M
mmm
Guest
16 Ekim Cuma günü BİM’e aşağıdaki bardak gelecekmiş. Güzele benzer
Anasayfa - Bim A.Ş
www.bim.com.tr
Çift duvarlı olması ısı yalıtımı sağlar kahve daha yavaş soğur. Bir de daha estetik gözüküyor tabii ki.nedir bu bardağın artısı?
nedir bu bardağın artısı?
Çift duvarlı olması ısı yalıtımı sağlar kahve daha yavaş soğur. Bir de daha estetik gözüküyor tabii ki.
Nispeten yalıtım ve estetik, bir de cam bardakla içmeyi severim diyorsanız, eliniz yanmıyornedir bu bardağın artısı?
Evet eldeki hissi biraz garip gerçekten, sıkı tutarsan kırılacakmış gibi. Bir de BİM teyzelerinin sabahtan sıraya girip bunları kapışacağını unutmayın. Ben yolda bastonla zor yürüyen ninenin Bİm açıldığında koşarak içeri daldığını gördüm çok ürkütücü . Ama ulaşamama ihtimalim olan ciğere mundar deme fırsatını kaçırmak istemem, kahve demlendikten sonra bardakta ısı kaybetmeye başlamalı bence, bu bardaklarda demlenmeye devam ediyor sanki
Covid yok BIM de eminim ben o bile girmez oraya, bu gözler düdüklü tencere için kavga eden dedeler gördü, Cuma günleri çok korkutucu bir mekanBizim evin yakınındaki BİM'de bir kasiyer Kovid günlerinde BİM Aktüel ürünlerine olan rağbeti "ölümüne alışveriş" olarak nitelemişti.
Gecen ay 6 li set gelen turk kahvesi boyutundaydi. Alsam mi diye baktim hatta.Bende iki adet almayı düşünüyorum. Gecen ay 6'lı set 100TL'ye gelmişti. Fakat şu bardağa 20TL vermek gözüme çok geliyor
Yeni forum versiyonu ile Profilin arkasına resim eklenebildiğini görüp eklemeniz hoş olmuş16 Ekim Cuma