Eğer kendi kahvelerinizi içiyorsanız kahveden bıkmanız çok normalOcak ayı anketi kavurucu değil, içecek seçilsin.
Ayran
Çay
Limonata
Şalgam
Viski
Aylardır kahveden bıktık...
Eğer kendi kahvelerinizi içiyorsanız kahveden bıkmanız çok normal![]()
Öyle ölmez füze atEğer kendi kahvelerinizi içiyorsanız kahveden bıkmanız çok normal![]()
Hoş da komik de olmadı sanırım. Ortamı germeye gerek yok arkadaşlar.Eğer kendi kahvelerinizi içiyorsanız kahveden bıkmanız çok normal![]()
Kahvetrip incelemiş, o fiyata değmediğini belirtiyor.Lacto fermente colombia beklemeye değer mi acep???
İlk defa sabırsızlığımın ekmeğini yedim şükürKahvetrip incelemiş, o fiyata değmediğini belirtiyor.
Ekin bey KK Ankara kolu olarak adresiniz şu an elimizde , izmir hareketlerine dikkat etsin!!!Eğer kendi kahvelerinizi içiyorsanız kahveden bıkmanız çok normal![]()
İnceleme nerede acaba? Instagram veya Youtube'da göremedim.Kahvetrip incelemiş, o fiyata değmediğini belirtiyor.
Hay allah iyi ki yazdınızİnceleme nerede acaba? Instagram veya Youtube'da göremedim.
İlk defa sabırsızlığımın ekmeğini yedim şükür
Evet ekipmanlar için geçerli değil.Ekipmanlar için geçerli değil sanırım bu kod, değil mi?
Teşekkürler cevap içinEvet ekipmanlar için geçerli değil.
Lacto fermente colombia mı? farklı bir kahve mi?Pazartesiyi bekleyin derim kronotrop yeni gelicek kahvesi ile herkesi baya memnun edicek
Lacto fermente ColombiaLacto fermente colombia mı? farklı bir kahve mi?
İyidi kabulBiraz gülmek bugünlerde herkese lazım.