• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

BeanBrosCo

firma ile yazıştım 2 ayrı aboneliği tek adres konusu basitçe sipariş ekranındaki adet kısmından oluyormuş ama bu durumda ödeme tek noktadan oluyor ve bir şekilde yol parası 14€ ya çıkıyor. bu şekilde bir mantığı yok anladığım. 2 ayrı sipariş verilip ikisinde de aynı adres girilerek sipariş noları firmaa geri gönderip tek gönderi yapılabilir tahminim. Daha önce Muttley & Jack's de bu şekilde yapılabilmişti.

Bana da bu konuda oldukça cok soru alıyoruz diyerek sizlere yapilan yorumu iletmisler. Bu gidişle x2 x3 kacinilmaz olacak bu kahveler icin :)

@msacid cok uzagim bu konulara .Acaba kaç gr kahve vergisiz kaça geliyor?

Ben de pek yakın sayılmam. İlk defa deniyor ve tecrübeli forumdaşların tavsiye ve yönlendirmeleriyle süreci yönetmeye çalışıyorum.

Genelde bu tür alımlarda satıcıyla doğrudan irtibat kurup, paketin üzerine makul bir fiyat yazması yönünde ricada bulunuluyor. Bu ay alım gerçekleştiren birçok arkadaş, tabi ben de bu gruba dahilim, gerek instagram gerekse mail üzerinden paketlerin üzerine 5 avro gibi bir bedel yazılmasını talep etti. Firma da konuyla ilgileneceğine dair bir cevap verdi.

Eğer fatura bedeli olarak 5 avro yazılmış olursa, sanıyorum 20-25₺ bandında bir vergiyle kahvelerimize kavuşacağız.

Bu başlığın önceki sayfalarında daha doyurucu malumat bulabilirsin Emre Bey

Not: Soru başkaymış, yazdıktan sonra farkettim. Bu kadar yazmışken silmek de olmaz şimdi 😂 .
Sorunun cevabı: Bu alımda 500 gr kahve vergisiz 250₺ civarında geldi bana.

İşte, önce yazılanı doğru anlamak lazım :)

Teşekkür ediyorum, buyrun beraber olsun :)

Kahvelerle ilgili bir bilgi gözüme çarpmadı. Herhalde gelince göreceğiz.
online birlikte içme etkinliği yaparız :)

çekirdeklerin detayını göremedim bende jurnala girdim baktım ama çok net yazılmamış, sanıyorum aşağıdakiler.

bir de El Salvador var sanırım ama onu bulamadım. Bu olabilir.

Bu ayki üyelik kahveleri yazısından aldım kahveleri ama çok net yazılmamış site üzerinden aratıp buldum...

online birlikte içme etkinliği yaparız :)

çekirdeklerin detayını göremedim bende jurnala girdim baktım ama çok net yazılmamış, sanıyorum aşağıdakiler.

bir de El Salvador var sanırım ama onu bulamadım. Bu olabilir.

2500 metreyi ilk kez görüyorum ben :)

Ben de pek yakın sayılmam. İlk defa deniyor ve tecrübeli forumdaşların tavsiye ve yönlendirmeleriyle süreci yönetmeye çalışıyorum.

Genelde bu tür alımlarda satıcıyla doğrudan irtibat kurup, paketin üzerine makul bir fiyat yazması yönünde ricada bulunuluyor. Bu ay alım gerçekleştiren birçok arkadaş, tabi ben de bu gruba dahilim, gerek instagram gerekse mail üzerinden paketlerin üzerine 5 avro gibi bir bedel yazılmasını talep etti. Firma da konuyla ilgileneceğine dair bir cevap verdi.

Eğer fatura bedeli olarak 5 avro yazılmış olursa, sanıyorum 20-25₺ bandında bir vergiyle kahvelerimize kavuşacağız.

Bu başlığın önceki sayfalarında daha doyurucu malumat bulabilirsin Emre Bey

Not: Soru başkaymış, yazdıktan sonra farkettim. Bu kadar yazmışken silmek de olmaz şimdi 😂 .
Sorunun cevabı: Bu alımda 500 gr kahve vergisiz 250₺ civarında geldi bana.

İşte, önce yazılanı doğru anlamak lazım :)
Est. Normalde okurum böyle bedavaciliğa kacmam ama aralarda 5-10 dakika girip çıkıyorum hemen pek vaktim olmuyor.Teşekkurler cevap için musait zamanimda ben de deneyecegim o zaman

Est. Normalde okurum böyle bedavaciliğa kacmam ama aralarda 5-10 dakika girip çıkıyorum hemen pek vaktim olmuyor.Teşekkurler cevap için musait zamanimda ben de deneyecegim o zaman

Yok estağfirullah, kastım anladığınız gibi değildi.

Sadece almayı düşünürseniz, mutlaka okuyun, zira indirim kodları dahil güzel tavsiyeler de var babındaydı.

Selamlar, Ayın 10'unda geldi bana mail, gönderim yaptıklarına dair. Onun dışında bir bilgi yok benim tarafta...

Geri