan bulabileceginiz yada trentol da kampanyaya dahil olmayan kahveleride indirimli alabilecek gibi degerlendirebilirsiniz, su an Tanzanya da oldugu gibi, oldukca fazla soran oldu, neden dahil değil diye.
Açıkçası benimde daha önce fazla online satış tecrübem, bilgim yok. son birkaç aydır deneyerek öğrenmeye çalışıyoruz. Bu yüzden zaman zaman, fiyatlandirmada özellikle, yanlışlıklar, gariplikler yapabiliyoruz. Trendyol en iyi fiyat garantisini mecbur kosuyor, ancak bu ve benzeri kuponlar ile denklestirmeye, avantajlı hale getirmeye calisiyoruz. Suandada, foruma ozel kod ile asagi yukarı aynı veya bazılarında daha avantajlı oluyor olmalı.

Tadından değil de paketlerinin güzelliğinden dolayı sipariş etmek üzereyim :D

Tadından değil de paketlerinin güzelliğinden dolayı sipariş etmek üzereyim :D
Asil amac kahveyi begendirmek tabii ama bunu basarmak icin firsat yaratacaksa paketler benim icin uygundur :)
cok tesekkurler guzel yorumunuz icin

Haklısınız bazı kahvelerde oyle, trendyol mevcut kampayası 30.04 sabahina kadar devam ediyor, daha sonrada oradada kampanyalar devam edecek. Trenyol zaman zaman,su an oldugu gibi kendide indirim yapıyor, su an olan sepette %10 gibi bize yansitmiyor bunu.
Siteyi kampanya olmadıgındada kullanabileceginiz, uzun vadeli aynı fiyattan bulabileceginiz yada trentol da kampanyaya dahil olmayan kahveleride indirimli alabilecek gibi degerlendirebilirsiniz, su an Tanzanya da oldugu gibi, oldukca fazla soran oldu, neden dahil değil diye.
Açıkçası benimde daha önce fazla online satış tecrübem, bilgim yok. son birkaç aydır deneyerek öğrenmeye çalışıyoruz. Bu yüzden zaman zaman, fiyatlandirmada özellikle, yanlışlıklar, gariplikler yapabiliyoruz. Trendyol en iyi fiyat garantisini mecbur kosuyor, ancak bu ve benzeri kuponlar ile denklestirmeye, avantajlı hale getirmeye calisiyoruz. Suandada, foruma ozel kod ile asagi yukarı aynı veya bazılarında daha avantajlı oluyor olmalı.
trenyoldan i 4 lü deneme paketi siparişini 114 tl ye verdim.
o yüzden sitenizdeki fiyat şaşırttı.yüzde kırk indirimle 135 civarı oluyor sanırım. Zamanla düzeleceğine eminim. Teşekkürler.

trenyoldan i 4 lü deneme paketi siparişini 114 tl ye verdim.
o yüzden sitenizdeki fiyat şaşırttı.yüzde kırk indirimle 135 civarı oluyor sanırım. Zamanla düzeleceğine eminim. Teşekkürler.
Cok tesekkurler, sitede 129 olmasi lazim Kahve Kulubu koduyla, tadim setinin, dedigim gibi ekstra %10 indirimide Trendyol yapiyor, soylediginiz rakama denk geliyor. Su an daha uygun o yuzden. Memnun kalacagınızı umuyorum.

Cok tesekkurler, sitede 129 olmasi lazim Kahve Kulubu koduyla, tadim setinin, dedigim gibi ekstra %10 indirimide Trendyol yapiyor, soylediginiz rakama denk geliyor. Su an daha uygun o yuzden. Memnun kalacagınızı umuyorum.
Sadece tadım setini ekleyip kodu yazınca kod sepetinizdeki ürünler için geçerli değil yazıyor. Ancak bir tane daha kahve ile birlikte ekleyince kodu kabul ediyor.

Çekirdekleri denedim . Sağolsun Okan bey Peru hediyesi gondermisti.
@OkanT hocam o Tanzanya ne öyle tam damak tadım sanki fermante kahve sanki Etiyopya Sanki bir Kenya İşini çok çok iyi yapmış eline sağlık fiyat performansı böyle devam ederse vazgeçilmez.👏👏👏👏👏

Okan Bey bu fiyatı kaçırmayıp ben de tadım setinden sipariş etmek istiyorum ama elimde Celsius'tan 500gram kahve var daha. Sipariş versem, en geç hangi tarihli kavrumlar gönderebilirsiniz ? :) @OkanT

Kendi sitesinden tadım paketi ve 9mm espresso blend siparişi verdim. Kulüp adına indirim için teşekkürler @OkanT

Çok güzel, uygun fiyata kahveler. Okan bey de çok ilgili. :)
Ben bu kahveleri cupping yaptığımda hiç güzel şeyler vermedi bana, french pressde de dümdüz sonuçlar veriyor. Hatta Peru, V60ta çayımsı, mayhoş meyvemsi tatlar verirken güzel de olurken cuppingde sadece leş gibi baharatsı tadlar aldım sadece.
Lakin, Özellikle tek kişilik, ince öğütüm, düşük sıcaklık ve 1:17 v60 demlemelerimde inanılmaz güzel sonuçlar aldım dört kahveden de. Hondurası da mokapot denedim çok keyifliydi. Bu da ilginç bir deneyim benim için, durumu çözen varsa yazsın bana 😂

Çekirdekleri denedim . Sağolsun Okan bey Peru hediyesi gondermisti.
@OkanT hocam o Tanzanya ne öyle tam damak tadım sanki fermante kahve sanki Etiyopya Sanki bir Kenya İşini çok çok iyi yapmış eline sağlık fiyat performansı böyle devam ederse vazgeçilmez.👏👏👏👏👏

Okan Bey bu fiyatı kaçırmayıp ben de tadım setinden sipariş etmek istiyorum ama elimde Celsius'tan 500gram kahve var daha. Sipariş versem, en geç hangi tarihli kavrumlar gönderebilirsiniz ? :) @OkanT

Kendi sitesinden tadım paketi ve 9mm espresso blend siparişi verdim. Kulüp adına indirim için teşekkürler @OkanT

Çok güzel, uygun fiyata kahveler. Okan bey de çok ilgili. :)
Ben bu kahveleri cupping yaptığımda hiç güzel şeyler vermedi bana, french pressde de dümdüz sonuçlar veriyor. Hatta Peru, V60ta çayımsı, mayhoş meyvemsi tatlar verirken güzel de olurken cuppingde sadece leş gibi baharatsı tadlar aldım sadece.
Lakin, Özellikle tek kişilik, ince öğütüm, düşük sıcaklık ve 1:17 v60 demlemelerimde inanılmaz güzel sonuçlar aldım dört kahveden de. Hondurası da mokapot denedim çok keyifliydi. Bu da ilginç bir deneyim benim için, durumu çözen varsa yazsın bana 😂
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Kulüp ten oldukça fazla ilgi, talep gördük. Bende karşılığında aynı ilgi, alaka, özeni göstermeye, elimden geleni yapmaya gayret ediyorum.
Özellikle kampanya dönemlerinden zar zor yetişebiliyoruz, o yüzden yeni kavurum gelmesi konusunda talep etmesenizde, endişeniz olmasın, pazartesi gunune kadar dun ve bugun kavurduklarımız yeter diye umit ediyorumki, belki bir gün kaçamak yapıp dinlenebilirim :) Tam tersine eski kavurum isteyenler olunca zorlanıyoruz, karşılayamaya biliyoruz malesef.

Geri