• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle hayırlı olsun @Oguzhan 😊 Kahve dünyasında güzel insanların bir araya gelmesi var olan iyi projelerin artarak süreceğine dair ümitlendiriyor beni.
Ben de bir Kenya sevdalısı olarak merakla bekliyorum 😊

Gecenin çok geç saatleri olmasına karşın sevgili @hasimsolmaz'ın mesajını görür görmez hemen sipariş verdim 😎 Yıkanmış Kenya'yı merakla bekliyorum 😊

Çok kısa süreliğine satışta keşke bir hafta olsaydı, tadım notalarını bilen varmı?

En azından deneyip beğenirsem biraz daha alım yapardım
Merhaba @Rookie
Sevgili @portakalhalil in de yazdığı gibi, sitedeki geri sayım, ön sipariş için. Lakin ön siparişler alındığında elimizde geriye ne kadar kahve kalır, inanın bilmiyorum, Haşim abi haftasonunu paketleme ile geçirecek sanırım.🙂 Baristatus projesi, @hasimsolmaz ın seyahatlerinde keşfedip beğendiği kahveleri Türkiye'deki dostlarıyla da paylaşmak istemesi sonucu ortaya çıkmış bir proje. Küçük ölçekli, anca koleksiyon değeri taşıyabilecek miktarda sınırlı satış yapılıyor. Bu proje ile, normal şartlar altında çok daha fazla para ve zaman harcayarak ulaşabileceğimiz bazı kahve çekirdeklerine, sadece maliyet fiyatlarını karşılayarak ulaşabiliyoruz. Gelinen noktada ise, "Ayın Kahvesi" satışa açıldığında hızlı davrananlar stoğu eritiyorlar, bir bakıyoruz satış sonlanmış. Yani bu şartlar altında, eğer kahveyi alır da beğenirseniz, Baristatus üzerinden tekrar sipariş edebilmeniz pek olası görünmüyor. Lakin eğer yolunuz Çekmeköy'e düşer de, "Yâ hû burada da şöyle insanlar vardı" diye aklınıza gelirsek; bi' ses edin. Durumlar müsait ise sizi ofisimizde ağırlamaktan ve kahvemizi paylaşmaktan memnun oluruz.

---
Arkadaşlar, dostlar, tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler. Hep birlikte keyifli bir "Ayın Kahvesi" tecrübesi yaşamamız dileğiyle... ❤️

Abi onu diyorum ben de @hasimsolmaz a. "Alalım birkaç çuval yeşil Kenya AA, hikaye falan da uydururuz kahvelere, Roest'ta kavurur kavurur satarız. %300 kâr, mis."

Yok. İllâ koleksiyon değeri olan özel çekirdek, sınırlı üretim, kârsız satış. Bakalım nereye kadar inat edecek, bi' yerde işi ticarete dökmek ve sizlere daha sürümsel bir hizmet getirmek için adım atabilirim. 😬

Oğuzhan, "Alalım bi Kenya AA" demenden 6 saat sonra bir Kenya kahvesinin satışa girmesi 😂😂😂
Geçen alımlara anaerobik kahvelerle önyargılı olduğum için almamıştım bu sefer ne olursa olsun alacaktım fakat iflah olmaz bir Kenya sevdalısı olarak bu kahveye çok sevindim:)

Süper düşeş olmuş, çok sevindim. Umarım keyifle tüketeceğiniz bir kahve olur!

Yıkanmış Kenya görünce bir düşündüm ama yine de geçtim siparişi. Baristatus'un kutusu şımartıyordu. Bu sefer 180g paketlemeyi kavurucu mu yaptı siz mi yapacaksınız @hasimsolmaz Var mı yine sürprizleriniz?

🙏 Şimdiden afiyet olsun! Kahveler dün gümrükten ofise geldiler. Herbiri Tim Wendelboe ekibi tarafından azotla purge edilerek kapatılan 1'er kg'lık valfli paketler halinde. Yarın 180 gr Doypack'lerimize koyup, özenle paketledikten sonra Pazartesi kargo ile ulaştıracağız. 20Kg var, 18 kg size, 2 kiloyu da Oğuzhan'la kırışırız, dostlarla içeriz, evde ofiste ikram ederiz :D Sonra yeni bir seriye yelken açarız, keşifler böyle böyle sürer gider, inşallah!

Oğuzhan, "Alalım bi Kenya AA" demenden 6 saat sonra bir Kenya kahvesinin satışa girmesi 😂😂😂

Süper düşeş olmuş, çok sevindim. Umarım keyifle tüketeceğiniz bir kahve olur!

🙏 Şimdiden afiyet olsun! Kahveler dün gümrükten ofise geldiler. Herbiri Tim Wendelboe ekibi tarafından azotla purge edilerek kapatılan 1'er kg'lık valfli paketler halinde. Yarın 180 gr Doypack'lerimize koyup, özenle paketledikten sonra Pazartesi kargo ile ulaştıracağız. 20Kg var, 18 kg size, 2 kiloyu da Oğuzhan'la kırışırız, dostlarla içeriz, evde ofiste ikram ederiz :D Sonra yeni bir seriye yelken açarız, keşifler böyle böyle sürer gider, inşallah!
Bende yoğurt kabını alıp geleyim bari bi 50 100 gr 😂😂

gecen yil karagoto ictim tim wendelboe'dan: ayni mi degil mi, lot-superior terroir lot gibi degiskenleti bilmem ancak orkunustelin kenyasi gecen yilkinden 3-5 gomlek ustun
Geçen seneki Karogoto'yu hayal meyal hatırlıyorum. Ichuga ile yorumlamam zor olur benim için ama böyle bir değerlendirme yapmış olmanız beni gururlandırdı sağolun. 🙏

Bu seneki Karogoto'yu sağolsun Haşim ikram etti. Oldukça keyifli idi ki o kahvenin üstünden yanlış hatırlamıyorsam iki ay geçmişti. Ona rağmen berraktı meyve tatları zayıflamış olsa bile. Taze hali kat be kat keyiflidir şu an. 😇

ben merakla beklerken bu ayın kahvesi gelmiş bile. hem Kenya hem Nordic kavurum olunca bu ayın kahvesiyle ilgili beklentim bir hayli yüksek. önceki seçkileri çok beğenmiştim ancak Kenya kahvelerini ayrı bir seviyorum. yarın kargoya verilecekmiş heyecanla bekliyorum :)

Kahvem geldi ne şık ne güzel bir paket olmuş :) herşey özenli güzel.
4 Mayıs kavurma görünüyor, light roast olduğu için biraz danışmam lazım, ne zaman açsak ?
Birde ne reçete varmı? Özellikle grind setting konusunda tavsiyeniz?

Ekli dosyalar

• IMG_20220517_164252.jpg
    IMG_20220517_164252.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 197
Geri