• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Apollon’s Gold

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Specific getirmiş 3 tane kahvesini, önceden denemiş olanlar hangisini önerir?

Bu ayki kendimi şımartma bütçemi, Ninety Plus toplu alımı için sakladım.

Bu arada kahveler kısmında "Ninety Plus" için yer açılmış specific'te. Yakında sanırım bu çiftlikten kahveler gelecek.

Apollons Gold Bolivya agro takesi'yi denedim. Fiyatına göre değerlendirmek zor ama zevk alarak tükettiğim bir kahve oldu
Birebir aynı tadım notlarını alamadım. Tatlı-çok hafif zencefil aromaları hissettirdi bana. Halen denemelerim devam ediyor :)
Şimdi spesific coffee'den de sipariş vereceğim. Beğenirsem Japonya'dan tekrar büyük miktarda almayı düşünüyorum

Epeydir yurt dışı alımı yapmak istiyordum ama elim gitmiyordu Specific getirince verdim bir bundle siparişi. Merak ve heyecanla bekliyorum 🤩💯

Spesific coffee'den aldığım apollons Gold Guatemala esperanza pacamara ve Costa rica Los Angeles mokka'yı açtım
White honey işlenmiş kahveyi ilk defa denedim ve çok beğendim. Kosta Rika çok net kırmızı meyve tadlarını belli ediyor.
Guatemala'nın tadım notları daha silikti. Bol miktarda dedektif çekirdek çıktı 100gr'da.
Apollon's Gold ile mailleşip 500gr Panama gesha ve 500gr Costa Rika siparişi geçtim. Gözler yollarda artık :)

Duncan Caturranın sadece kokusu bile tatmin etmeye yetiyor insanı çook beğendim. Guetemala onun kadar etkileyici değil ama güzel. Los Angeles Mokka'yı daha deneyimleyemedim. Yurt dışından direk alım yapmaya hala elim varmıyor o yüzden Rare Series'te tekrar Apollon's Gold görmek isteriz @specific.coffee :)

Geri