• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

BeanBrosCo

Henüz hangi kahveleri yollayacakları belli değilmiş ama olunca da sürpriz olacakmış... bu ay geniş bir seçki sunacaklarını söylüyorlar...

Merak ettiğim 4x250 de 4 farklı mı yoksa 2 farklı çekirdek gönderiyorlar

Merak ettiğim 4x250 de 4 farklı mı yoksa 2 farklı çekirdek gönderiyorlar
Açıkcası çok değişiyor. İki arkadaşım 4x250 gr.’a abone. Bu ay Coffee Collective ayıydı. Bir arkadaşıma 2 Kieni, 1 Buku, 1 Kirite geldi. Diğerine 2 Kirite... Benim CC aboneliğimden gelen Kieni’m var, bana Kieni yollamasanız olur mu diye sordum, elbette olur deyip, Kirite gönderdiler.

Açıkcası çok değişiyor. İki arkadaşım 4x250 gr.’a abone. Bu ay Coffee Collective ayıydı. Bir arkadaşıma 2 Kieni, 1 Buku, 1 Kirite geldi. Diğerine 2 Kirite...
:) the barn ın lucky dip uygulaması gibi. çuvaldan eline ne gelirse...

Tek sıkıntı 12 - 20 Eylül tarihleri arasında İstanbul dışında olacak olmam, Eylül başında yollanacak kargoların elime geçememe tehlikesi var... o nedenle Coffee Collective, La Cabra ya da bu arkadaşlara aylık abonelik yönünde girişim yapmakta tereddüt ediyorum...

Açıkcası çok değişiyor. İki arkadaşım 4x250 gr.’a abone. Bu ay Coffee Collective ayıydı. Bir arkadaşıma 2 Kieni, 1 Buku, 1 Kirite geldi. Diğerine 2 Kirite... Benim CC aboneliğimden gelen Kieni’m var, bana Kieni yollamasanız olur mu diye sordum, elbette olur deyip, Kirite gönderdiler.
sevgili @MuratBlues bu adamlar genelde hangi tarihlerde kargo yapıyor ve kaç günde elinizde oluyor?

sevgili @MuratBlues bu adamlar genelde hangi tarihlerde kargo yapıyor ve kaç günde elinizde oluyor?
Bu ay 6 Ağustos Perşembe kavrumlu CC çekirdeklerini 7 Ağustos Cuma takipli PostNord ile yola çıkarttılar.15 Ağustos Cumartesi günü kapıma teslim edildi. PostNord benim Ankara teslimatlarım için 7 iş gününü hiç geçmedi. BeanBros prensip olarak ve bir aksilik olmazsa hep her ayın ilk haftası kargolama yapıyor.

Bu ay 6 Ağustos Perşembe kavrumlu CC çekirdeklerini 7 Ağustos Cuma takipli PostNord ile yola çıkarttılar.15 Ağustos Cumartesi günü kapıma teslim edildi. PostNord benim Ankara teslimatlarım için 7 işgününü hiç geçmedi. BeanBros prensip olarak ve bir aksilik olmazsa hep her ayın ilk haftası kargolama yapıyor.
anladım, benim için riskli tarihler... teşekkürler

Tek sıkıntı 12 - 20 Eylül tarihleri arasında İstanbul dışında olacak olmam, Eylül başında yollanacak kargoların elime geçememe tehlikesi var... o nedenle Coffee Collective, La Cabra ya da bu arkadaşlara aylık abonelik yönünde girişim yapmakta tereddüt ediyorum...
Bana gönderebilirsiniz dilerseniz. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum. Eğer x2 ise tercihiniz ben de aynısından verip tek bir kargo ile bana gelebilir.

Bana gönderebilirsiniz dilerseniz. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum. Eğer x2 ise tercihiniz ben de aynısından verip tek bir kargo ile bana gelebilir.
Çok teşekkürler :) aslında x4 düşündüm ama süreç biraz daha ilerlesin ve bir karar vereyim çünkü hedefte farklı kavurucular vardı, dün sevgili @MuratBlues dan duyunca acaba mı dedim çünkü dediğim gibi normalde bu adamların bize shippingi yok... igden yaptığım yazışmalar sonucunda x4e 4 farklı kahve durumu hakkında net bir bilgi alabilirsem ihtimal daha da güçlenecek

Geri