• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Th-3 hocam. En hızlı filtresi bir de. Şu da ilginç, bitter tat almıyorum hiç. Ama hep sıradan düz tatlar.
Worka beni de deli etmişti hocam 😅 ilk demlemede kaza kudret ne yaptıysam içtiğim en güzel fincanlardan biriydi. 5 dk kadar sürdü ama gerçekten muazzam bir kahveydi. Olgun sulu tatlı şeftali hem koku hem tat çok güzeldi. Demleme uzun sürdü diye oynamaya başladım parametrelerle. Ne yaptıysam ilk demlemedeki tadı bulamadım sonrasında. Çok fazla su tutuyor ve filtre katili. Hario 100lü poşet var bir de bende. :( molent pocket ile öğütüyorum ve sanırım epey bir toz üretti bu çekirdekte. Acilik vs sorunu yaşamadım ama düz bir kahve içtim çoğu zaman, bazen de çok çok hafif şeftali. Daha yeniyim ve bana bir ders oldu bu, reçete sonucu güzelse 10 dakikada da demlense oynama. Süreye takılıp kalmışım gereksiz yere...

En azindan haber verilseydi zamlar , siparis ederdik . Daha once haber verildiyse kusura bakilmasin .

DUYURU

Herkese günaydın,

Umarım güzel bir güne hep birlikte başlarız. Burada gelişmeler neticesinde dün akşam epey söz dönmüş. Bende her şeye bir açıklık getireyim.
Şimdi şu şekilde; Gordion olarak kimsenin ne hakkını yeriz ne de kimsenin parası bizde kalır. Dolayısıyla dün yaptığımız fiyat artışını geri çekiyoruz. Dün alım yapanlar oldu elbette onların da ödedikleri zam farklarını iade edeceğiz. Yükseliş olduğunda gereken yapılmıştı, şimdi de gereken yapılıyor herkes müsterih olsun. Burada kimse kimseyi kırmamalı. Söylemlerimize ve yaklaşımlarımıza dikkat etmeliyiz. En azından seviyeli insanlar bunu anlayacaktır. Bir çok gelişme olabilir fakat insan olarak biz bu durumlarda nasıl tepkiler veriyoruz bence önemli olan o. Bu ay böyle döviz, zam vb. konuların konuşulması yerine şahsen kahvenin konuşulması ve etrafında toplanılmasını arzu ederim. Gelin artık şu aşamadan sonra kahveleri konuşalım, reçeteler paylaşalım bu işin biraz da keyfini çıkaralım. Hepimiz çok gerildik, hepimiz çok yorulduk biraz dinlenmeye ve huzur bulmaya ihtiyacımız var.

Esenlikler dilerim.

DUYURU

Herkese günaydın,

Umarım güzel bir güne hep birlikte başlarız. Burada gelişmeler neticesinde dün akşam epey söz dönmüş. Bende her şeye bir açıklık getireyim.
Şimdi şu şekilde; Gordion olarak kimsenin ne hakkını yeriz ne de kimsenin parası bizde kalır. Dolayısıyla dün yaptığımız fiyat artışını geri çekiyoruz. Dün alım yapanlar oldu elbette onların da ödedikleri zam farklarını iade edeceğiz. Yükseliş olduğunda gereken yapılmıştı, şimdi de gereken yapılıyor herkes müsterih olsun. Burada kimse kimseyi kırmamalı. Söylemlerimize ve yaklaşımlarımıza dikkat etmeliyiz. En azından seviyeli insanlar bunu anlayacaktır. Bir çok gelişme olabilir fakat insan olarak biz bu durumlarda nasıl tepkiler veriyoruz bence önemli olan o. Bu ay böyle döviz, zam vb. konuların konuşulması yerine şahsen kahvenin konuşulması ve etrafında toplanılmasını arzu ederim. Gelin artık şu aşamadan sonra kahveleri konuşalım, reçeteler paylaşalım bu işin biraz da keyfini çıkaralım. Hepimiz çok gerildik, hepimiz çok yorulduk biraz dinlenmeye ve huzur bulmaya ihtiyacımız var.

Esenlikler dilerim.
Tarık bey sizi tebrik ederim. Hemen aksiyon verdiniz. Umarım kahve severlerin memnun kaldığı bir tadım ayı olur. Herşey gönlünüzce olsun.

DUYURU

Herkese günaydın,

Esenlikler dilerim.
Alınan aksiyon için teşekkürler. Şu kartın kesim günü gelene kadar dolar rahat dursa da alım yapabilsek gönül rahatlığıyla

Merhaba Tarik Bey,

Dediginiz gibi malesef cogu mecrada insanlarimiz gittikce birbirini kiriyor, kutuplasiyor, birbirine dusman kesiliyor. Burada en azindan bu guzel ortami bozmamak, kahve uzerinden farkli paydalardaki insanlari bir araya geldigi yerin tadini korumak lazim.

Henuz sizden alisverisim olmamasina, olusturdugum sepette bekleyen kahvelerin fiyat artisini gormus olmama ragmen anlayisla karsilamistim. Simdi tekrar indirmissiniz, cok tesekkurler, musait oldugumda ilk siparisimi verecegim kismetse.

Ekonomiden hepimiz etkileniyoruz ancak en nihayetinde kendi adima kahve benim icin bir hobi/keyif iken sizlerin ekmek teknesi. Ben bir ay kahve icmezsem olmem ama siz bir ay kahve satamazsaniz dukkani kapatirsiniz. Buradaki hicbir dukkanin da art niyetle fiyat arttirmadigina eminim. Insallah daha guzel gunler goruruz de forumda sunun fiyati artmadan alamadik, ancak indirimle fiyata alabildikten ziyade yine kahve etrafina odaklaniriz.

