• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

Kronotrop ve kahvelerini bilenler tavsiye verebilir mi ? V60 ve delter im var. Ayni zamanda otomatik kahve mak. var. Hangi kahveleri tavsiye ederler. Birde krontrop ta kahvelere baktim ancak cupping skor bilgisi mevcut degil. Ben genelde alim yaparken onu da bir kriter olarak aliyorfum aslinda :)
Tsk ler
Ben de hala bu entrynin altında kahve önerisi bekliyorum. Önceden hep hazır paketlerden filtre kahve için olanlardan birini satın alırdım hemen. Şimdi paketi biz hazırlayınca seçmekte zorlanıyorum.😂 ama bir tanesini belirledim: Wolichu wachu

Bence oylama sisteminin önemi yok. Birçok kahveseverin aynı kahveleri reçetelerini paylaşarak bu konuda bilgi biriktirmesi önemli. Ucuza alabilmek ise ekstrası oluyor. Bu ayki anlaşma ise en iyisi çünkü istediğin gibi secebiliyorsun, istediğin miktarda ve sürede alabiliyorsun. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Ayrıca her ay çıkan kavurucuyu sevmeyen veya seçilme yöntemini sevmeyen ( ya da daha geliştirmesini isteyen) çıkıyor. Ama daha önce kendimce arkadaş çevremde öncülük ettiğim organizasyonlarda gördüğüm şu ki, herkes memnun olmaz, uğraşan yorulur diğerleri pozitif veya negatif yorumlar yapar. Ama organizatör bilir bir tek ne uğraştığını ( maddi çıkarı olmayan)

Alımlarda bir kota olacak mı şimdi ben 750 gram alacam ay bitmeden tekrar yeni kavrumdan almak istesem kodu kullanabilir miyim . Yoksa bir defaya mahsus mu? Tamam başka sorum olmayacak :))
kota olacağını zannetmiyorum, olsa söylenirdi diye düşünüyorum. aslında önce deneme siparişi verip beğendiklerimizden yeni sipariş geçebiliriz.. buyrun bu ayki alımın bir avantajı daha..:)

kota olacağını zannetmiyorum, olsa söylenirdi diye düşünüyorum. aslında önce deneme siparişi verip beğendiklerimizden yeni sipariş geçebiliriz.. buyrun bu ayki alımın bir avantajı daha..:)
Alımlarda bir kota olacak mı şimdi ben 750 gram alacam ay bitmeden tekrar yeni kavrumdan almak istesem kodu kullanabilir miyim . Yoksa bir defaya mahsus mu? Tamam başka sorum olmayacak :))
Şöyle bir durum var fatura bilgisi isterken TC kimlik numarası istiyor yani ikinci kullanım tekrarı olur mu o konuda bir bilgimiz yok ama öğrenir sizlere dönüş yaparız bu arada arkadaşlar çok güzel yorumlar geliyor eleştiri ve önerilerde çok güzel sağolun ama tekrardan özel mesaj yolu ile ulaşırsanız bazı konularda daha hızlı yardımcı olabiliriz burada soruyu görmek için baya okuma yapmam gerekiyor 😂

Kronotrop kahvelerini çok beğenmişimdir hep, bir de bizi önceden seçilmiş paketlere mahrum bırakmayarak bir kez daha takdirimi aldılar, teşekkürler herkese :)

Stoklarda bir sıkıntı var mıdır? Lacto fermente kahveyi bekleyeceğim, bu sürede denemek istediğim kahvelerin tükendiğini görmek istemem :)

Kronotrop kahvelerini çok beğenmişimdir hep, bir de bizi önceden seçilmiş paketlere mahrum bırakmayarak bir kez daha takdirimi aldılar, teşekkürler herkese :)

Stoklarda bir sıkıntı var mıdır? Lacto fermente kahveyi bekleyeceğim, bu sürede denemek istediğim kahvelerin tükendiğini görmek istemem :)
Ben de aynı düşünceye sahibim, Lacto Fermente + Gerba ve Gakuyu İni'yi denemek istiyorum.

Haftaya gelecek denilmişti.

Oylama için benim bir önerim var düşünürseniz, ilk oylamada en çok oy alan 2 yada 3 firmayı yeniden anket yapın böylece oy oranı düşük kalmaz en azından %30 dan aşağı oy çıkmaz . Analiz için yardımcı da olabilirim.

Oyun düşük çıkmasının bi önemi yok. Siyasi parti seçmiyoruz. Şu ana kadar oy attığım hiçbir firma seçilmedi ama hep toplu alıma katıldım. Çünkü alım yapmam dediğim bir veya iki firma var sadece. Çoğu kişinin düşüncesi de böyledir. İlla oy attığım çıksın yoksa almam diyen biri olduğunu zannetmiyorum.

Geri