• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristocrat- Kahve Kulübü Üyelerine Özel Baristocrat Kahvelerinde İndirim !

Damo fiyatı epey uygun diğer kavuruculara kıyasla, üstüne kulüp indirimi olunca sipariş geçtim. Bu arada kavrumlarınız omni mi yoksa filtre/espresso olarak ayırıyor musunuz?

Damo fiyatı epey uygun diğer kavuruculara kıyasla, üstüne kulüp indirimi olunca sipariş geçtim. Bu arada kavrumlarınız omni mi yoksa filtre/espresso olarak ayırıyor musunuz?
Siparişiniz ulaştı. Olabildiğince iyi bir fiyat/performans ürünü olsun istedik. Tüm kahvelerimizin kavrum profilleri farklı ancak bazı kahveler için omni olabiliyor.

İlk denememi az önce yaptım ancak pek olumlu değil :/

6 Temmuz kavrumlu olduğu için yine de ümitliyim kavrum homojen gözükmemesine rağmen. Koku olarak ise Nutz'ın Damo'suna çok benziyor. Eğer yavaşça ona evrilirse bence fiyat/performans olarak müthiş bir çekirdek olur.
Evet biraz süre ister bence de. 1 hafta sonra filan nasıl olacak bakalım.

Çalışmayın abi şu firmayla...
Çekirdekler yolda öğütülmüş. Paketler zarar görmüş.

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20210714-185652_Twitter.jpg
    SmartSelect_20210714-185652_Twitter.jpg
    89.9 KB · Görüntüleme: 135
  • SmartSelect_20210714-185642_Twitter.jpg
    SmartSelect_20210714-185642_Twitter.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 140
@baristocrat
Damo 5 Temmuz kavrumu. Çekirdekler çok koyu ve üstleri yağ kaplı. Normali bu mudur acaba yoksa bana gelende mi bir sıkıntı var?
Fincanda çıkan sonuçtan da keyif aldığımı söyleyemeyeceğim.

Untitled.jpg

@baristocrat
Damo 5 Temmuz kavrumu. Çekirdekler çok koyu ve üstleri yağ kaplı. Normali bu mudur acaba yoksa bana gelende mi bir sıkıntı var?
Fincanda çıkan sonuçtan da keyif aldığımı söyleyemeyeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 14551
Çekirdeklerin tipine bakılırsa da Etiyopya çekirdekleri gibi değiller hatta Single origine bile benzemiyor, yanlışlıkla espresso harmanı göndermiş olabilirler mi?

Geri