• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bim'de satılan cam metal filtre kahve demliği chemex nasıldır?

Filtre kabahatinden büyükmüş

Chemex aliexpressdekilerden ucuz. Daha kalitesiz olduğunu sanmiyorum. BİM'den aldigim Kiwi elektrikli çaydanlık karafinin ömrü kısa olmuştu. Umarım bu daha dayanıklıdır.

Bu ürünün şubelere fazla gelmesi durumunda satılmayacağı ve ellerinde kalıp daha sonra indirimle 70₺ civarına satacaklarını düşünüyorum. O zaman alabilirim belki. Benimkisi sadece hayal o_Oo_O

Kimya laboratuvarlarından filtre kağıdı alıp yapabilirsiniz

Orijinal Chemex'in camıyla bunları pek kıyaslamanızı tavsiye etmem, normal de camı çok kalın bunlara göre, hatta bazıları borosilikat bile değil.

Diğer bir taraftan, sanırım güzel bi' tat profili oluşturmak v60 dan daha zor olduğu için sevilmiyor. Ama benim ilk göz ağrım olduğu için hep seveceğim :)

Bari içine bi tane bile olsa filtre kağıdı koysalarmış :(: Aldık bakalım güzel tariflerinizi beklerim.

Ben de bugun yanda dursun diye aldim. Acaba filtre kagidi isini nasi cozecegiz hicbir yerde yok 3 lu chemex kagidi:(

Bununla ilgili 2 çözüm bulabiliriz gibi geliyor

1. Agartilmamis filtre kâğıdı var, oldukça da ucuz, deneyen var mi acaba? 59 lira 5 8 cup

2. Bir de orjinal Chemex agartilmis uygun fiyat bu var. 118 lira 6 cup

Tabi bir de bunlar 2 ye kesilerek kullanılabilecek mi? Sorusu var🤔

Bununla ilgili 2 çözüm bulabiliriz gibi geliyor

1. Agartilmamis filtre kâğıdı var, oldukça da ucuz, deneyen var mi acaba? 59 lira 5 8 cup

2. Bir de orjinal Chemex agartilmis uygun fiyat bu var. 118 lira 6 cup

Tabi bir de bunlar 2 ye kesilerek kullanılabilecek mi? Sorusu var🤔
İkiye kesilerek kullanmaktan kastınız nedir hocam?

Kimya laboratuvarlarından filtre kağıdı alıp yapabilirsiniz
Siz dedikten sonra çeşitli filtrelere baktımda 4 e katlanıp kullanılabilir mi diye acaba diye ölçüleri 40 x 40 ya da 58 x 58 oluyor gördüğüm kadarıyla birde 50, 60, 75 ve 82 gr lık kağıtlar var acaba hangisi uygun olur . Katlanmış bir 3 cup chemex filtre boyutu ne oluyor bilsek ordan çıkarım yapabiliriz belki.

İkiye kesilerek kullanmaktan kastınız nedir hocam?

Chemex filtrelerini kare peçeteler gibi düşünün. 4e katlanan filtre kağıdı bir tarafı tek kat diğer tarafı 3 kat olacak şekilde ayrılarak Chemex driper a oturtuluyor. Kastım buydu hocam.

Şu videonun ilgili kısmından izlerseniz kafanızda oturacaktır.

Bugün bende satın aldım bir tane en kötü server olarak kullanırım.

Geri