Espresso olarak Aristocrat Blendimizi önerebiliyoruz. Tabi daha farklı tatlara da alışık iseniz dünya kahvelerinden de deneme yapabilirsiniz.Espresso blend hariç, espresso içim hangi çekirdeğinizi önerirsiniz
Siparişiniz ulaştı. Olabildiğince iyi bir fiyat/performans ürünü olsun istedik. Tüm kahvelerimizin kavrum profilleri farklı ancak bazı kahveler için omni olabiliyor.Damo fiyatı epey uygun diğer kavuruculara kıyasla, üstüne kulüp indirimi olunca sipariş geçtim. Bu arada kavrumlarınız omni mi yoksa filtre/espresso olarak ayırıyor musunuz?
Bize elini veren kolunu kaptırırMadem kupon kodu kahvekulubu35 o zaman indirimin de %35 olması gerekiyor. Yani düz mantık olarak![]()
Merhabalar, stok problemimiz var mıdır?Siparişiniz ulaştı. Olabildiğince iyi bir fiyat/performans ürünü olsun istedik. Tüm kahvelerimizin kavrum profilleri farklı ancak bazı kahveler için omni olabiliyor.
50 gr lık deneme paketlerimizde valf ve zipper bulunmuyor.Deneme paketlerinde bulunan 50 grlık paketler valfli ve zipli mi acaba ?
Sürekli kavrumlarımız devam etmekte ve toptan satışlarımız olduğu için stok problemi yaşanmamaktadır.Merhabalar, stok problemimiz var mıdır?
Teşekkürler.
@baristocrat Damo çekirdeğiniz ilgimi çekti. Bu çekirdeğin kavrumunda daha açık tarafta mı kavrumunuz yoksa ortaya yakın mıdır?

Deneyince yorumları bekliyoruz o zaman hocam.
İlk denememi az önce yaptım ancak pek olumlu değil :/Deneyince yorumları bekliyoruz o zaman hocam.![]()
Evet biraz süre ister bence de. 1 hafta sonra filan nasıl olacak bakalım.İlk denememi az önce yaptım ancak pek olumlu değil :/
6 Temmuz kavrumlu olduğu için yine de ümitliyim kavrum homojen gözükmemesine rağmen. Koku olarak ise Nutz'ın Damo'suna çok benziyor. Eğer yavaşça ona evrilirse bence fiyat/performans olarak müthiş bir çekirdek olur.
Kavrum ne yazık ki bana da çok iyi gözükmedi.İlk denememi az önce yaptım ancak pek olumlu değil :/
6 Temmuz kavrumlu olduğu için yine de ümitliyim kavrum homojen gözükmemesine rağmen. Koku olarak ise Nutz'ın Damo'suna çok benziyor. Eğer yavaşça ona evrilirse bence fiyat/performans olarak müthiş bir çekirdek olur.
Madem kupon kodu kahvekulubu35 o zaman indirimin de %35 olması gerekiyor. Yani düz mantık olarak![]()

Çekirdeklerin tipine bakılırsa da Etiyopya çekirdekleri gibi değiller hatta Single origine bile benzemiyor, yanlışlıkla espresso harmanı göndermiş olabilirler mi?@baristocrat
Damo 5 Temmuz kavrumu. Çekirdekler çok koyu ve üstleri yağ kaplı. Normali bu mudur acaba yoksa bana gelende mi bir sıkıntı var?
Fincanda çıkan sonuçtan da keyif aldığımı söyleyemeyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 14551