• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

ben de az önce sipariş geçtim.

bu sefer deneme amaçlı

250gr Ruanda Huye
250gr Kenya Gakuyu-ini

söyledim. Bir de daha önce denediğim ve beğendiğim Gerba ve Gualme de var.

Kodu tekrar paylaşabilir misiniz? Konunun sayfaları arasında kaybolmuş bulunuyorum...

espresso seçenek için sadece Peru var sanırım.

@mvscoffee detayları ilk mesaja kopyalamanız mümkün mü?
indirim kodu, geçerli olmayanlar vs..

Sabah ruanda hueye deneme firsatim oldu. Elma notasini hissettim. Deneyim olarak fena degildi, denemeye deger

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum ama bulamadım. Deneyen veya cevabı öğrenen oldu mu? Kargosunu beklmeden şubeden almak çok daha cazip oluyor benim için de.
Maalesef arkadaşlar kampanya sadece internet alışverişi için fakat sipariş notunuza yakın olduğunuz şubeden teslim alabileceğinizi iletebilirseniz belki yardımcı olurlar

Yeni kavrum siparişler ne zaman kargolanacak bilgisi olan var mı?

Bu güzel indirim için emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Kronotrop'tan devamlı kahve alan biri olarak %25 indirimli sipariş vermek çok güzel olacak. :)

bugün alımımı yapacakken karttan çekmede bir sorun yaşandı dedi ki, kartta limit sorunu vs... yok. tekrar deneyeceğim yarın, umarım çözülür.

bugün alımımı yapacakken karttan çekmede bir sorun yaşandı dedi ki, kartta limit sorunu vs... yok. tekrar deneyeceğim yarın, umarım çözülür.
Aynısı bende de olmuştu , 10-15 dakika sonra tekrar denedim oldu .

Geri