• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristocrat- Kahve Kulübü Üyelerine Özel Baristocrat Kahvelerinde İndirim !

@baristocrat
Damo 5 Temmuz kavrumu. Çekirdekler çok koyu ve üstleri yağ kaplı. Normali bu mudur acaba yoksa bana gelende mi bir sıkıntı var?
Fincanda çıkan sonuçtan da keyif aldığımı söyleyemeyeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 14551
6 Temmuz kavurma tarihli çekirdeklerde de benzer sorun vardı. Yukarıda fotoğrafları görebilirsiniz, Baristocrat ile iletişime geçtiğimde telafi ettiler bu arada. CoffeeNutz'ın Damo'sunu atıyorum buraya kıyaslama olması açısından, kavrum profili omni-roast. Şunu da söylemem gerek Natural ve Anaerobic bir çekirdek olduğu için kavurması epey zor, aynı zamanda demlemesi de.

IMG_1118.jpgIMG_1119.jpgIMG_1120.jpg

Son düzenleme:
Anaerob kahveleri sevdiğimden dolayı hem Sezy coffee’nin hem de Baristocratın Damo kavrumlarını denedim. Baristocratın kavrumu bahsedildiği gibi daha koyu ve yağlı görünümdeydi. Her ikisini de aynı reçete ile V60’da denedim. Sezy’nin Damo’su bana daha çok keyif verdi. Baristokratın ki bana daha yüksek alkollü bir içki tadı verdi.

Me nedir? Ne Alacaksanız diye soruyorsanız. Espresso için Ethiopia Damo Anaerobic düşünüyorum. Normalde hiç Baristocrat kahvesi satın almadım. Ama iki arkadaşım bu kahvenin espresso demlemesinden çok memnun kaldılar bende bir şans vermek istiyorum. Ömer Bey'den aldığım Damoda iyiydi ama indirim kampanyası bitince maalesef pahalı kalıyor.

Son düzenleme:
İzmir, Urla'da karşıma çıktı bu kavurmacı. Dükkanlarına girip 250gr Ethiopia Gedep Worka Chelchele, 50gr da Cascara almıştım. Alışveriş yaparken orda açlışan arkadaş oldukça yardımcı oldu.

Worka rüya gibi bir kahveymiş, ne yazıkki sitelerine baktım ama bulamadım, tükenmiş muhtemelen. James Hoffmann'ın tarifiyle aeropress ile demledim, su olarak da Kuzeyden su kullandım. After taste baya uzun ve keyifliydi, hatta en akılda kalıcılardan bir tanesi diyebilirim. uzun süre ağızımı şapırdatma ihtiyacı duymuştum...

Cascara da benim için ilginç bir deneyimdi. Uzun zamandır kahve kirazı deneyimlemek istiyordum burda karşıma çıkınca hemen alıverdim. 1/16 ölçeği kullanmamı söylemişlerdi french press'te 10 gram a 160 ml kaynar su ekleyerek yaptım. hatta aynı kirazlardan 2 kere demleme yaptım ve her iksinde de sonuç gayet keyifliydi.

Firma ile bir bağlantım yoktur not olarak da eklemek istedim :-)

kendileri burada hocam

belki şu başlık buraya taşınıp ismi değiştirilirse daha güzel olabilir:

Baristocrat'tan geçen hafta çekirdek almıştım.
İki adet çekirdek aldım ecogarciola ve panama.
Valften çekirdekleri kokladım ecogarciola da espresso kavrum kahve kokusu vardı.
Açtım bütün çekirdeklerde yağlanma vardı yine de demledim. Bu sene içtiğim en kötü v60'tı.
Mail attım, instagramdan yazdım. İkisinden de dönüş oldu ve pazartesi çekirdeğin kavrulacağını salı bana gönderileceğini yazdılar. Sonra tekrar bir mail aldım elimdeki çekirdeğin yurtiçi kargo ile gönderilmesi isteniyordu.
Çekirdeği istedikleri kargo ile kargoladım. Ellerine ulaştı. Dün aradım. Çekirdeklerin ellerine ulaştığını ve beni bilgilendireceklerini söylediler. Hala bilgilendirmediler çekirdek de yollamadılar.

