• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

BİM’e Gelecek Çift Cidarlı Bardak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk bakışta plastik gibi gözükse de borosilikat camdan yapılma. İlk denemeyi çayla yaptım açıkçası hoşuma gitti.

@Emxone plastik değil mi? Fotograf atar misin.Ben alip iade etmistim bunlardan.Çok hafif plastik gibiydi

Senin dediğini biliyorum bu kesinlikle öyle hafif plastik gibi değil öyle olsaydı almazdım 250 ml olması ve uzun değilde ağzı geniş olması avantaj

Ekli dosyalar

• IMG_20201016_171519_copy_600x1067.jpg
    IMG_20201016_171519_copy_600x1067.jpg
    67.5 KB · Görüntüleme: 72
Ya bu sıralar BİM’de hatırı sayılır kahve ekipmanları satılıyor, ya da algıda seçici oldum. Bardakları alırken porselen kupa ve french press de gördüm zira

Gittim baktım yok Anam beğenmedim cam kalitesi vs çok düşük geldi 2 Tane vardıda.

Tchibo vb yerlerde aynı kalite de hissiyatı olan bardaklar 3 4 katı fiyatına bende fiyatına göre çok memnun kaldim

Bim diye içine sinmeyenler olacaktır tabi 😊

ağız cidar kalınlığı fazla geldi bana, (burada ki fotolardan gördüğüm kadarı ile)

kahve veya sıvı içerken dikkat.. iki dudak arasından kayar gider üzerinize dökersiniz alimallah :ROFLMAO:

Geri