fast24
Barista
1ay geçti bugün yeni açılan paket ile fikrim değişmedi. Marrrrkettt kahvesi!Bu mesajı okudum. Sipariş verdim. Aşırı vasat geldi. Tekrar almam. Market kahvesi, diyebilirim. Evet fazla beklentim yoktu ama bu kadar düz olmamalıydı.
1ay geçti bugün yeni açılan paket ile fikrim değişmedi. Marrrrkettt kahvesi!Bu mesajı okudum. Sipariş verdim. Aşırı vasat geldi. Tekrar almam. Market kahvesi, diyebilirim. Evet fazla beklentim yoktu ama bu kadar düz olmamalıydı.
Hangisiydi hocam kahve?1ay geçti bugün yeni açılan paket ile fikrim değişmedi. Marrrrkettt kahvesi!
Reçetenizi yazabilir misiniz hocamOmbligon demledim 25.07 kavrum baya iyi çok tatlı ve çiçeksi çıktı. Koku da aynı şekilde.
15/240 4 eşit döküş 91 dereceReçetenizi yazabilir misiniz hocam
Aşağı yukarı aynı çekirdekleri sipariş geçmişiz sadece Lycee denedim, koku ve aroma degass bitmemesine rağmen başarılıydı ama son zamanlarda Columbia çiftliklerinin kötü repütasyonu akıllara acaba paylaşılan işleme yonteminden(doğal olmayan katkı maddeleri, yapay aroma verici vs.) başka herhangi bir ekstra işlem var mı sorusunu getiriyor. Kokusuna ve aromasına bu kadar ayırt edici yansıması hatta damağıma ve yemek boruma yapışması bu soruları sorma gereği hissettirdiŞimdi ben Laurina, Lycee, Gesha Cold, Ombligon, Ombligon Mango çekirdeklerini denedim. Bunların hepsi 2 günlük. Gesha hmm ok şeklinde hissettirdi ama gesha olduğu için, sonra fiyatını düşününce yine tamam oldum. Degas olduktan sonra bir daha bakacağım.
Bir de bunlar 01.08 kavrumu. Dolayısıyla sonra size gelecek olan kavrumlar nasıl olur onu bilemem. O yüzden benden bilmemenizi rica ederim.![]()
Etiyopya Sidamo Gr.1Hangisiydi hocam kahve?
Hocam sizdeki kavrum sorunlu olabilir mi? Beğenmemeyi anlarım fakat market kahvesinden epey uzak bir kahve. Şaşırdım açıkçası. Wayta kavrumunu içmiştim. Şahsen pek benlik bir kahve olmamıştı ama belirli bi kalitenin de üzerindeydi.Etiyopya Sidamo Gr.1
marrrrkett kahvesi!
Hocam içlerinde en favorileriniz hangileri oldu acaba? Özellikle laurina yı görünce çok sevindim epeydir mwmlekette stoğu yoktu, ilk kez laurina içecek birisine tavsiye eder misiniz?Şimdi ben Laurina, Lycee, Gesha Cold, Ombligon, Ombligon Mango çekirdeklerini denedim. Bunların hepsi 2 günlük. Gesha hmm ok şeklinde hissettirdi ama gesha olduğu için, sonra fiyatını düşününce yine tamam oldum. Degas olduktan sonra bir daha bakacağım.
Al al hatta bi kilo çekHocam içlerinde en favorileriniz hangileri oldu acaba? Özellikle laurina yı görünce çok sevindim epeydir mwmlekette stoğu yoktu, ilk kez laurina içecek birisine tavsiye eder misiniz?
Evet ben de benzeştirdim içerken. Aynı kişinin elinden çıktığı için şaşırmadım.Laurina iyi. Lycee ile benzeşiyor ama daha kremamsı, tereyağımsı.
Aynı çekirdek Wayta'da co-ferment olarak belirtilmiş, sanırım cevabımı aldım.Aşağı yukarı aynı çekirdekleri sipariş geçmişiz sadece Lycee denedim, koku ve aroma degass bitmemesine rağmen başarılıydı ama son zamanlarda Columbia çiftliklerinin kötü repütasyonu akıllara acaba paylaşılan işleme yonteminden(doğal olmayan katkı maddeleri, yapay aroma verici vs.) başka herhangi bir ekstra işlem var mı sorusunu getiriyor. Kokusuna ve aromasına bu kadar ayırt edici yansıması hatta damağıma ve yemek boruma yapışması bu soruları sorma gereği hissettirdi![]()
degas falan beklemeden dün bir deneme demlemesi yaptım, başta tereyağı-krema hissi iyi geldi fincanın ortalarına doğru aşırı yapay ve yoğun bir vanilya tadı başladı, o kadar sevmedim ki napsam bu kahveyi dedim. nasıl demlediniz, nasıl kurtulur bu kahveLaurina iyi. Lycee ile benzeşiyor ama daha kremamsı, tereyağımsı.