• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Aralık 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
1'inde verilen siparişler için ise bu kavurma tarihi; kahvesiz kaldık..
Merhaba @kahvedemle,

Kısaca sistemimizden bahsedeyim. Şu an için haftada 3 gün kavuruyoruz. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri şeklinde. Siparişinizi Pazartesi oluşturduysanız o zaman sonraki kavrum tarihi Çarşamba günüdür ve siparişiniz Çarşamba günü kavrulup sonraki günler hazırlanıp kargolanacak şekilde planlanmıştır. Siparişinizi verirken de sitemizde yer alan sonraki kavurma tarihi yazılarının içerisinde de hepsi de yazılı tarihi içeriyor aslında.

Sizin özelinizde eğer bana sipariş numaranızı söylerseniz siparişinizin hangi kavurma tarihinde işlendiğini size söyleyebilirim :) İyi günler.

Merhaba @kahvedemle,

Kısaca sistemimizden bahsedeyim. Şu an için haftada 3 gün kavuruyoruz. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri şeklinde. Siparişinizi Pazartesi oluşturduysanız o zaman sonraki kavrum tarihi Çarşamba günüdür ve siparişiniz Çarşamba günü kavrulup sonraki günler hazırlanıp kargolanacak şekilde planlanmıştır. Siparişinizi verirken de sitemizde yer alan sonraki kavurma tarihi yazılarının içerisinde de hepsi de yazılı tarihi içeriyor aslında.

Sizin özelinizde eğer bana sipariş numaranızı söylerseniz siparişinizin hangi kavurma tarihinde işlendiğini size söyleyebilirim :) İyi günler.
Selamlar Atakan Bey, bilgi için teşekkür ederim.
Pazartesi günü sipariş vermiştim, sipariş numaram #36952. Kargoya ne zaman verilebileceğini söylerseniz çok sevinirim. Teşekkürler, iyi günler.

@Ömer Aydın bu alımda sadece espresso tercih edicem. Tatlı, meyvemsi ve asiditesi orta yüksek çekirdekler hangileri?

36932 ile p.tesi siparis vermistim ama bildirim gelmedi henuz kargo ne zaman olur acaba @Ömer Aydın .bu arada 125 gr secenegi icin de tesekkurler ikinci siparisimi de verdim

Benim kargo Kocaeli'ne yola çıkmış. Konuyla ilgili iletişime geçmek için büyük çaba harcadım ancak hiçbir şekilde ulaşım sağlayamadım.

İstanbul'dayım adres hatalı. Düzeltmek için ne yapabiliriz aradım numaranız çalışmıyor.

Son düzenleme:
Selamlar Atakan Bey, bilgi için teşekkür ederim.
Pazartesi günü sipariş vermiştim, sipariş numaram #36952. Kargoya ne zaman verilebileceğini söylerseniz çok sevinirim. Teşekkürler, iyi günler.
Merhaba @kahvedemle,

Siparişiniz 03 Aralık'ta kavrulacak şekilde planlanmış ve şu anda sistemde teslim edilmiş gözüküyor :)

Elinize sağlık @Ömer Aydın . 37021 sipariş no kargoya teslim edildi mi ?

Benim kargo Kocaeli'ne yola çıkmış. Konuyla ilgili iletişime geçmek için büyük çaba harcadım ancak hiçbir şekilde ulaşım sağlayamadım.

İstanbul'dayım adres hatalı. Düzeltmek için ne yapabiliriz aradım numaranız çalışmıyor.
Merhaba @Alfie,

Yaşanan durum için üzgünüm, sanırsam Whatsapp hattı üzerinden de biraz önce görüşmüştük. Durumun düzeltilmesi için en kısa sürede aksiyon alacağız.

#37123 ile alıma katıldım. Şimdiden elinize sağlık, teşekkürler.

Herkese selam,

5 Aralık kavrumlarının tamamı bugün yola çıkıyor. Şu anda planlamaya göre tam zamanında ilerliyoruz ve herhangi bir aksama görünmüyor. Hepinize iyi haftasonları dilerim :)

Benim kargo geldi tüm paketlerin alt kısmı bu şekilde ayrılmış hava almıyordur diye umarak yola devam edeceğiz artık herhalde. Kontrol etmeye de korkuyorum dokunsam iyice yırtılacak gibi.

Ekli dosyalar

• 20251206_110854.jpg
    20251206_110854.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 172
Geri