• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Black Friday Kampanyaları

1healthpoint

İyi Bilinen Üye
İsim
mahmut
Daha fazla  
İsim
mahmut
Espresso Makinesi
kompresso
Değirmen
molent g50
Ekipmanlar
v60, aeropress, chemex
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
nilüfer
bu ay boyunca sürekli isimleri değişip türlü indirimler yapılıyor veya öyle gözüküyor. hepsini bu başlık altında toplayalım istedim. herkese iyi alışverişler.

Black Friday denilen tarih her yıl Kasım ayının son cumasıdır. Yani bu sene 27 Kasım. Takip eden haftasonu ile birleştirilir ve Cuma-Cumartesi-Pazar günü indirimler sürer.
Ayrıca Kasım ayında bir de Singles Day denilen 11.11 indirimleri vardır. Bu indirimler de yine bir kaç gün sürer. (Yanlış hatırlamıyorsam ilk Aliexpress başlatmıştı 2011 yılında. 11.11.11 tarihine denk geldiği için)
Böylece ikisi aynı aya denk geldiği için Kasım ayının tamamına indirim ayı diyebiliriz.

Black Friday denilen tarih her yıl Kasım ayının son cumasıdır. Yani bu sene 27 Kasım. Takip eden haftasonu ile birleştirilir ve Cuma-Cumartesi-Pazar günü indirimler sürer.
Ayrıca Kasım ayında bir de Singles Day denilen 11.11 indirimleri vardır. Bu indirimler de yine bir kaç gün sürer. (Yanlış hatırlamıyorsam ilk Aliexpress başlatmıştı 2011 yılında. 11.11.11 tarihine denk geldiği için)
Böylece ikisi aynı aya denk geldiği için Kasım ayının tamamına indirim ayı diyebiliriz.
Ya hu öyle de :) insan ihtiyacı olduğu birşeyin indirime girmesini bekledikçe soğuyor.

@Globally 'den bir Gaggia müjdesi bekliyorum.
;)

Delter press ya da immersion dripper indirimi bekliyorum ben de 🤞🏻 hangisi olursa artık

ben de bi delter press indirimi bekliyorum, belki olur :p

A Roasting Lab'in kendi sitesinde kiloluğu 159,90'a, 250 gramlığı 49,90'a satılan Etiyopya Sidamo Grade 2 çekirdeğin 250 gramlık paketi Hepsiburada'da 29 liraya inmiş. Nitelikli kahve için artık bu fiyatlar bir hayal gibi geliyor. Bu çekirdeği deneyen var m'ola?

Tam başka ürünler alıyordum bunu da ekledim. Çok bir beklentim yok ama deneyimlemek istedim. Sonuçları eklerim :)

A Roasting Lab'in kendi sitesinde kiloluğu 159,90'a, 250 gramlığı 49,90'a satılan Etiyopya Sidamo Grade 2 çekirdeğin 250 gramlık paketi Hepsiburada'da 29 liraya inmiş. Nitelikli kahve için artık bu fiyatlar bir hayal gibi geliyor. Bu çekirdeği deneyen var m'ola?

Ben kullandım kahveleri güzeldir, hala elimde bir kaç paket çekirdekleri var. sitelerinden kendileride baya güzel indirimler yapıyorlar. Ben 3-4 kg çekirdeklerini almışımdır. Sidamoda dahil.

Sayın @Globally Kasım ayında indirim bekleyelim mi lelit veya gaggia da.

Firmalarda yeni bir indirim haberi yok değil mi? Bir tek Zümrüt Bey indirim yaptı onu da kısa süreli olunca kaçırdım. Başka bildiğiniz var mı? Kahvem azalıyor :)

@Cabur Bu hafta başlar indirimler (11.11)
Ay sonu da black friday var acele etmeyin biraz daha bekleyin derim

@Globally black friday blackmirror indirimi olmazsa olmaz ama :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Geri