• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtre ve Dripper'lar Türkiye'de - Tin Coffee!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son kullandığım th3 ve abacalarda hiç problem yaşamadım. Th3 cup 1 modeliydi.

abaca trapezoid clever dripper demlememe sınıf atlattı

Trapezoid stoklara girmiş tin coffee de

TH-3 CUP1 ile CUP4 arasındaki farklılık nedir arkadaşlar? Birisi tek kişilik diğeri 4 kişilik için mi? :D CUP4 sipariş geçtim ama yanlış olduysa iptal edeyim.

Togay bey merhaba. Cafec neden Kalita Wave için filtre üretmiyor ya da üretme planı olacak mı? Bu konuda bir bilginiz ya da fikriniz varsa paylaşabilir misiniz? Piyasada ciddi bir alternatif Kalita filtre boşluğu var. @raistlin
Selamlar,

Cafec bu tipteki filtreleri endüstriyel makineler için üretiyor esasında. Türkiye'de doğrudan gözükmese de biz de dağıtımını yapıyoruz global olarak. :) Manuel demlemede ise tamamen konik filtrelere göre bir felsefeleri var, tüm ürün evrenleri de buna göre dizayn edilmiş vaziyette. Bunun üzerine bir de ek üretim parkuru maliyetine de girmiyorlar. Dürüstçe açıklaması bu.

Geri