• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Kiloluk fiyatı 4x250 fiyatından fazla görünüyor perunun şuan.

Her indirimde fiyatlar artıyor gibi. Deneme seti 125 ile başladı daha sonra 134 ve şu an 139 oldu sanırım. Elimde kahve olduğundan bekletiyordum ancak zarar ediyoruz :)

Ben akşam 82tlye alamadığım 2 paketi 78tlye almış oldum.
Peru ve 9mm

Tekli fiyatlara odaklanmamıştım aklımda deneme seti olunca. Sizin açınızdan iyi olmuş ben de duruma göre tekli alım yaparım belki.
teşekkür ederim ilginize, genellikle kampayalara katılıp fiyatları aynı seviyelerde tutmaya çalıyoruz, fakat bazen teknik aksaklık olabiliyor çoğunlukla trendyol kaynaklı, zaman zamanda trendyolun kendi kompanse ettiği ekstra indirimlerim oluyor, bizim kontrol edemediğimiz.
kendi sitemizi cok yakın bir zamanda basit bir sekilde tamamlamaya calisiyoruz, onumuzdeki gunlerde en uygun sartlar ile oradan ulasabiliyor olacaksınız.

Kahveleri bugün alabildim. Güzel paketleme ve yanında gönderdiğiniz hediye için çok teşekkür ederim.
Ancak aynı şeyleri Aras Kargo için söyleyemeyeceğim. Dün dağıtıma çıkan kargom, tüm gün evde beklememe rağmen ve Trendyol'dan ilk kez alışveriş yapmıyor olmama rağmen ''Yanlış Adres'' sebep gösterilerek teslim edilmedi (başka kargolar evi bulabiliyor, ilginçtir Aras Kargo bulamıyor). Üstelik açıklamada telefonla arandığım söyleniyor ki telefon tüm gün yanımdaydı ve hiçbir arama gelmedi. Bugün de oruçlu oruçlu evden şubeye gidip almak zorunda kaldım, kargo paketinin yırtık olması da üzerine kreması oldu(!) (kahvelerinizi gerçekten denemek ve size destek olmak istemesem gidip kargoyu almaz, iade edilmesini beklerdim). Uzun lafın kısası, sizin gibi ilgili bir esnafın böylesine kötü bir kargoyla (yaşadığım şehir özelinde verdikleri hizmet için konuşuyorum, umarım diğer şehirlerde de bu kadar kötü değillerdir) çalışıyor olması beni derinden üzdü.

Ekli dosyayı görüntüle 11177
Merhaba,

tecrubeniz kotu basladığı için cok uzgunum.
malesef kargo firmalari zaman zaman veya yerine gore sorunlu oluyor. Bende sık sık online alişveriş yapan biri olarak sahsen surekli olarak memnun kaldigim bir firma olmuyor, genellikle al birini vur otekine diye dusunuyorum. Oneriniz varsa memnuniyetle ogrenmek isterim.
bugun itibariyle bir degişiklik yapıp trendyol express denemeye basladık, her sehirde mevcut degil fakat bulundugu yerlerde daha iyi sonuc almak umidiyle deneyeceğiz. Umarim kahvelerden memnun kalırsınız ve bu aksaklığı unutturur size.

Merhaba,

tecrubeniz kotu basladığı için cok uzgunum.
malesef kargo firmalari zaman zaman veya yerine gore sorunlu oluyor. Bende sık sık online alişveriş yapan biri olarak sahsen surekli olarak memnun kaldigim bir firma olmuyor, genellikle al birini vur otekine diye dusunuyorum. Oneriniz varsa memnuniyetle ogrenmek isterim.
bugun itibariyle bir degişiklik yapıp trendyol express denemeye basladık, her sehirde mevcut degil fakat bulundugu yerlerde daha iyi sonuc almak umidiyle deneyeceğiz. Umarim kahvelerden memnun kalırsınız ve bu aksaklığı unutturur size.
Bu ara toplu alımlar, ekipman alımı, kahve harici alışveriş vs derken çoğunlukla Yurtiçi Kargo kullandım. İstanbul, Ankara, Kayseri gibi yerlerden Manisa'ya hafta içi 1, araya hafta sonu giriyorsa 2 günde kargom ulaştı. Açıkçası şu anlık onlardan memnunum. Keşke kargo işlerinde ülke genelinde bir standart tutturulsa da şu bölge için bu firma iyi, bu bölge için şu firma iyi demesek :)