Aldığım çekirdeğin 250 gram site fiyatı 110 lira (Ben Kasım indirimiyle daha uyguna aldım.) Sanal Bahart'tan kilosu 100 liraya veya daha az çok daha güzel çekirdekler içtim. Bu kadar yanığıyla karşılaşmadım. Çekirdek v60 ile içilmez, aroma yok, sadece yanık tatlar var. Bir haftadır yazdım onlar yazdı aradım. Sonuçta ne çekirdekle ilgili bilgi var ne de bana çekirdek gönderdiler. Konuya girdim gerçekten sorunlu çekirdekler göndermişler. Konuyu incelemiş olsaydım almazdım Alacak olanlar konuyu okusun öyle alsın derim. Boşuna hem zaman kaybederler hem de canları sıkılır.

Baristocrat'tan geçen hafta çekirdek almıştım.
İki adet çekirdek aldım ecogarciola ve panama.
Valften çekirdekleri kokladım ecogarciola da espresso kavrum kahve kokusu vardı.
Açtım bütün çekirdeklerde yağlanma vardı yine de demledim. Bu sene içtiğim en kötü v60'tı.
Mail attım, instagramdan yazdım. İkisinden de dönüş oldu ve pazartesi çekirdeğin kavrulacağını salı bana gönderileceğini yazdılar. Sonra tekrar bir mail aldım elimdeki çekirdeğin yurtiçi kargo ile gönderilmesi isteniyordu.
Çekirdeği istedikleri kargo ile kargoladım. Ellerine ulaştı. Dün aradım. Çekirdeklerin ellerine ulaştığını ve beni bilgilendireceklerini söylediler. Hala bilgilendirmediler çekirdek de yollamadılar.

Aldığım çekirdeğin 250 gram site fiyatı 110 lira (Ben Kasım indirimiyle daha uyguna aldım.) Sanal Bahart'tan kilosu 100 liraya veya daha az çok daha güzel çekirdekler içtim. Bu kadar yanığıyla karşılaşmadım. Çekirdek v60 ile içilmez, aroma yok, sadece yanık tatlar var. Bir haftadır yazdım onlar yazdı aradım. Sonuçta ne çekirdekle ilgili bilgi var ne de bana çekirdek gönderdiler. Konuya girdim gerçekten sorunlu çekirdekler göndermişler. Konuyu incelemiş olsaydım almazdım Alacak olanlar konuyu okusun öyle alsın derim. Boşuna hem zaman kaybederler hem de canları sıkılır.
Merhaba Vehbi bey ,
Bir kez daha değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.
Kahveniz şuanda kargo da , muhtemelen yarına tarafınıza teslim edilmiş olur.

Hatırlıyorum ki mailleriniz de ilgimiz , alakamız ve hızlı dönüşümüz için teşekkürlerinizi sunmuştunuz.
Müşteri memnuniyeti konusunda oldukça hassas ve dikkatli bir firma olduğumuzu ve farkedersiniz ki bu portaldan da ne kadar hızlı dönüş yaptığımızı ve her türlü görüşlerinize her zaman açık olduğumuzu , değerlendirdiğimizi ve önemsediğimizi bir kez daha görmüşsünüzdür.

Yarın kahveniz tarafınıza ulaştığında keyifle içmenizi ve bunun sizin için negatif bir deneyim olmaması adına ne kadar emek vermiş olduğumuzu düşünmenizi isteriz.

iyi günler dileriz.

Merhaba Vehbi bey ,
Bir kez daha değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.
Kahveniz şuanda kargo da , muhtemelen yarına tarafınıza teslim edilmiş olur.

Hatırlıyorum ki mailleriniz de ilgimiz , alakamız ve hızlı dönüşümüz için teşekkürlerinizi sunmuştunuz.
Müşteri memnuniyeti konusunda oldukça hassas ve dikkatli bir firma olduğumuzu ve farkedersiniz ki bu portaldan da ne kadar hızlı dönüş yaptığımızı ve her türlü görüşlerinize her zaman açık olduğumuzu , değerlendirdiğimizi ve önemsediğimizi bir kez daha görmüşsünüzdür.

