• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Teşekkürler hızlı cevap için kuponu yakalarsam sage alıcam sanırım :)

6:40 Tam ben :)

Teşekkürler hızlı cevap için kuponu yakalarsam sage alıcam sanırım :)

6:40 Tam ben :)

Hahaha benim de bu kısım aklımda kalmıştı, biri kahveyi erken öğütmeyi linç etse de bu linki göndersem diye bekliyordum🤣

Sage'de de durum belki aynıdır bilmiyorum ancak Moccamaster'da başarısız kahve demlemek cidden zor, uğraşmak lazım. Aşırı toleranslı bir cihaz.

Bunun metal termoslu versiyonu var mı ? Yoksa hepsi cam karaflı mı ? Ürün linkinde de bir açıklama yok ne yazık ki
Sonu 450 ile biten metal olan. 400 ile biten cam olan. Aslında Sage artık Avrupa'da cam versiyonu satmıyor. Bizde ikisi de benzer fiyatlandırmada fakat indirim genelde cam olanda yapılıyor.

SDC450BSS: Metal Termos
SDC400BSS: Cam Karaf

Sage gerçekten güzel fiyatmış
Bende bonavita var şahsi düşüncem moccamaster da kahve içme tecrübesi edindiğim için Bonavita bence daha başarılı preinfusion özelliği de olması açısından tr de maalesef satılmıyor en azından 3.alternatif olabilirdi alacak kişiler için

Bunun metal termoslu versiyonu var mı ? Yoksa hepsi cam karaflı mı ? Ürün linkinde de bir açıklama yok ne yazık ki

Cihaz ilk satışa başladığında itibaren benim gördüğüm metal versiyon kampanyalı olarak satıldı. Sanırım metalin stoğu bitti cam olanda indirim var.

Sage gerçekten güzel fiyatmış
Bende bonavita var şahsi düşüncem moccamaster da kahve içme tecrübesi edindiğim için Bonavita bence daha başarılı preinfusion özelliği de olması açısından tr de maalesef satılmıyor en azından 3.alternatif olabilirdi alacak kişiler için

Preinfusiondan kastınız bloomingse Sagedede var.

Preinfusiondan kastınız bloomingse Sagedede var.
Evet Biliyorum onu ben moccamaster karşılaştırmasi için bahsetmiştim
Sage baya fonksiyonu olan makine tabi coldbrew bile yapabiliyor o da ayrı:)

Yalnız moccamaster için bakarken Sage ürünlerinin bozulma oranının fazlaca olduğunu okumuştum, tabi moccamaster tank gibi ama bilemedim. Bir de deneyilemedim moccamaster ile karşılaştırınca nasıl kahve yapıyor ikisi de sca onaylı gerçi ama

benimki metal termoslu ama sanırım enplus bir süre sonra hep camlı getirmeye başladı :(

Kupon kaptık ama 11 kasımda kullanılabilecekmiş

ben geçen sefer sepete atıp beklemiştim 300 tl fiyatını indirmişti bence sepetede atıp bekleyin.

Benim yaklaşık 5 gündür sepette beklettiğim ürünler var. Hemen hemen fiyatlarının üzerine %10 koydular.

Complexx Coffee'de baya güzel indirimler var şaşırdım açıkcası :eek: ihtiyacı olan, denemek isteyip 75-80 lira fiyat bandında daha bilinir firmaları tercih edenler bir bakabilir.

Complexx Coffee'de baya güzel indirimler var şaşırdım açıkcası :eek: ihtiyacı olan, denemek isteyip 75-80 lira fiyat bandında daha bilinir firmaları tercih edenler bir bakabilir.

Daha önce bu firmayı görmemiştim denemek için bir fırsat olabilir teşekkürler

Molentte Base Model 699, Full Paket 799'a düştü. İndirim bir parça benim beklentimin altında kaldı.. @masimunal ve @UçanHollandalı sizlerde bekliyordunuz sanırım, bilginiz olsun..
Açıkçası beğendim çünkü döviz öyle deli seviyelere çıktı ki üreticiler de ürün satanlar da kar mı ediyor zarar mı ediyor bilemiyorlar şu anda öyle acayip bir durum.

Geri