melih ismail
Barista
Ayın 23üne kadar elime geçiyordu beanbros kahveleri , müşteri ilişkileri biraz sıkıntılı 

Benim aboneliğim devam ediyor, Perşembe verildi kargoya. Bildiğim onlar aynı gün kargoya veriyor eğer abonelik başlangıç tarihi belli bir zamanı geçtiyse bir de ay sonu gönderim yapıyorlar.Haziran ayı seçkisini ayın ilk günü sipariş verdim. 11 gün oldu hala kargoya verilmedi, acaba benimle benzer durumda olanlar var mı? Whatsapp üzerinden ne zaman kargoya verilecek diye sorduğumda cevap vermiyorlar. Ticket attım cevap bekliyorum. Bu tutumlarından çok rahatsız oldum ve sırf bu sebepten bir daha sipariş vermeyi düşünmüyorum. Benim gibi haziran seçkisini sipariş vermiş ve kargoya daha verilmemiş olan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirm en azından içim rahatlamış olur.
3 paket ile 4 paket arasında indirimle 1 euro'dan az fark vardı ben paylaşırken, çok daha avantajlıydı. Şimdi değiştirmişlerBu ay güzel indirimi vardı forumda paylaşmışlar sağolsunlar. Sİparişimi geçtim ilk defa bu siteden.
Guest Roaster - Specialty Coffee Subscription - Filter Roast × 1
Big Box (3 bags)
Normal şartlarda ortalama 7 işgünü içinde teslim ediliyor ancak Noel ve türevi tatillerin de birlikte olduğu Aralık-Ocak döneminde 45-50 günü (işgünü+tatil) bulduğu oluyor teslimatların. Mutlaka gelir.Aralık sonu gönderilen üyelik kahveleri eline ulaşan oldu mu Drop coffeeden gelen ?
Not:Benim kargo hala ulaşmadı 14 aralıkta yola çıktığı halde