Kargomu dün teslim aldım, @OkanT beye hızlı kargo ve küçük hediyeleri için çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.
NOT: Aras benimkini parçalamamış çok şükür gayet sağlamdı paket 🙂

Kargomu dün teslim aldım, @OkanT beye hızlı kargo ve küçük hediyeleri için çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.
NOT: Aras benimkini parçalamamış çok şükür gayet sağlamdı paket 🙂

Okan bey merhaba kahveler dün elime geçti hediyeniz için de çok teşekkür ederim..Ekli dosyayı görüntüle 11214
Sorunsuz ulaştığına sevindim, denedikten sonra, veya ilk defa denediklerinİz ile ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız mutlu oluruz. afiyet olsun.

5 nisan kavrumlu Etiyopya Debelo'yu bugün french press ile denedim ve oldukça beğendim. Vaat edilen tat profilini başarıyla sunan bir kahve olmuş bence. Elinize sağlık @OkanT. (y)

Peru Crush'ı dün 1:1:1 ile demledim. 2:45'te bitti ve açıkçası çok fazla bitter tatlar vardı.

Bugün aşağıdaki reçeteyle lezzetli bir kahveye ulaştım;
Timemore C2 18klik
15/240
93derece Buzdağı su
50ml su ile 45sn blooming
Ardından 1:10'a kadar 240'a tamamlama ve sonra küçük bir spin
2:10 demleme bitiş süresi
Bu mesajımın üzerinden 15 gün geçmiş. Gün geçtikte kahve daha da lezzetlendi. Resmen bir f/p çekirdeği.

Biraz önce de Kalita 185 filtre ile 30gramlık demleme yaptım. Biraz bitter tatlar aldım gerçi ama o tamamen benim Kalita 185 filtre ile ilk deneyimim olmasından kaynaklanıyor. :D Cafec Traditional ile yaptığım demlemeler oldukça lezzetliydi. Sanırım yakın zamanda tekrar sipariş ederim.

French press detaylı reçetenizi benimle paylaşır mısınız?

Teşekkür ederim

Merhaba. 28gr kahve, 500ml su (su sıcaklığını ölçmeyi unutmuşum ama kaynamış suyu 2dk falan bekletmişimdir.) hero s01 değirmende 50 klikte öğüttüm. Hoffman'ın ultimate press yöntemiyle demledim.

5 nisan kavrumlu Etiyopya Debelo'yu bugün french press ile denedim ve oldukça beğendim. Vaat edilen tat profilini başarıyla sunan bir kahve olmuş bence. Elinize sağlık @OkanT. (y)

Bu mesajımın üzerinden 15 gün geçmiş. Gün geçtikte kahve daha da lezzetlendi. Resmen bir f/p çekirdeği.

Biraz önce de Kalita 185 filtre ile 30gramlık demleme yaptım. Biraz bitter tatlar aldım gerçi ama o tamamen benim Kalita 185 filtre ile ilk deneyimim olmasından kaynaklanıyor. :D Cafec Traditional ile yaptığım demlemeler oldukça lezzetliydi. Sanırım yakın zamanda tekrar sipariş ederim.
Cok teşekkürler, memnun kalmanıza mutlu oldum

Hediye olarak gönderilen Etiyopya çekirdeğini bitirdim. 20gr üzerinden 3 demleme yaptım. Baştan söylüyorum ben Etiyopya çekirdeklerini sevmem, çoğunlukla para verip almamda. Bu çekirdeği de çok sevmedim haliyle. Ama asla kötü değil. Demli konulmuş ve iyi demlenmiş siyah çay tadında, içinde hiçbir tatlılık bulunmayan buna keza hiçbir acılıkta barindirmayan, 3 demlemede de aynı lezzeti sunabilen tam bir kahvaltı veyahut tatlı yerken yanında içilebilecek bir kahve.

Herkese merhaba, tesadüfen trendyolda keşfettim bu firmayı şuan güzel bir indirim var kahvelerde. Denemek için Peru ve Tanzanya kahvelerini sipariş ettim merakla bekliyorum.

Espresso kıvamına gelmesi için kavrumdan sonra 20 Gün bekledigim Peru ile bugün espresso yaptım çok beğendim resmen buram buram üzüm suyu. Meyvemsi espresso sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
trendyol 57808644 sipariş numarasıyla yeni bir deneyim olacak , umarım memnun kalırım. Ayrıca elinizde eski kavrum varsa daha makbul olur . Şimdiden teşekkürler. @OkanT

Geri