Kisacaci siz de musterih olun, eminim herkes icimizde bulundugumuz zor durumun farkinda, sadece sinirler gergin, usluplar biraz sert olunca yanlis anlasilmalar olabiliyor.

Gerçekten tebrik ederim, ben de siparişimi verdim şimdi.
Bence belirsizlik hâlâ çok yüksek, bu ortamda zam kararını hızlı bir şekilde geri almak büyük başarı.

Tarık bey sizi tebrik ederim. Hemen aksiyon verdiniz. Umarım kahve severlerin memnun kaldığı bir tadım ayı olur. Herşey gönlünüzce olsun.

Alınan aksiyon için teşekkürler. Şu kartın kesim günü gelene kadar dolar rahat dursa da alım yapabilsek gönül rahatlığıyla

Gerçekten teşekkürler Tarık bey . Hayırlı günler dileriz .

Gerçekten tebrik ederim, ben de siparişimi verdim şimdi.
Bence belirsizlik hâlâ çok yüksek, bu ortamda zam kararını hızlı bir şekilde geri almak büyük başarı.
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Hep birlikte bugünleri aşacağız, kahvenin ve birleştiriciliğinin tadı çıkartalım!

Merhaba Tarik Bey,

Dediginiz gibi malesef cogu mecrada insanlarimiz gittikce birbirini kiriyor, kutuplasiyor, birbirine dusman kesiliyor. Burada en azindan bu guzel ortami bozmamak, kahve uzerinden farkli paydalardaki insanlari bir araya geldigi yerin tadini korumak lazim.

Henuz sizden alisverisim olmamasina, olusturdugum sepette bekleyen kahvelerin fiyat artisini gormus olmama ragmen anlayisla karsilamistim. Simdi tekrar indirmissiniz, cok tesekkurler, musait oldugumda ilk siparisimi verecegim kismetse.

Ekonomiden hepimiz etkileniyoruz ancak en nihayetinde kendi adima kahve benim icin bir hobi/keyif iken sizlerin ekmek teknesi. Ben bir ay kahve icmezsem olmem ama siz bir ay kahve satamazsaniz dukkani kapatirsiniz. Buradaki hicbir dukkanin da art niyetle fiyat arttirmadigina eminim. Insallah daha guzel gunler goruruz de forumda sunun fiyati artmadan alamadik, ancak indirimle fiyata alabildikten ziyade yine kahve etrafina odaklaniriz.

Kisacaci siz de musterih olun, eminim herkes icimizde bulundugumuz zor durumun farkinda, sadece sinirler gergin, usluplar biraz sert olunca yanlis anlasilmalar olabiliyor.
Emre Bey merhaba,

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Evet böyle zamanlarda ortam birden gerilebiliyor, üsluplar bozulup alayvari söylemler birden ortaya çıkabiliyor fakat ben yine de hepsini anlıyorum bunlar olabilir. Önemli olan kalp kırmamak ve hakaret etmemek. Birisi dün akşam şöyle bir cümle kurmuş 'böyle boş beleş şeylere cevap vermeyin' gibi bir şey. Bunu da doğru bulmuyorum, ortamı germekten ve insanları itmekten başka bir şeye yaramaz. Bizim için hakaret içermeyen her türlü eleştiri ve yorum çok önemlidir. Kimseyi işimize gelmediği için yokmuş gibi davranamayız yada tersleyemeyiz. Elimizden geldiğinde kendimizi ifade etmeye çalışırız. Kişisel olarak en sevmediğim şey yanlış anlaşılmaktır. Umarım burada yakın olan uzak olan her kim var ise beni yanlış anlamamıştır.

Herkese selamlar.

GÜNCELLEME

Merhabalar,

Dünkü yoğun gündemden dolayı yazamadım. Bu haftanın ilk kargoları dün teslim edildi maillere takip numaraları gönderildi. Bugün yine kargo çıkışı olacak yarın da olacak yine maillerinize takip numaraları iletilecektir.

Zam farklarının hepsini sipariş verenlere aktardık. Maillerine de bilgilendirme yazıları gönderildi.

Herkese selamlar.

Shantawene ve worka'dan elimdeki filtrelerden dolayı hiç verim alamadım. Bir demlemem 9 dakika sürdü hatta, kahveye küstüm :) cafec dışında önerdiğiniz bir filtre var mı @TarıkTercan
Merhaba,

9dk çok uzun bir süre. Öğütümde toz oluşumu ve çok ince bir öğütüm gerekir bu süreler için. Biz dükkanda Hario bol poşet kullanıyoruz. Gayette akışı güzel, tıkanma gibi bir durum hiç yaşamadık. Web sitemizde bulunan ürünün referans reçetesinden deneme yapma şansınız oldu mu?

Selamlar

Merhaba,

9dk çok uzun bir süre. Öğütümde toz oluşumu ve çok ince bir öğütüm gerekir bu süreler için. Biz dükkanda Hario bol poşet kullanıyoruz. Gayette akışı güzel, tıkanma gibi bir durum hiç yaşamadık. Web sitemizde bulunan ürünün referans reçetesinden deneme yapma şansınız oldu mu?

Selamlar
Filtreyi değiştirip denemek istiyorum ama şu anda değirmenden de biraz şüphelenmeye başladım. Başka bir değirmen bulabilirsem onunla öğütüp denemek istiyorum. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Filtreyi değiştirip denemek istiyorum ama şu anda değirmenden de biraz şüphelenmeye başladım. Başka bir değirmen bulabilirsem onunla öğütüp denemek istiyorum. Çok teşekkür ederim ilginiz için.
Rica ederim, ne demek. Büyük ihtimalle değirmenle ilgili. Başka bir değirmenle de denediğinizde sonuçları merak ediyorum.

Geri