Ooo sevindim, ben ayıla bayıla içerim valla![]()
kahvenin profili bence mükemmel çıkarılmış. Kavrum da çok homojen.
Kahve her ne kadar damak tadıma uymasa da yeni bir müşteri kazandılar.
Ooo sevindim, ben ayıla bayıla içerim valla![]()
Hocam kahveyi kaçıncı gününde demlediniz 14.günden itibaren içilebilir mikahvenin profili bence mükemmel çıkarılmış. Kavrum da çok homojen.
Kahve her ne kadar damak tadıma uymasa da yeni bir müşteri kazandılar.
Hocam kahveyi kaçıncı gününde demlediniz 14.günden itibaren içilebilir mi
Ben de aynı şekilde 17 Mart Kavrumlu Etiyopya Hambella Tirtira kahvesinden hiç keyif alamadım, fazla kavrulmuş gibi geldi. Maalesef dark roast starbucks kahvesi içer gibiyim. Aromalardan çok çok uzak, tabi denemelerim devam ediyor cmd 24klik 1:16 1:17 oran 94-92 derece su ile 2 kez demledim. Kavurucudan reçete alabilirsek belki daha iyi sonuca ulaşılabilir. @baristocrat17 Mart Kavrumlu Etiyopya Hambella Tirtira
Maalesef bu kahve özelinde ne denediysem verim alamadım, bariz sıkıntılı bir kavrumu var. Damakta kavruk tadlar ve kuruluk hep ön planda ve tadım notlarından baya uzak. Allah affetsin diyorum....
ben iki hafta önce İzmir'deydim kendi şubesinde demlenmiş içtiğim halde bir profil hissedemedim. ayrıca sadece blendlerden espresso içebiliyormuşuz o da ayrı bir üzdü. amirimi bir gazla o kadar yürüttüğümle kaldım17 Mart Kavrumlu Etiyopya Hambella Tirtira
Maalesef bu kahve özelinde ne denediysem verim alamadım, bariz sıkıntılı bir kavrumu var. Damakta kavruk tadlar ve kuruluk hep ön planda ve tadım notlarından baya uzak. Allah affetsin diyorum....
Çekirdeğin kendisi Damo değil Damo kavrumu olucaktı.İlk defa bir Damo’nun yerden yere vurulduğunu okuyorum şaşkınım. Düzenli olarak kod paylaşılacak denmiş ama sanırım üzerinden yıllar geçmiş, aktif bir kod var mı?
Aynen çekirdek çiçek kavrum rezaletİlk defa bir Damo’nun yerden yere vurulduğunu okuyorum şaşkınım. Düzenli olarak kod paylaşılacak denmiş ama sanırım üzerinden yıllar geçmiş, aktif bir kod var mı?