Son mohikan kırmızı bu sanırım.
Dostlar selamlar,
Basınç göstergesinin yerini değiştirip memnun olanlar var mıdır?
Basınç göstergesine bakıp aynı zamanda tartıyı ve akışı görmek aşırı zor![]()

Ekli dosyayı görüntüle 27853
Ben arka üste aldım en kullanışlı yer burası. Bir süre sonra el alışkanlığı kazanıyorsunuz manometreye çok bakmak gerekmiyor. Shot aynası mutlaka kullanıyorum, akış bitimine yakın tartıya da göz ucuyla bakıyorum zaten araba kullanmak gibi sık kullandıkça göstergelere bakma ihtiyacı pek kalmıyor.
Hiç bir risk oluşturmuyor hortumların keskin dönüş yapmaması lazım sadece, 3d yazıcı ile emvai çeşit aparat var birini bastırıp kullanabilirsin. Merkez vidayı sök tak yapıyorsun sadece. İnternette kendin yap videoları var.Basınç göstergesini Taşımak bir risk oluşturuyor mu? Her şey manuel olunca küçükte olsa mekanik iş girince aklım karışıyor.
evet ben eklemiştim@DragonFly bu mod size mi ait?
![]()
Cafelat Robot Pre-Heating Mod
Hello Robot lovers, Cafelat Robot is a tool with a very high potential, but piston and PF pre-heating are necessary in light roasted beans. There are some techniques to do this, for example pre-heating by plugging something in the bottom of the blind basket and filling it with boiling water or...www.home-barista.com
Hocam selamlar,Selamlar, ben de yavaştan aranıza katılmak istiyorum. Specific Coffee hala stok getiriyor mu? Bir de 1zpresso X pro/s ile robotu deneyimleme şansı olan var mı merak içindeyim![]()
ikinci elde temiz siyah vardı 11K civarı hala duruyorsa kaçırmayın.Yer sıkıntısından dolayı aktif olarak aeropress ve v60 kullanıyorum yıllardır. Timemore chestnut c2'yi de ilk çıktığından beri kullanıyorum, bu iki demleme yöntemi şahsen bana gayet yeterli. Lakin şu cihazı 2 aydır takip ediyorum, hem boyutundan dolayı yer sorunu yaratmaması hem de espresso performansı nedeniyle deneyimlemek istiyorum. Yakın zamanda da bir arkadaşımın hediyesiyle x pro s'e sahip oldum, cihaz boşta kalmasınBilgi için de ayrıca teşekkür ederim ^^
@TayfunTmr çöktü ona karabasan gibi ahahahahikinci elde temiz siyah vardı 11K civarı hala duruyorsa kaçırmayın.
hocam gördüğümde çoktan satılmıştıikinci elde temiz siyah vardı 11K civarı hala duruyorsa kaçırmayın.