• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brewcoat Yüzde 20 İndirim Kodu Kahve Kulübüne Özel

Haklısınız neden öyle hatırladım bilmem. Kredi kartıma baktım altında kalıyor

ürünler bugün elime geçti, bunları yıkayabiliyor muyuz ?

Yıkanabilir tabii, soğuk suyla, kurutmadan yıkayabilirsiniz. Eğer hijyen için şu an yıkamayı planlıyorsanız, üretildikten sonra 180+ C de ütüden geçtiği ve eldiven/maske ile paketlendiği için mikrop taşıması mümkün değil, bilginiz olsun 🤗

Dün varmış sanırım, umarım yetişmiştir :) Güle güle kullanın, nice yaşlara 🎂
Bugün ulaştı kargom. Kaan bey ekstradan bir hediye de yollamış sağolsun. Ne kadar teşekkür etsem az. Çok naziksiniz. ☺
20200601_153954.jpg
Şimdi bana birde aeropress lazım :ROFLMAO:

@kaanyaren ev kullanıcıları için herkesin işine yarayacak bir ürün tasarlasakta hem brewcoat hem kahve kulübü nakışı işlesek süper olur.

@kaanyaren Bey kodun süresi dolmuş, yeni kod gelir mi acaba :)

Merhaba Herkese 👋

Kur uçup gidince biraz pahalı kaldı Brewcoat'lar Türkiye için gerçekten :)

Sizler için bir kupon tanımladım, 20% lik bir indirim sağlayacak, bir miktar daha erişilebilir hale gelsin Brewcoat ülkemizde yaşayanlar için de. Brewcoat web sitesinden alışveriş yaparken KAHVEKULUBUNET kodu ile indirimi kullanabilirsiniz. Yalnız kargolar ve sokağa çıkma yasakları yüzünden siparişleriniz biraz gecikebilir, haberiniz olsun 😬
1 seneden fazla olmuş bu konuyu bugün gördüm, Türkiyeden bulunma durumu var mı özellikle Fellow için ya da yeni bir indirim vs?

v60 kıyafeti mi bu :)
bu kadar da hokunu çıkarmasanız mı acaba. :)
ya ben olayı inceledim, üreticinin söyleşisini falan da dinledim son derece gerekli bir ürün :) Üreten kişi baya saygı duyulası bilgili bir insan. Çok şey öğrendim söyleşisinden. işin en kötü tarafı da bu. Hepsinin bir mantığı var. Alsan bir türlü almasan bir türlü. Ama fiyatlar biraz yüksek.

v60 kıyafeti mi bu :)
bu kadar da hokunu çıkarmasanız mı acaba. :)
Birden çok v60 demleyecekseniz ve bekleme esnasında demleme suyunuzun sıcaklık kaybetmesini istemiyorsanız yada ekipmanınızı dış etkenlerden korumak istiyorsanız, en önemlisi ise paranız varsa ve hobiniz için para harcamak sizi ruhen rahatlatiyorsa mantıklı bir ürün. Bende almak istiyorum ama önce para bulmam sonra da elektrikli kettle almam lazım 😁

Ben bunu - @kaanyaren duymasın - stagg EKG’m ile beraber çizilmesin diye kılıf niyetine almıştım :D

her gün yeni bir şey öğreniyorum arkadaş ne dipsiz kuyuymuş bu iş ya
Başlangıçta bir v60 alayım içine öğütülmüş kahveyi koyar üstüne de suyu doldururum olur biter diye düşünmüştüm...
Oysaki hiç öyle değilmiş 😂 Her defasında yeni bir şey öğreniyorum.

@kaanyaren ev kullanıcıları için herkesin işine yarayacak bir ürün tasarlasakta hem brewcoat hem kahve kulübü nakışı işlesek süper olur.
Bu konuda bir gellişme olur mu ? Uzun süredir bir cevap gelmemiş Kaan Bey den. Orkun un yarışmadaki nakışı çok güzeldi. Güzel bir nakış tasarımı ile beraber bir kampanya olursa ben bir EKG için sıradayım.

Brewcoat'ın ne olduğunu bilmiyordum, linki tıklayınca hafiften şok oldum. Keçeden ya da örerek yapılır ki bu :)

Merhaba Herkese 👋

Kur uçup gidince biraz pahalı kaldı Brewcoat'lar Türkiye için gerçekten :)

Sizler için bir kupon tanımladım, 20% lik bir indirim sağlayacak, bir miktar daha erişilebilir hale gelsin Brewcoat ülkemizde yaşayanlar için de. Brewcoat web sitesinden alışveriş yaparken KAHVEKULUBUNET kodu ile indirimi kullanabilirsiniz. Yalnız kargolar ve sokağa çıkma yasakları yüzünden siparişleriniz biraz gecikebilir, haberiniz olsun 😬
Yeni bir indirim kodunun zamanı gelmedi mi? :love:

Brewcoat tan 4 gün önce ürün aldım, hala gönderim yapılmadı, siteye mail attım ancak cevap gelmiyor, siteye bakan kimse yok gibi. Hiç telefon numaralarıda yok. Üretim durdumu yada ulaşabilmek için fikri olan varmı?

Geri