Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan
Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SonuçAralık 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği
Yılın benim için en heyecanlı ayına girdik, hem kahvelerimizi ilk kez tadacaklarınız için hem de bizden memnun olan ve kutlamayı sürdürenler için yılbaşına doğru keyifle yol alacağımız bir ay olmasını diliyorum.
Bu sene; geçen kampanyada ve sonrasında yıl boyunca geliştirdiğim bir yöntem kullanacağım. Kısaca: çıtlama seslerinin haritalandırmasını yaptığım bir çalışma oldu ve bu sayede makina bağımsız olarak tüm kahvelerimden istediğim sonuçları alabiliyorum.
"Gain Control" veya "FC Acoustic Lexicon / Mapping" adını verdiğim bu çalışmanın detaylarını Kaliforniya'daki SCA standartlar departmanı ile de paylaştım çünkü eğer bir standarda dönüşürse tüm kavurucuların kolayca faydalanabileceği yepyeni bir tutarlılık metodumuz olmuş olacak.
Haritalandırmayı iş üstünde sunduğum bir instagram paylaşımım da olmuştu buradan izleyebilirsiniz (mesajlarda haritalandırma detayları var).
Basit ve uygulanabilir ama daha önemlisi doğrudan sizlerin işine yarayacak bir gelişme bu ve olumlu / olumsuz tüm dönüşlerinizi bekliyorum. Hepsi de iyileştirmelerim için çok değerli.
Her hafta bir çekiliş ile yeni renkli AeroPress'lerden biri şanslı kahvesevere gidecek... Sitemizdeki mevcut olan renklerden seçebileceksiniz.
Bu sene gönderimlerin gecikmesiz olmasına da ağırlık vereceğim bunun için stok/sonraki kavrum günleri yerine sadece "sonraki kavrum tarihi" uygulanacak ve siparişiniz 2 günde bir olan kavrumlardan gönderilecek. Örneğin şu anda 03.12.25 Çarşamba olan tarih yarın akşam 05.12.25 Cuma olarak değişecek ve gönderimler bu iki gün süresince kavrulmuş kahvelerden olacak vb.
Kahvelerle ilgili yorumlarımı buradan görebilir ve doğrudan alım sayfasına geçebilirsiniz:
- Burundi FW15 Yıkanmış: Bu kahvemiz muhtemelen birazdan bitecek ben bu tahtın varisini Kolombiya Coocentral olarak görüyorum.
- Burundi Izuba Yıkanmış: Kırmızı elma ve şerbet taraflarında bir kahve.
- Kolombiya Coocentral Yıkanmış: Daha dengeli ama FW15'ten daha yüksek performanslı ve çok yönlü bir kahve, espresso, filtre ne isterseniz ona uyar. Çilek suyu, tatlı karamel, müthiş bir denge... Söylenecek çok şeyi var ama sanırım bunu keşfedip siz yeterince yazacaksınız zaten.
- Kosta Rika Chirripó Yıkanmış: Tok ve yine çok yönlü uyumlu ama gevrek asiditeli bir yıkanmış kahve.
- Süper Harman: Bundan sonra listenen kahvelerin karışık oranlarda sürprizli harmanı. Bunu kavrum sonlarında stok açarak yöneteceğiz.
- Etiyopya Asefa Dukamo Honey: Bal gibi kavunu, iştah açıcı bomba gibi mandalina bitişi, yine çok yönlü ayrıca çok katmanlı, filtresi müthiş ama espressoda da ciddi bir performans gösteriyor kendisi.
- Etiyopya Wamena: Tatlı niyetine...
- Endonezya Mas Iyan Double Fermentation: Gizemli kahve vesselam, sanki mavi bir şey ama yabanmersini değil... Tropikal gibi ama ne acaba?
- Kolombiya La Loma Yıkanmış Karbonik Maserasyon: Karpuzu anımsatan bir kokteyl edasında ve bitmek üzere...
- Etiyopya Rumudamo Yıkanmış Anaerobik: Aslında anaerobikten ziyade yıkanmış gibi davranıyor. Yüksek özkütleli bu çekirdeği çatlatabilmek için bol ısı verdik ve temiz içimi limonata / lime ile buluştu. Ferahlık ve lıkır lıkır içmeyi çağrıştırıyor.
- Kolombiya La Sirena Honey Peach: Açık kavrum ve kana kana şeftali şöleni hala kahve ama kokusundan bitişe harika bir şeftali.
- Kolombiya Finca Milan NG: Tropikal ve iştah açıcı sakız / mastik... Bu kahveyi Türk Kahvesi olarak tüketmek isteyeceksiniz, istemiyorsanız da istemelisiniz...
- Etiyopya Bochesa Natural Anaerobik: Passiflora çiçeği / şurubu, keyfiyle rahatlatan kavrumuna çok dikkat ederek zarafetini koruduğumuz çekirdeklerden.
- Kolombiya El Mirador Natural Dark Room: İştah açıcı bir vişneli çikolatalı brownie.
- Kolombiya Sidra Yıkanmış: Tertemiz içimli tok siyah çikolata notalı yıkanmış Sidramız bitmek üzere...
Seçki güzel duruyor herkese hitap edebilecek her türden kahve var açıkçası beni iştahlandırdı. Deneyseller, temiz klasik proses kahveler, fiyat-performans kahveleri. Ben de alıma #36920 ve #36921 olmak üzere hem ev hem ofis için iki farklı sipariş vererek katıldım. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bunu coffeenutz özelinde yazmıyorum ama aynı yeşil çekirdek firmalarından aynı çekirdekler ve farklı sonuç beklentisi yordu artık beni. En azından başka firmalarda olmayan 3-4 çekirdek olsun istiyorum. Hep aynıııı hep aynııı….biraz daha direct trade çabası görmek istiyorum…bu sebeple bu ayı pas geçeceğim.
Hocam aralık ayında 4 pazar var sonuncusu ayın 28i oluyor. 29-30-31 aralıkta sipariş verenlerin şansı olmayacak mı diye bir zihni sinir soruyula geleyim
Hocam aralık ayında 4 pazar var sonuncusu ayın 28i oluyor. 29-30-31 aralıkta sipariş verenlerin şansı olmayacak mı diye bir zihni sinir soruyula geleyim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.