• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristocrat- Kahve Kulübü Üyelerine Özel Baristocrat Kahvelerinde İndirim !

Nezamana kadar gecerli acaba, ichamamayi tekrar alabilirim. Tadim notalarinin hakkini sonuna kadar veren tek kelimeyle harika bir kahve oldu benim icin.

Beğenerek tüketmiş olduğunuza çok sevindik. İndirim tanımlı durumda , bir süre belirtmedik bunun için. İstediğinizde alım yapabilirsiniz.

Bu indirim kodu ile bile Trendyol'dan pahalıya geliyor. Ben bu kodun esprisini anlamadım. Mesela Kenya Ichamama bu indirim kodu ile 68TL + kargo ücreti. Trendyolda aynı kahve 64,80 ve ücretsiz kargo.
Hocam ben trendyol daki indirimi gormemistim aksama hemen siparis vericem. 64 tl ye bu kahve suanki piyasada "sudan ucuz" niteliginde bence.

Trendyol da şuan 3 gün için indirimdeyiz . Biz kahvelerimizden %10 indirim yapıyoruz , Trendyol +olarak sepette %10 indirim tanımlıyor ve anlaşmalı olduğu kargo firması ile kargo maliyetleri çok daha avantajlı hale geliyor .Bahsetmiş olduğum gibi bu indirim süreli. Baristocrat Sayfasında ise kahve kulübü üyelerine bununla ilgili bir zaman kısıtlaması belirlemedik. İstediğinizde web sayfamızdan bu kod ile alım yapmaya devam edebilirsiniz.

Trendyolda 64tl ye geliyordu ichamama, henuz onceki paketi tam bitmeden siparisi gectim. Lezzetini bildigim ve cok begendigim bir kahve bu fiyata cok iyi oldu.

Umarim hemen bitmez ichamama ilerde birdaha almak isterim.

Merhaba indirim için teşekkür ederim. sitenizde espresso için ayrıca bir kısım yoktu kavrumlarınız omni tarzda mı oluyor ?

@baristocrat

Ben aldım. Arkadaşın filtre kahve makinesi var ama öğütücüsü yoktu. Buranın 50 grlık alım opsiyonu sunması çok güzel. Böylece değirmeni olmasa da pek zorlanmayacak. Kutusu felan da çok güzel hazırlanmış.

Merak edenler için fırsat olabilir. Farklı kahvelerini denediğim bir kavurucu ama Damo kavrumunu Baristocrat'dan denemedim.

Merhaba , siparişler Gaziemir şubenizden mi gönderiliyor ?

Geri