• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu an Coffee Tropic ve Sanalbaharat arasında kalımış durumdayım ofis için kiloluk kahve alacağım.

Kargo yok

https://www.sanalbaharat.com/Colombia-Supremo-Kahve-Kavrulmus,PR-161.html

Kargo var
Ben iki firmanın kahvelerini içtim. Coffee Tropic en son 1 yıl önce falan aldım. Fiyat politikası hep böyleydi, ancak son 1 yılda çok artmış fiyatları. 70 liralara 1 kg aldığım günleri bilirim. Eğer öğütülmüş alacaksanız en ucuzunu tercih edin derim. Pour over yöntem kullanılıyorsa; sanal baharatın yeni kahveleri var GR1 ler. 250 gram aldım biraz kavrum koyu ama güzel çekirdekler. Ayrıca kavrumu açık yapacaklarını söylemişler.

Ben iki firmanın kahvelerini içtim. Coffee Tropic en son 1 yıl önce falan aldım. Fiyat politikası hep böyleydi, ancak son 1 yılda çok artmış fiyatları. 70 liralara 1 kg aldığım günleri bilirim. Eğer öğütülmüş alacaksanız en ucuzunu tercih edin derim. Pour over yöntem kullanılıyorsa; sanal baharatın yeni kahveleri var GR1 ler. 250 gram aldım biraz kavrum koyu ama güzel çekirdekler. Ayrıca kavrumu açık yapacaklarını söylemişler.
Yok değirmenimi taşıyorum ofise 🙂

Benim gibi kahveleri çabuk bayatlayan var mı? Yoksa benim saklama koşullarım mı yanlış şüpheye düştüm. 2 haftada bayatlıyolar.

Yeni gelen üç Ethiopia dan Yirgacheffe Gr1'i tavsiye ederim. 250 gram bitmek üzere. Keyifle içtim. Aromalar kesinlikle tatmin edici düzeyde, boş değil.
Çekirdeklerin fotoğrafını atma şansınız var mı acaba? Eskiden neredeyse sadece yirga cheffe alıyordum sanal baharattan fakan bir ara çok kötü bir çekirdek geldi (djimmah daha iyiydi). Acaba çekirdekleri mi değiştirdiler kavrum profilini mi, merak etmekteyim.

Önceki Yirgacheffe Gr2 den de içtim o daha düzdü aroma yönünden daha zayıftı. Bu daha meyvemsi bir kahve, aroma yönünden güçlü.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-12-17-05-10-742_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-01-12-17-05-10-742_com.miui.gallery.jpg
    51.3 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2022-01-12-17-05-06-924_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-01-12-17-05-06-924_com.miui.gallery.jpg
    43.3 KB · Görüntüleme: 94
3 haftadır düşük döviz var ama kahvelerin fiyatını doların kur'unun 18.5tl olduğunda sabitlediler galiba fiyatları aşağı yönlü revize etmediler, döviz artarken haftalık revize ediyorlardı halbuki ,
18.5₺ olduğunda zaten referans aldıkları kuru 12₺ diye söylemişlerdi bende ne zaman yeni zam yapacaklar onu bekliyorum

18.5₺ olduğunda zaten referans aldıkları kuru 12₺ diye söylemişlerdi bende ne zaman yeni zam yapacaklar onu bekliyorum
23 kasımda benim aldığım kahve 118tl idi dolar kuru 11.4tl miş 20 aralıkta 18.5 tl çıktığında da kahve fiyatı 187.tl di hala öyle
11.4 den 18.5 tl ye gelen dolarda %60 lık artış var ve bu artış oranı aynen yansıtılmış 118tlde 187tl çıkması da %60 lık artışla örtüşüyor
ve hala bu artış oranı korunuyor hatam varsa düzeltin lütfen gözden kaçırdığım bir ve bir kaç nokta mı var

Önceki Yirgacheffe Gr2 den de içtim o daha düzdü aroma yönünden daha zayıftı. Bu daha meyvemsi bir kahve, aroma yönünden güçlü.

Sizin yorumunuzdan sonra sipariş verdim ☺️ Teşekkürler 🙏 bu arada standart kavrum seçtim değiştirsemmiki?

23 kasımda benim aldığım kahve 118tl idi dolar kuru 11.4tl miş 20 aralıkta 18.5 tl çıktığında da kahve fiyatı 187.tl di hala öyle
11.4 den 18.5 tl ye gelen dolarda %60 lık artış var ve bu artış oranı aynen yansıtılmış 118tlde 187tl çıkması da %60 lık artışla örtüşüyor
ve hala bu artış oranı korunuyor hatam varsa düzeltin lütfen gözden kaçırdığım bir ve bir kaç nokta mı var
Haklısınız katılıyorum ama malesef açıklmalar bu yönde yapılıyor. Abc firması değil mesele genel olarak vaziyet malum.

Son düzenleme:
Geri