• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Best of 2021 Kahveleri

Starbucks demişken meşhur chrismis blendlerini blonde az kavrulmuş olarak satışa sunmuşlar merak ediyorum açıkçası

Nensebo ve Bombe benim favorilerim oldu .Bu başlığa göre de Los Hermanosu merak etmeye başladım :)

Selamlar,

Kavrumlarını beğendiğiniz kavurucuların isimlerinide paylaşsanız,belkide ilgi çekici bir çekirdeği temin edip deneyimleyebiliriz.

Cleancup-Los Hermanos birinci sıraya koyarım ben de kesinlikle,
Fam-Hambella'nın espressosu çok hoşuma gitmişti bir de.
Üçüncü sıraya da kahve fabrikası - colombia el encantoyu koyabilirim.

Celcius Colombia El Paraiso Anaerobic ve Etiyopya Adado Natural / Coffeenutz Etiyopya Hamasho benim için aklımda kalan kahvelerdi. Bu arada benim için asıl unutulmaz olan @Ömer Aydın 'ın müşteri odaklı yaklaşımıydı.​

Bakmak isteyenler için geçen senenin başlığı

Celcius Colombia El Paraiso Anaerobic ve Etiyopya Adado Natural / Coffeenutz Etiyopya Hamasho benim için aklımda kalan kahvelerdi. Bu arada benim için asıl unutulmaz olan @Ömer Aydın 'ın müşteri odaklı yaklaşımıydı.​

Kişiden kişiye değişiyor işte hocam. Benim için en hayal kırıklığı kahveydi rl paraiso

Bakmak isteyenler için geçen senenin başlığı
Ya da bu başlığa.

Geçen eğitim uzmanıyka konuştum dark roastın ilerisi varmış frenpress adında daha koyu kavrum fln varmış ama chrismis blendlerinin az kavrulmuşunu merak ediyorum deneyip yorum yapacam

Geri