• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

BİM’e Gelecek Çift Cidarlı Bardak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet eldeki hissi biraz garip gerçekten, sıkı tutarsan kırılacakmış gibi. Bir de BİM teyzelerinin sabahtan sıraya girip bunları kapışacağını unutmayın. Ben yolda bastonla zor yürüyen ninenin Bİm açıldığında koşarak içeri daldığını gördüm çok ürkütücü :) . Ama ulaşamama ihtimalim olan ciğere mundar deme fırsatını kaçırmak istemem, kahve demlendikten sonra bardakta ısı kaybetmeye başlamalı bence, bu bardaklarda demlenmeye devam ediyor sanki
İlk iki cümleye harfiyen katılıyorum. Görüntüsü çok hoş gerçekten ama plastik hissi de veriyor gibi. Kapış kapış götürmüş teyzeler, zor yakaladım 😂

iki tane aldım, ilk hissiyatım olumlu. Şekli falan hoş.

tutuş nasıl.. geniş gibi duruyor ele büyük gelir sanıyorum
içim için ağız yapısı kalın (ya da geniş tam bilemedim tabiri) elim de buna benzer bir bardak var su bile içsem keyif vermiyor :(

gerçi 20tl adet, en kötüsü ne olabilir, kalemlik olur, sukulent ekilir :ROFLMAO:

Şubede bir tane vardı. Onun da altında delik gibi küçük bir kusur vardı muhtemelen o yüzden satılmadı. Ben de almadım. Başka şubelerde bulursam alacağım güzel görünüyor

tutuş nasıl.. geniş gibi duruyor ele büyük gelir sanıyorum
içim için ağız yapısı kalın (ya da geniş tam bilemedim tabiri) elim de buna benzer bir bardak var su bile içsem keyif vermiyor :(

gerçi 20tl adet, en kötüsü ne olabilir, kalemlik olur, sukulent ekilir :ROFLMAO:
Detaylı inceleme fırsatım olmadı. Aldım, arabaya attım. Akşam ilk testi gerçekleştireceğim :giggle:

Ayrıca 40 TL'ye 1 litrelik French Press var, fiyatına göre gayet kaliteli duruyor.

Ben çift cidarlı bardağı ilk gittiğim BİM'de bulamadım, tükenmiş. İkincisinden aldım. Şu an Coffeerem Ruanda Musasa kahvemi bu bardaktan yudumluyorum. Gayet keyifli.

Galiba çift cidarlı bardakların altında iğne başı kadar delik oluyor ara katmanın ısı dengesi için ama emin de değilim
Bir satıcıdan o iğne başı kadar deliğin ne işe yaradığını öğrenmiştim. Çift cidarlı bardaklar yüksek ısılarda tek bir noktadan verilen hava ile şekillendiriliyor. Ancak kalitesiz olan çift cidarlı bardaklar hava verilen noktalardan sızdırma yapabiliyor ve sıvı dış katmana geçebiliyor.
Hatta bu yüzden bazı yerler çok şikayet geldiği için çift cidarlı bardakları getirmek istemiyormuş.
Bim'deki bardaklardan ben de 2 adet aldım. Umarım bu sorunla karşılaşmayız 😊

Bardağın boroksilat olması ve sıcaklık kaybının az olmasından dolayı kahveye etkileri ile ilgili yorumlara katılıyorum. Cam olmadığı için hafif ve kalitesiz hissiyatı var. Ayrıca kahve sıcak kalıyor uzun süre. Ben sıcaklık kaybının kahvenin tadına olumlu yansıdığını düşünüyorum. Sıcak kaldığı için hem tat alamıyorsunuz hem de biraz soğumasını beklerken zaman geçiyor. Farklı düşünen arkadaşlara saygı duyuyorum.
Ben de sizin içim tecrübenize eş değer görüşteyim. Sıcak kalmaması soğuduktan sonra içilebilmesi benim de hoşuma gidiyor açıkçası. Lakin düşündüğümde cold brew için de kullanılarak "soğuk tutma" imkanı oldukça cazip geldi düşününce. Buzların yavaşça eriyip sıcak bir yaz gününe içeceğin uzun süre soğuk kalma hissi.

Ben de sizin içim tecrübenize eş değer görüşteyim. Sıcak kalmaması soğuduktan sonra içilebilmesi benim de hoşuma gidiyor açıkçası. Lakin düşündüğümde cold brew için de kullanılarak "soğuk tutma" imkanı oldukça cazip geldi düşününce. Buzların yavaşça eriyip sıcak bir yaz gününe içeceğin uzun süre soğuk kalma hissi.
cold brew için biraz küçük kalıyor sanki.

Bende 2 tane aldım gayet kaliteli duruyor 20 TL ye göre beğendim

Geri