• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

Evde bulduğum konkav makyaj aynasını kullanıyorum. Edeko nun küçük aynası da var lakin geniş çaplı aynada izlemek büyük kolaylık.
Not: Kollara ayakta değil oturarak bastırmaktayım o nedenle basıncı okumak için ekstra çaba harcamıyorum.

Hayırlı olsun Mustafa

Dostlar selamlar,

Basınç göstergesinin yerini değiştirip memnun olanlar var mıdır?

Basınç göstergesine bakıp aynı zamanda tartıyı ve akışı görmek aşırı zor 😂

Dostlar selamlar,

Basınç göstergesinin yerini değiştirip memnun olanlar var mıdır?

Basınç göstergesine bakıp aynı zamanda tartıyı ve akışı görmek aşırı zor 😂
IMG-20230729-WA0002.jpg
Ben arka üste aldım en kullanışlı yer burası. Bir süre sonra el alışkanlığı kazanıyorsunuz manometreye çok bakmak gerekmiyor. Shot aynası mutlaka kullanıyorum, akış bitimine yakın tartıya da göz ucuyla bakıyorum zaten araba kullanmak gibi sık kullandıkça göstergelere bakma ihtiyacı pek kalmıyor.

Basınç göstergesini Taşımak bir risk oluşturuyor mu? Her şey manuel olunca küçükte olsa mekanik iş girince aklım karışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 27853
Ben arka üste aldım en kullanışlı yer burası. Bir süre sonra el alışkanlığı kazanıyorsunuz manometreye çok bakmak gerekmiyor. Shot aynası mutlaka kullanıyorum, akış bitimine yakın tartıya da göz ucuyla bakıyorum zaten araba kullanmak gibi sık kullandıkça göstergelere bakma ihtiyacı pek kalmıyor.

Basınç göstergesini Taşımak bir risk oluşturuyor mu? Her şey manuel olunca küçükte olsa mekanik iş girince aklım karışıyor.
Hiç bir risk oluşturmuyor hortumların keskin dönüş yapmaması lazım sadece, 3d yazıcı ile emvai çeşit aparat var birini bastırıp kullanabilirsin. Merkez vidayı sök tak yapıyorsun sadece. İnternette kendin yap videoları var.

Cafelat Robot puck screen ve puck paper ihtiyacı olanlar buyrun, puck screen son 1 adet kaldı

@DragonFly bu mod size mi ait? 😁

Selamlar, ben de yavaştan aranıza katılmak istiyorum. Specific Coffee hala stok getiriyor mu? Bir de 1zpresso X pro/s ile robotu deneyimleme şansı olan var mı merak içindeyim :)

Selamlar, ben de yavaştan aranıza katılmak istiyorum. Specific Coffee hala stok getiriyor mu? Bir de 1zpresso X pro/s ile robotu deneyimleme şansı olan var mı merak içindeyim :)
Hocam selamlar,

Ben direkt bu ikiliyi deneyimleme şansı buldum. 2-3-4 shot alırken bile zorlanmadım. Keyifle tüketirsiniz.

İlk soruya gelecek olursak yakın zamanda son stoğu ben almıştım. Bir daha getirecekler mi bilgi yok maalesef :(

Yer sıkıntısından dolayı aktif olarak aeropress ve v60 kullanıyorum yıllardır. Timemore chestnut c2'yi de ilk çıktığından beri kullanıyorum, bu iki demleme yöntemi şahsen bana gayet yeterli. Lakin şu cihazı 2 aydır takip ediyorum, hem boyutundan dolayı yer sorunu yaratmaması hem de espresso performansı nedeniyle deneyimlemek istiyorum. Yakın zamanda da bir arkadaşımın hediyesiyle x pro s'e sahip oldum, cihaz boşta kalmasın 😁 Bilgi için de ayrıca teşekkür ederim ^^

Son düzenleme:
Yer sıkıntısından dolayı aktif olarak aeropress ve v60 kullanıyorum yıllardır. Timemore chestnut c2'yi de ilk çıktığından beri kullanıyorum, bu iki demleme yöntemi şahsen bana gayet yeterli. Lakin şu cihazı 2 aydır takip ediyorum, hem boyutundan dolayı yer sorunu yaratmaması hem de espresso performansı nedeniyle deneyimlemek istiyorum. Yakın zamanda da bir arkadaşımın hediyesiyle x pro s'e sahip oldum, cihaz boşta kalmasın 😁 Bilgi için de ayrıca teşekkür ederim ^^
ikinci elde temiz siyah vardı 11K civarı hala duruyorsa kaçırmayın.

Geri