• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

Selamlar, ben de yavaştan aranıza katılmak istiyorum. Specific Coffee hala stok getiriyor mu? Bir de 1zpresso X pro/s ile robotu deneyimleme şansı olan var mı merak içindeyim :)
Aa bu da ne?

@DragonFly hocam sen cafelatta ayrıca puck screen kullanıyor musun ? yoksa sadece alt üst kağıt filtre mi atıyosun

Messi nin attığı paslarda/gollerde öf nerden gördün o açıyı dediğiniz o açı bu açı 🤣🤣

Ekli dosyalar

• IMG_20231010_092124.jpg
    IMG_20231010_092124.jpg
    108.1 KB · Görüntüleme: 135
Messi nin attığı paslarda/gollerde öf nerden gördün o açıyı dediğiniz o açı bu açı 🤣🤣

Sanırım bu aparat hocam.

Spiral borularda sorun yaşadınız mı? Problem yaşarım kaygısını kafamdan atamadığımdan şu çözümle mi yürüsem diye kararsızlık içindeyim.

251518361_10223973659423796_4236503695016845764_n.jpg

Sanırım bu aparat hocam.

Spiral borularda sorun yaşadınız mı? Problem yaşarım kaygısını kafamdan atamadığımdan şu çözümle mi yürüsem diye kararsızlık içindeyim.

Ekli dosyayı görüntüle 28995
Yavaş hareketlerle arkaya getirerek takmak lazım biraz gergin oluyor çünkü, takınca sorun olmuyor, fazla eğip bükmemek lazım.

bende 90 derece bükülüyor iç hortum sorunsuz kullanıyorum. tamamen katlanmıyorsa basıncı her türlü gösterir.

IMG_20231010_125729.jpg

Bunu Robot için yapsalar ne güzel olur bee 🥹

Yurtdışında getirtebileceğiniz bir tanıdığınız var ise 43 dolar indirim var, tartı, kılıf, tartı üstü temperli cam koruma, elektronik basınç sensörü ve cafelat için adaptör setinde. Aynı indirim flair setinde de bulunuyor. Bir adet edindim :rolleyes:

Bu setteki tartı çok güzel bu arada. 7.5cm genişliğinde. %20 indirim var yılbaşı kampanyası ile. Fazladan getiren olursa seve seve sahiplenebilirim:)

Entegre çalışıyorsa eğer decent vb gibi mantıklı bence. Tartı da hem şık hem redditte beğenen çok
Entegre çalışıyor baya da iyi performansı. Minik estetik şirin bir tartı ama fiyat psikolojik sınırımın baya üstünde. Üstelik V4 kit ve ekran da alacağım toplamda 10K gidecek gibi gözüküyor. Elimde tartı mevcut kararsızım...

Entegre çalışıyor baya da iyi performansı. Minik estetik şirin bir tartı ama fiyat psikolojik sınırımın baya üstünde. Üstelik V4 kit ve ekran da alacağım toplamda 10K gidecek gibi gözüküyor. Elimde tartı mevcut kararsızım...

bence versiyon upgrade ve ekran şimdilik daha öncelikli gibi hocam. Seneye tekrar değerlendirilir, sonuçta tartı bu. Ben cafelat'ı pimp'liyorum, tamamıyla heves amaçlı 😁 . Isı modunu da sizden görüp yapmıştım çok memnunum. Tek eksik alt tabana cnc'den ahşap (y)

bence versiyon upgrade ve ekran şimdilik daha öncelikli gibi hocam. Seneye tekrar değerlendirilir, sonuçta tartı bu. Ben cafelat'ı pimp'liyorum, tamamıyla heves amaçlı 😁 . Isı modunu da sizden görüp yapmıştım çok memnunum. Tek eksik alt tabana cnc'den ahşap (y)
bookoo ana sayfada ürün $ olarak fiyatlandırılmış, ancak UK adresi girince kuru aynı fiyat üzerinden £ olarak değiştiriyor böylece fiyat fırlıyor. Şimdi yazdım ürünün fiyatını ana sayfada $ olarak fiyat vermişsiniz kuru niye £ çeviriyorsunuz diye bakalım ne diyecekler.

Geri