Ben her rengini hoş buldum. Creamy white tercih ederdim amaRenk tercihi var mı?![]()
Ben her rengini hoş buldum. Creamy white tercih ederdim amaRenk tercihi var mı?![]()
Creamy white güzel gerçekten.Ben her rengini hoş buldum. Creamy white tercih ederdim ama
Retro green hocam tabii kiRenk tercihi var mı?![]()
Robot alırsanız başka makine almazsınız. Bianca seviyesinde shot alırsınız.Ben de katilabilirim sanirim ama kararsizim bir suredir nanopresso kullaniyorum fakat daha ust seviye birseye gecmek istiyorum gaggia classic mi robot mu baslangic icin tercih etmeliyim tam emin degilim onerisi olan biri var midir
flair de iyiymiş, ben diyenlerin yalancısıyımRobot alırsanız başka makine almazsınız. Bianca seviyesinde shot alırsınız.
Bir robot değilflair de iyiymiş, ben diyenlerin yalancısıyım![]()
Levent hocam bu ok zehirli işte. Bunu atmayın artık ya.Selamlar arkadaşlar,
Cafelat Robot alımı için kulüpten ve başka platformlardan yazan arkadaşlar oldu. Ciddi bir talep varsa, firma ile görüşüp, bir alım planlayabiliriz. Firma ile bir ön görüşme yaptım ve yardımcı olabileceklerini ilettiler. Tabii burada en önemli olan şey talep ve net bir sayı iletebilmek.
Almayı düşünen arkadaşlar varsa, bu şekilde ilerleyebiliriz. Fikirlere de açığım.
Not: amacım cebinizde kalan son paraları harcatmak değil, almayı düşünenlere yardımcı olabilmek
İyi akşamlar,
Levent
Beklentilerinizi bilmeden ne alsanız eksik kalır, fazla gelirBen de katilabilirim sanirim ama kararsizim bir suredir nanopresso kullaniyorum fakat daha ust seviye birseye gecmek istiyorum gaggia classic mi robot mu baslangic icin tercih etmeliyim tam emin degilim onerisi olan biri var midir
Orası öyle abi. Dillendirme üzülürler sonra.pehh.. hiçbiri bi arçelik 3185 seffa mode (aka slayer killer) değil![]()
![]()
Acikcasi sutlu icecek hic tercih etmiyorum ya americano ya da direkt espresso olarak tuketmek icin secenek ariyorum.Beklentilerinizi bilmeden ne alsanız eksik kalır, fazla gelir.
ben de sütlü içecek hiç içmiyorum, eş dost için dual boiler aldım. aylardır single boiler kullanıyorum. sütle işiniz yoksa bence o süt çubuğunun olmadığı makinalara yönelinAcikcasi sutlu icecek hic tercih etmiyorum ya americano ya da direkt espresso olarak tuketmek icin secenek ariyorum.
Yani robot ihtiyaclarimi fazlasiyla karsilar gibi duruyor sanirim ben de alima katilabilirimben de sütlü içecek hiç içmiyorum, eş dost için dual boiler aldım. aylardır single boiler kullanıyorum. sütle işiniz yoksa bence o süt çubuğunun olmadığı makinalara yönelin![]()
üst üste aynı shotu alabilmek olarak ekleme yapayım, stabilite de çok önemli bir etken ve deneyenler aynı shotu almakta güçlük çekmediğini belirtiyor.Robot ile üst üste shot almak uğraştırıcı mı, pratik mi
Robot ile üst üste shot almak uğraştırıcı mı, pratik mi
Temizliği çok basit, su kaynar durumda ise bir makineden farksız. Sepet aşırı affedici, farklılık yaşamazsınız.