• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baratza Encore ile V60 tarifleri

Aşağıdaki linkte , Baratza Encore referansı ile V60 için farklı demleme tarifleri paylaşılmış. Hep duyduğumuz Kasuya, Hoffman vs dışında tarifler olması ilgimi çekti :)


Sizlerin de "Encore ile" keyifli sonuçlar aldığınız tarifler varsa burada paylaşabilirseniz bir kaynak oluşturmuş oluruz
 
Ben kullanırken kalibresiz ayar ile 17 20 tık arası v60
Kasuya da 26 30 tık arası kullanırdım .
 
Ben kalibresiz 16 -18 kullanıyorum. 14-15 denemelerim de oldu ama özellikle Etiyopya'larda çok tıkanma olunca 18'e doğru kayıyorum. Kasuya da 22-26 arası deniyorum.
 
En ince ayar kalibre edildikten sonra 15-16.kademede kahve çok çamurlaşıyor .18den aşağı düşmüyorum kalita ve v60 demlemede,aeropresste 20-24 arası uygun oluyor .
 
Geri
Üst