Görsel atılmış ki, sorun görsel paylaşmakta ya da paylaşmamakta değil bence biri firmaya güzelce dese ki "kavrumda açık ve koyu tipte farklı çekirdekler var, yeşil çekirdek görselini atabilir misiniz?" firma buna "onu gösteremiyoruz maalesef" mi diyecek. Benim takıldığım çamur at izi kalsın. Herbokolog çağımızın mesleği gibi gözüküyor, ben kavurucu olsam buyur gel sen kavur derdim herhalde.
La Loma özelinde Meetlab agtron değeri bile koymuş, bence bu da değerli, şöyle açıklayayım La Loma, DiFluid Omni'de 100.3 Agtron vermiş, Şerif Hocanın yazdığını ekliyorum "1st Crack başlangıcı : 100-105 Agtron" olarak referans alırsak oldukça açık kavrumda. Göz yanıltır, spektrofotometre yanıltmaz. Kavurucu renge bakıp Allah, bu alacalı bulacalı oldu forumda şimdi yazarlar "ne bu yav homojen kavuramamışın" derler iyice bi kavurayım da kopkoyu tek düze olsun dememiş, ideal bir yerde bırakmış, zaten anaerobik kahveleri ve uzun fermentasyon geçiren kahveleri de çok kavurmak cinayet oluyor, zaten hassaslaşıyor kahve çekirdeği iyice yapısı değişiyor bunun üstüne çok kavurunca bardakta pek hoş sonuç çıkmaz. Buna ek
@DtB de demiş birden fazla varyete oluyor, kooparatif kahvesi oluyor 2-3 yerden birleşiyor, ona da yav bu kahvede küçük çekirdek de var büyük de var ne bu %100 arabica değil de robusta mı ya da single orijin değil de blend mi? aaaaaaaa cıss! , o yüzden fotoğraf koymakla bu işler çözülse keşke

tüketici merak edebilir, sorabilir, yeter ki çamur atmasın. Bende tüketiciyim masaüstümde klasörüm var ona bakarım buna bakarım kurcalarım, hayatında hiç güvenlik makalesi okumayan adamların sonucunu her gün şafak operasyonuyla görüyoruz, okuyun