• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Best of 2020

Geçen yıl eski forumda Best of 2019 başlığını açmıştım burada da 2020 açıldığını gördüğüme sevindim.

1- Kungpow Las lajas
2- İn common Bonanza
3- Kungpow Espinoza
4-Raf Menoriya
5- Z.K İdido (espresso)

Yurtiçi Best Of 2020 lerim şuan bu şekilde:
1-Prabador -Guatemala El Bouqeron Naturel
2-İncommon - Kolombiya Huila Bonanza Naturel
3- Z.K. - Peru Huaman Tanga
Güncelleme Buzluktan vakumladıgım çıkarıp içtigim ve zamanında haksızlık ettigini düşündügüm bir kahve var onu araya ekledim ve yeni içtigim çekirdeklerde oldu Listem Şu Şekilde değişti:

Yurtiçi Best Of 2020
1-Kronotrop - Peru Espinoza Natural
2-Probador - Guetemala El Bouqeron Natural
3-Coffe Sapiens - Brezilya Duqiunho
4-Z.Karaca - Etiyopya İdido Natural
5-Z.Karaca - Peru Huaman Tanga

Yurtdışı kahvelerinde bir sıralama yapamıyorum hepsi birbirinden güzel çünkü ve zaten çokta alamıyoruz Döviz Kuru sagolsun :D Ama deneyebildigim ve alabildiklerim arasında en çok beğendiklerim şu şekilde oldu:

-Coffe Collective Buena Vista
-La Cabra Hambela Arifi Natural ve Yıkanmış
-Gardelli Shawantane

Artan döviz kurları sebebiyle bende yerli kavuruculardan ilerleyeceğim :)

1.) Petra - Etiyopya Bensa Diima

2.) Coffee Department - Brezilya Fazenda

3.) Boxx - Etiyopya Chelelektu

Bonus;

Overdose - Kolombiya Mammutidae Collective Gesha

La Cabra - COLOMBIA - Potosí - XO process Natural
La Cabra - GUATEMALA - Buena Vista - Natural Pacamara
Kahve Fabrikası - ETHIOPIA - Guji Ana sora

Şimdilik böyle ama yolda çok acayip şeyler var 😅

1) Cafezal- Freedom. yikanmis Kenya. hayatimda en severek ictigim kahveydi. domates suyu hissi.
2) Cafezal - Ipanema. natural ve fermente Brezilya. papatya, seftali, yulaf. ureticisine tesekkur yazisi gondertecek kadar guzeldi.
3) Gardelli- Banko Gotiti. yikanmis Etiyopya. cayimsi, floral. basta cok etkilenmesem de ictikce alistirdi

1) Null Coffee - Etiyopya Wolichu Wachu (Natural)
2) William Roastery - Ruanda Simbi
3) Coffeerem - Kongo Societe Maitea

Geri