• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ascaso Dream PID Espresso Makinesi

Makina üreticileri neden hala ısrarla 12-15 bar basınçlı cihazlar üretiyor bilginiz var mı

Üretim isteği değil. Bu cihazlarda kullanılan vibrasyon pompalar 15 bar basınç veriyor bundan dolayı. Pompa basıncı değişmediği için opv ihtiyaç oluyor. Opv de maliyet demek.

@kahvetrip Onur bey merhaba,
makina için farklı araştırmalar yaptınız mı?

@kahvetrip Onur bey merhaba,
makina için farklı araştırmalar yaptınız mı?
Aydoğan abi, termoblok da olsa, kazanlı da olsa pid olduğu sürece çok üzmez. Tipini beğendiysen al Ascaso'yu gitsin. Ama sütlü içecek yapacağım diyorsan hem victoria hem ascaso biraz yoracaktır.

Merhaba kardeşim,
hep diyorum ben sabah bir akşam bir Espresso içiyorum, gün içerisinde de iki sütlü içecek aynı anda, haftanın iki üç günü içelmez bile belki.
Ben dün ascaso.com sitesine de mail attım ve sorular sordum, hemen yanıtladılar. Bu gün ve yarın da maillerim olacak, sanırım pazar gününe kadar aklımdaki soruları bitirmiş olacağım.
Tüketimlerimiz belli ve yükselmez.
Ascaso İspanya, Espresso ile Süt köpürtme arasındaki ısı değişim bekleme süresini 50 saniye dedi.
Türkiye Distribütörü ise 1-1.5 dakika en fazla diyor, bu süre bizim için sorun olmaz.
Ayrıca yine Ascaso İspanya hem Dream Pıd, hem de Steel Duo'da yüzde yüz Extrasyon alırsınız, ancak Stell Duo'da hiç bekleme yapmazsınız dedi.
Tek sıkıntı Türkiye'de detaylı bir inceleme olmaması.
Benim tarafımdan değil ama (o da yakında gelecek.) Ama ben almış olurmuyum o zamana kadar bilemiyorum.

Merhaba kardeşim,
hep diyorum ben sabah bir akşam bir Espresso içiyorum, gün içerisinde de iki sütlü içecek aynı anda, haftanın iki üç günü içelmez bile belki.
Ben dün ascaso.com sitesine de mail attım ve sorular sordum, hemen yanıtladılar. Bu gün ve yarın da maillerim olacak, sanırım pazar gününe kadar aklımdaki soruları bitirmiş olacağım.
Ascaso İspanya, Espresso ile Süt köpürtme arasındaki ısı değişim bekleme süresini 50 saniye dedi.
Türkiye Distribütörü ise 1-1.5 dakika en fazla diyor, bu süre bizim için sorun olmaz.
Ayrıca yine Ascaso İspanya hem Dream Pıd, hem de Steel Duo'da yüzde yüz Extrasyon alırsınız, ancak Stell Duo'da hiç bekleme yapmazsınız dedi.
Benim tarafımdan değil ama (o da yakında gelecek.) Ama ben almış olurmuyum o zamana kadar bilemiyorum.
Aydoğan abi, peki Ascaso PID modelleri ufak sapmalar ile anlık sıcaklığı mı gösteriyor yoksa çoğu makinede olduğu gibi sadece hedeflenen ısıyı mı gösteriyor ?

Merhaba kardeşim,
Steel duo pid için şöyle bir video var Aydoğan Abi. Baya detaylı bir inceleme. Dream ile en büyük farkı buhar termocoilin olması ama bunun da sanırım negatif bir yanı 2. coilin daha küçük olması. Bu da bende dreamin buhar gücünün daha yüksek olduğunu düşündürdü.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 🙂

Geri