• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

BİM’e Gelecek Çift Cidarlı Bardak

Bende iki adet almayı düşünüyorum. Gecen ay 6'lı set 100TL'ye gelmişti. Fakat şu bardağa 20TL vermek gözüme çok geliyor 😀

Tchibo'da satılan muadil modellerle kıyaslayınca gayet mantıklı bir seçim olur gibi duruyor.

• Like
Tepkiler: ida
Evet eldeki hissi biraz garip gerçekten, sıkı tutarsan kırılacakmış gibi. Bir de BİM teyzelerinin sabahtan sıraya girip bunları kapışacağını unutmayın. Ben yolda bastonla zor yürüyen ninenin Bİm açıldığında koşarak içeri daldığını gördüm çok ürkütücü :) . Ama ulaşamama ihtimalim olan ciğere mundar deme fırsatını kaçırmak istemem, kahve demlendikten sonra bardakta ısı kaybetmeye başlamalı bence, bu bardaklarda demlenmeye devam ediyor sanki

Hangi tarihte satılacak anlayamadım ben 🙈

Bir tane alıp denemeyi düşünüyorum. Eğer beğenirsem bir dahaki gelişine yine alırım. Çayın ve kahvenin soğuğunu sevmeyen biri olarak ne kadar geç soğutursa o kadar iyidir benim için. Ama sabahtan gidip teyzelerin arasına sıraya girmek şart yoksa kalmıyor. Kimileri de alıp letgo’dan satıyor.

Evet eldeki hissi biraz garip gerçekten, sıkı tutarsan kırılacakmış gibi. Bir de BİM teyzelerinin sabahtan sıraya girip bunları kapışacağını unutmayın. Ben yolda bastonla zor yürüyen ninenin Bİm açıldığında koşarak içeri daldığını gördüm çok ürkütücü :) . Ama ulaşamama ihtimalim olan ciğere mundar deme fırsatını kaçırmak istemem, kahve demlendikten sonra bardakta ısı kaybetmeye başlamalı bence, bu bardaklarda demlenmeye devam ediyor sanki

Bizim evin yakınındaki BİM'de bir kasiyer Kovid günlerinde BİM Aktüel ürünlerine olan rağbeti "ölümüne alışveriş" olarak nitelemişti.

Bardağın boroksilat olması ve sıcaklık kaybının az olmasından dolayı kahveye etkileri ile ilgili yorumlara katılıyorum. Cam olmadığı için hafif ve kalitesiz hissiyatı var. Ayrıca kahve sıcak kalıyor uzun süre. Ben sıcaklık kaybının kahvenin tadına olumlu yansıdığını düşünüyorum. Sıcak kaldığı için hem tat alamıyorsunuz hem de biraz soğumasını beklerken zaman geçiyor. Farklı düşünen arkadaşlara saygı duyuyorum.

• Like
Tepkiler: ida
Bir de kaşık terazi var listede işe yarar mı acaba?

Geri