• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bu şekilde mi devam edeceğiz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afatsum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam art niyetli bir insan oldugunu dusunmuyorum ben de , bir kac gun oncesine kadar bahsi gecen kavurucuyu overdim yada onerirdim , inan bana 🙂 tek derdim biz tuketici tarafinda iyi hizmet alalim Ayni gemideyiz yani sorun yok , eski yeni ayirt etmiyoruz whatsapp grubumuz da var dilersen ozelden yaz gruba da alayim , orasi cok daha canli ve eglenceli 😅
Burası boyleyse orası nasıl olur bilemiyorum korkutucu xdd şaka bir yana hepimiz olgun insanlarız bundan sonrası böyle olaylar yaşanmasın herkes epmati ve ozelestirisini yapsin uzatmayalim artik mevzuyu daha güzel alımlar olsun herkes akşam kahvesini demlesin sepetine yeni alimdan ne alacağına baksın

Burası boyleyse orası nasıl olur bilemiyorum korkutucu xdd şaka bir yana hepimiz olgun insanlarız bundan sonrası böyle olaylar yaşanmasın herkes epmati ve ozelestirisini yapsin uzatmayalim artik mevzuyu daha güzel alımlar olsun herkes akşam kahvesini demlesin sepetine yeni alimdan ne alacağına baksın
Kavurucu hak ettigi tepkiyle karsilasti , adalet yerini buldu Benim icin o andan itibaren konu kapandi , uzarsa da benim icin farketmez Soz ucar yazi kalir , siz ılıman davrandiginiz icin ben de bunu karsiliksiz birakmadim Benim yorumum dahil olmak uzere gordugunuz elestiriyi yapan insanlar kahveyi seven insanlar , beni hic tanimiyorsunuz zaten tanisaniz bu gerginliklerin hicbir olmazdi Herkese iyi aksamlar

Bu forumdaki üyelik bence 3 safhada ilerliyor

Acemi kişi merakla sorar öğrenir, ardından ahkam kesme, eleştirme aşaması, son aşama ise katkıyı azaltma gülüp geçme aşaması oluyor. Yanlışları düzeltmek birilerini ikna etmek çooook önemsiz bir hal alıyor. Didişenler, dalga geçenler de bir süre sonra artık eski zevki alamadıkları için etkisiz hale geliyor. Sonunda büyük bir izleyici kitlesi ile karşı karşıyayız.

Acemi kişi merakla sorar öğrenir, ardından ahkam kesme, eleştirme aşaması, son aşama ise katkıyı azaltma gülüp geçme aşaması oluyor. Yanlışları düzeltmek birilerini ikna etmek çooook önemsiz bir hal alıyor. Didişenler, dalga geçenler de bir süre sonra artık eski zevki alamadıkları için etkisiz hale geliyor. Sonunda büyük bir izleyici kitlesi ile karşı karşıyayız.
Hunharca dunning kruger eğrisi geldi aklıma yorumunuzu okuyunca :ROFLMAO:
İmzamı atarım yani.(y)

Evet doğru ben bu aşamadayım şuan, şaka bi yana Nisandan beri forumda yoktum, bakar ederdim de eskiden forumda sabahlayan ben bazen hiç girmedim bile, kışa geliyoruz hava azcık soğudu kahve damarım atmaya başlayınca yine forumdayım ama inan Nisanda neyse Kasımda da o, ucuz pahalı, o kavurucu şöyle bu kavurucu böyle, düşününce kendi kendime hep aynı şeyleri okumaktan ve tartışmaktan da sıkılmışım.
son aşama ise katkıyı azaltma gülüp geçme aşaması oluyor

Hunharca dunning kruger eğrisi geldi aklıma yorumunuzu okuyunca :ROFLMAO:
İmzamı atarım yani.(y)

Evet doğru ben bu aşamadayım şuan, şaka bi yana Nisandan beri forumda yoktum, bakar ederdim de eskiden forumda sabahlayan ben bazen hiç girmedim bile, kışa geliyoruz hava azcık soğudu kahve damarım atmaya başlayınca yine forumdayım ama inan Nisanda neyse Kasımda da o, ucuz pahalı, o kavurucu şöyle bu kavurucu böyle, düşününce kendi kendime hep aynı şeyleri okumaktan ve tartışmaktan da sıkılmışım.

Hepinize ayri ayri katiliyorum arkadaslar 😀 Bu ara ben de cok yoruldum , degass sureli dolmus kahvelerimi icip bir sure kafa dinlemek istiyorum ☕

Geri