Merhaba Tarik Bey,
Dediginiz gibi malesef cogu mecrada insanlarimiz gittikce birbirini kiriyor, kutuplasiyor, birbirine dusman kesiliyor. Burada en azindan bu guzel ortami bozmamak, kahve uzerinden farkli paydalardaki insanlari bir araya geldigi yerin tadini korumak lazim.
Henuz sizden alisverisim olmamasina, olusturdugum sepette bekleyen kahvelerin fiyat artisini gormus olmama ragmen anlayisla karsilamistim. Simdi tekrar indirmissiniz, cok tesekkurler, musait oldugumda ilk siparisimi verecegim kismetse.
Ekonomiden hepimiz etkileniyoruz ancak en nihayetinde kendi adima kahve benim icin bir hobi/keyif iken sizlerin ekmek teknesi. Ben bir ay kahve icmezsem olmem ama siz bir ay kahve satamazsaniz dukkani kapatirsiniz. Buradaki hicbir dukkanin da art niyetle fiyat arttirmadigina eminim. Insallah daha guzel gunler goruruz de forumda sunun fiyati artmadan alamadik, ancak indirimle fiyata alabildikten ziyade yine kahve etrafina odaklaniriz.
Kisacaci siz de musterih olun, eminim herkes icimizde bulundugumuz zor durumun farkinda, sadece sinirler gergin, usluplar biraz sert olunca yanlis anlasilmalar olabiliyor.