Yarın kahveniz tarafınıza ulaştığında keyifle içmenizi ve bunun sizin için negatif bir deneyim olmaması adına ne kadar emek vermiş olduğumuzu düşünmenizi isteriz.

iyi günler dileriz.

Beş dakika önce yurtiçi kargo bildirimi geldi. (Çıkış biriminde) Mailde Salı günü göndereceğiz demiştiniz. Kavrum ile ilgili bilgiyi de burada sunabilirsiniz. Henüz göndermiş olduğum kahvedeki sorunu öğrenemedim.

Beş dakika önce yurtiçi kargo bildirimi geldi. (Çıkış biriminde) Mailde Salı günü göndereceğiz demiştiniz. Kavrum ile ilgili bilgiyi de burada sunabilirsiniz. Henüz göndermiş olduğum kahvedeki sorunu öğrenemedim.
Kargo size ulaştığında kestiğim barkod tarihine de bakmanızı rica ederim.Dün yeni kavrumdan, cupping sonrası gönderimler gerçekleşti.Telefon görüşmesi de yapabildiğimiz bir iletişimimiz söz konusu iken, tavrınızı bu aşamadan sonra iyi niyetli görmediğimizi bildirmek isterim.
İade kahveniz ile ilgili de , en kısa sürede mailinize analiz bilgisi ulaşacaktır. Takdir edersiniz ki , sizler gibi oldukça değerli müşterimiz ve iş akışımız var. İyi günler dileriz.

Kargo size ulaştığında kestiğim barkod tarihine de bakmanızı rica ederim.Dün yeni kavrumdan, cupping sonrası gönderimler gerçekleşti.Telefon görüşmesi de yapabildiğimiz bir iletişimimiz söz konusu iken, tavrınızı bu aşamadan sonra iyi niyetli görmediğimizi bildirmek isterim.
İade kahveniz ile ilgili de , en kısa sürede mailinize analiz bilgisi ulaşacaktır. Takdir edersiniz ki , sizler gibi oldukça değerli müşterimiz ve iş akışımız var. İyi günler dileriz.
Teşekkür ederim iyi niyetimle ilgili yargınız için.

trendyol kampanyasından deneme fırsatı buluyoruz. Paketler sağlam ulaştı. kargonun kolide gelmesi iyi oldu. el tostonun fiziki analizinde defect yok ve kavrum homojen. Tadımda nektarin hariç notalar ok. Cd'nin La majadaya benzer bir havası var. Hangisi ucuzsa onu tercih ederim açıkçası. Ortalama bir çekirdeğin de 100 TL bandına yaklaşması can sıkıcı.Büyük beklentisi olan bu çekirdeği pas geçsin. Sırada damo ve tırtıra var. Notlarımı belirtirim.

El tostona 7/10 veriyorum.

Son düzenleme:
Konu tekrar açılmışken buradaki tartışma sonrası (üst tarafta üç dört mesaj), Baristocrat'tan yetkili bir beyefendi aradı ve uzunca durumla ilgili bilgi verdi. Sonradan gönderilen kahvenin kavrumu V60 demlemelerimde yazılan aromaları oldukça iyi veriyordu.

trendyol kampanyasından deneme fırsatı buluyoruz. Paketler sağlam ulaştı. kargonun kolide gelmesi iyi oldu. el tostonun fiziki analizinde defect yok ve kavrum homojen. Tadımda nektarin hariç notalar ok. Cd'nin La majadaya benzer bir havası var. Hangisi ucuzsa onu tercih ederim açıkçası. Ortalama bir çekirdeğin de 100 TL bandına yaklaşması can sıkıcı.Büyük beklentisi olan bu çekirdeği pas geçsin. Sırada damo ve tırtıra var. Notlarımı belirtirim.

El tostona 7/10 veriyorum.

Damoyu da denedim. Kahveyi bir sürü yerden denedim. Bence en düzgün profili baristocrat çıkarmış. Çileksi şarapsı herşey var... Ancakkkk bu kahve benim damak tadıma uymadı. Beğeneni ayıla bayıla içer. Tin coffeenin pacamarasında da böyle oldum.

Bu kahveye 8/10 veriyorum.

Geri