• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık dragonfly workshop, puck screen, puck paper

Ürünün Fiyatı
100

DragonFly

Barista
İsim
Hamid Asım
Daha fazla  
İsim
Hamid Asım
Merhaba dostlar, bir süredir üzerinde çalıştığım ürünlerimi beğeninize sunuyorum.

1. 57.5mm puck paper, Cafelat Robot üst filtre olarak kullanılır. Ayrıca 58mm sepetlere de uygundur.
100'lü paket 125TL

IMG_20230805_183732.jpg

2. 46.3mm puck paper, Cafelat Robot alt filtre olarak kullanılır.
100'lü paket 125TL

IMG_20230805_184027.jpg

Puck Paper özellikleri
1- Orjinal Chemex kağıt filtreden kesilmiştir.
2- Shot sırasında kanallanmayı engeller
3- Extraction miktarını artırır
4-Sepet temizliğini kolaylaştırır.
5-Açık kavrumlarda vazgeçilmez aksesuardır.

3. 57.5mm puck screen. Cafelat Robot sepete uygundur. (1 Adet mevcut)
Adet 350TL

IMG_20230805_185940.jpg

4. 58.5mm Puck Screen. 58mm ve üstü sepetlere uygundur. (3 adet mevcut)
Adet 350TL

IMG_20230805_190151.jpg
IMG_20230805_184735.jpg

Puck Screen Özellikleri

1- 0.2mm kalınlığında Ultra Fine Metal Aeropress filtreden kesilmiştir.
2- Çok ince olduğundan shot su sıcaklığını değiştirmez.
3- Mikro filtre tıkanmaz temizliği kolaydır.
4- Espresso dozlamanızı değiştirmez.

Satın alma taleplerinizi özelden bildiriniz.
Yurt İçi Kargo ile anlaşmam var Türkiye'nin her yerine max. 60TL gönderim sağlanır.
Özel boy kağıt kesimi veya puck screen için irtibata geçiniz.
Cafelat Robot ile üstteki aksesuarların kullanımı için aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Talep olursa her boyda üretebilirim, her hangi bir boyda, puck screen için 5 adet, puck paper için min. 1500 adet satış olması lazım.

Talep olursa her boyda üretebilirim, her hangi bir boyda, puck screen için 5 adet, puck paper için min. 1500 adet satış olması lazım.
Hocam ellerinize sağlık, hepsi mükemmel duruyor:) Lelit Grace PL81T kullanıyorum porta filtresi 57.35mm olmalı hatırladığım kadarıyla, bunun için sizden Puck Screen almak istiyorum, kendi isteğimi not olarak bırakıyor diğer 4 adet isteyen kişiyi bekliyorum o zaman.

Hocam ellerinize sağlık, hepsi mükemmel duruyor:) Lelit Grace PL81T kullanıyorum porta filtresi 57.35mm olmalı hatırladığım kadarıyla, bunun için sizden Puck Screen almak istiyorum, kendi isteğimi not olarak bırakıyor diğer 4 adet isteyen kişiyi bekliyorum o zaman.
Zamanında Lelit Anna için aksesuar çok aramıştım, 58mm mesh puck screen alıp kendim küçülttüm ölçüsü 57mm olması gerek. Daha büyük olursa sepet portafiltreye girince biraz esneyip puck screen'i sıkıştırıyor. Talep olursa 57mm Lelit uyumlu puck screen yapabirim.

bu puck paper lar puck screen yerine geçiyor mu? yani elimde baya bir var kağıt olanlardan. moka potum için almıştım. porta filtreye en üste puck screen gibi koysak iş görür mü? nasıl bir artısı olur ve alta mı üste mi koymak daha mantıklı?

hatta hem alta hem üste puck paper koysak nasıl olur? bir eksi durum yaratır mı yoksa daha mı iyi olur? genelde alta paper üste screen şeklinde kullananları gördüm.

Üst puck paper, puck screen yoksa onun yerine kullanılabilir ancak en temiz çıktıyı sandviç sistemi alt-üst kağıt ve puck screen ile alabilirsiniz. Robot'ta bu şekilde kullanıyordum. Gaggia makinada kağıtla, kağıtsız puck screen ve puck screen olmadan denedim en düzgün çıktıyı yine alt-üst kağıt 0.2mm puck screen ile almıştım.

Alt kağıt benim sepete pek uygun değil de kalın bir üst kağıdın sonucu çıktıyı dramatik derecede değiştirdiğini düşünüyorum. Tabi robot'ta bu hem üst kağıt hem puck screen şeklinde gerçekleşiyor.

Değerli arkadaşlar bu başlık güncellendi aşağıdaki linkten son haline ulaşabilirsiniz.

Geri