• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brewcoat Yüzde 20 İndirim Kodu Kahve Kulübüne Özel

Teşekkürler👍🏻

Bende kontrol ettim 1 hafta olmuş sipariş edeli , hazırlanıyor gözüküyor hala ama o kadar.

Kaan Bey, aynı zamanda Sca'da da görev yaptığı için yarışmalar falan olcak belki oraya ağırlık vermiştir, siz de mail atın bence.
Mail attım ancak cevap gelmedi, 14 gündür ürünün gelmesini bekliyorum.Şimdi bankadan iptal etmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Ben ayın 2 sinde sipariş verdim ama hiçbir kanaldan ulaşamadım hala , en azından bir haber alsak iyi olur.

Ben ayın 2 sinde sipariş verdim ama hiçbir kanaldan ulaşamadım hala , en azından bir haber alsak iyi olur.
Site fake site gibi ne telefon ne adres var, maillere cevap yazan yok, sitede 1 kişi çalışıyor gibi. Madem ilgilenemiyorsun siteyi kapat…

Site fake site gibi ne telefon ne adres var, maillere cevap yazan yok, sitede 1 kişi çalışıyor gibi. Madem ilgilenemiyorsun siteyi kapat…
Dur hemen atar yapma , fake filan olmaz bu forumda , yoğun demek ki Kaan Bey, butik bir iş , uzun süredir sipariş alınmadığı İçin atıl kalmış belli ki. Bir şekilde haberi olunca ilgilenir.

Dur hemen atar yapma , fake filan olmaz bu forumda , yoğun demek ki Kaan Bey, butik bir iş , uzun süredir sipariş alınmadığı İçin atıl kalmış belli ki. Bir şekilde haberi olunca ilgilenir.
Atar yapmak!!!

ben de neredeyse 2 hafta önce flair pro için brewcoat yapıp yapamayacağını sordum ama pek bi cevap yok.

Ben özelden ulaşabilirsem haber veririm size arkadaşlar .

Kaan Bey az önce dönüş yaptı Arkadaşlar 👍

Sitede teknik bir problem oluşmuş , biraz da kişisel yoğunluktan kontrol edemediklerini belirtti.

P.tesi kargolama yapabileceklerini ve mağduriyetimizle ilgili minik bir jest imasında bulunduğunu da paylaşmak isterim.

@portakalhalil teşekkür ederiz , yardımlarınız İçin. 🙏

Kaan Bey az önce dönüş yaptı Arkadaşlar 👍

Sitede teknik bir problem oluşmuş , biraz da kişisel yoğunluktan kontrol edemediklerini belirtti.

P.tesi kargolama yapabileceklerini ve mağduriyetimizle ilgili minik bir jest imasında bulunduğunu da paylaşmak isterim.

@portakalhalil teşekkür ederiz , yardımlarınız İçin. 🙏
Öncelikle ilginiz için size çok teşekkür ederim, halil beye de nazik açıklaması için teşekkürlerimi sunuyorum

Arkadaşlar merhaba herkese 🖐

Öncelikle bu durum için tüm alışveriş yapan arkadaşlardan özür dilerim, normalde bana sipariş bildirimi için gelmesi gereken e-postalar sistemsel bir sorundan dolayı gelmemiş, ben de iş, çocuk ve yarışma oraganizasyonları yüzünden çok meşgul olduğum için bir süredir siteye girip ne var ne yok bakamamıştım açıkçası (sitenin eur/try kurunun hala 7.54 te kalmış olmasından tahmin etmişsinizdir 🤤).

Alışveriş yapan arkadaşlardan özür dilerim, en kısa zamanda ürünlerini kendilerine özel bir indirim çeki ile birlikte gönderiyorum.

Sitede EUR/TRY kuru olduğu inanın dikkatimi çekmedi , ama herşeye gelen zamlardan sonra zam gelmeden fırsatı değerlendirmek istediğimi itiraf ediyorum.😉 . Durum böyleyken kendi adıma bir indirim çeki beklentisinde olmadığımı belirtmek isterim. Teşekkür ederim .

Arkadaşlar merhaba herkese 🖐

Öncelikle bu durum için tüm alışveriş yapan arkadaşlardan özür dilerim, normalde bana sipariş bildirimi için gelmesi gereken e-postalar sistemsel bir sorundan dolayı gelmemiş, ben de iş, çocuk ve yarışma oraganizasyonları yüzünden çok meşgul olduğum için bir süredir siteye girip ne var ne yok bakamamıştım açıkçası (sitenin eur/try kurunun hala 7.54 te kalmış olmasından tahmin etmişsinizdir 🤤).

Alışveriş yapan arkadaşlardan özür dilerim, en kısa zamanda ürünlerini kendilerine özel bir indirim çeki ile birlikte gönderiyorum.
Nasıl yani Kaan bey, mesela Konchero için olan brewcoat 520 TL mi? Ben ilk 225 görmüştüm, daha sonra satın al deyince 520 oluyor sizden de haber bekliyorduk. Bu durumda ürünün ücreti ne kadar oluyor?

Ben aldım satış var. Yoğunlar biraz sadece ama evet satış yapıyorlar.
Konuya yazdıktan sonra sizin ilanı gördüm, aslında tam da navy almayı düşünüyordum 🤣 Ama gri dışındaki renklerin fotoğrafları yok sitede, onun için emin de olamadım. Sizde fotoğrafı var mı acaba, değilse Kaan Bey'e sorayım.

Geri