• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Apollon’s Gold

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet ucuz değil, haklısınız, ancak bunlar az miktarda yetiştirilen, özel çekirdekler, muhtemelen yeşil olarak da oldukça pahalılar. Ayrıca o fiyata kargo da dahil ki Japonya'dan buraya o da malum... konu haliyle şuraya geliyor, değer mi, kuş mu konduruyorlar, her zaman değil ama bazen evet... daha çok damak deneyimimizi artırmak... demleyebildigimiz kadar tabii... sonuç, tamamen bütçe ve tercih konusu...
Değer mi değmez mi insan denemeden karar veremiyor yanlız gerçek şu ki denemek istiyor. Ben hem merak ediyorum hem görünce ağzım sulanıyor. İlerleyen dönemde inşallah almak istiyorum ama şu sıra değil malesef. İlginize teşekkürler.

50 tlye 20 gr kahve her zaman lüks bence, bu tür kahveleri ara sıra bile almak için çok ciddi ekonomik rahatlığın olması gerek.

şu olayın bir çözümü yok mudur? gümrükte rastgele paket bıçaklamak nasıl bir saçmalıktır? gelen paketlerin çoğu aşağıda paylaştığım şekilde çıktı kargodan.

bu arada Apollo's Gold, siparişin gönderiminde bir hata yapmış. siparişimdeki bir çekirdeğin yerine farklı çekirdek göndermişler onu daha kargo yoldayken hemen telafi ettiler yani doğru çekirdeği de kargoladılar. artı bir paket de hediye gibi olmuş oldu yani..hataları konusunda muhattap bile olmaya gerek kalmadan kendileri farketmişler. tek eksikleri Fedex ile çalışmaları. Fedex nedense kahve istanbul'a ulaştıktan 1 hafta kadar sonra vergi talebinde bulunuyor. tabi siz vergiyi ödemeden adresinize yola çıkmıyor kahveler. ups benzeri hareketler yani.

kargo ulaşır ulaşmaz, yırtılmamış paketlerden birisinde yer alan ''Guatemala Legendary Geisha''dan demledim. gerçekten harika bir kahve diyebilirim. keşke şu paketlerin bıçaklanması olayı olmasaydı fiyatına rağmen değdi diyeceğim bir sipariş olacaktı.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2021-01-20 16.37.23.png
    Ekran Resmi 2021-01-20 16.37.23.png
    569.3 KB · Görüntüleme: 138
şu olayın bir çözümü yok mudur? gümrükte rastgele paket bıçaklamak nasıl bir saçmalıktır? gelen paketlerin çoğu aşağıda paylaştığım şekilde çıktı kargodan.

bu arada Apollo's Gold, siparişin gönderiminde bir hata yapmış. siparişimdeki bir çekirdeğin yerine farklı çekirdek göndermişler onu daha kargo yoldayken hemen telafi ettiler yani doğru çekirdeği de kargoladılar. artı bir paket de hediye gibi olmuş oldu yani..hataları konusunda muhattap bile olmaya gerek kalmadan kendileri farketmişler. tek eksikleri Fedex ile çalışmaları. Fedex nedense kahve istanbul'a ulaştıktan 1 hafta kadar sonra vergi talebinde bulunuyor. tabi siz vergiyi ödemeden adresinize yola çıkmıyor kahveler. ups benzeri hareketler yani.

kargo ulaşır ulaşmaz, yırtılmamış paketlerden birisinde yer alan ''Guatemala Legendary Geisha''dan demledim. gerçekten harika bir kahve diyebilirim. keşke şu paketlerin bıçaklanması olayı olmasaydı fiyatına rağmen değdi diyeceğim bir sipariş olacaktı.
ah bu kargolar eskiden dhl ile gönderiyorlardı bir sıkıntı görmedim ben ,
Bu arada Legendary efsanedir afiyet olsun :D

ah bu kargolar eskiden dhl ile gönderiyorlardı bir sıkıntı görmedim ben ,
Bu arada Legendary efsanedir afiyet olsun :D
DHL Express ile gönderseler tam bi süper olacak da Fedex işte. madem illa kontrol etmen gerekiyor ve bunun açıp görmekten başka bir yolu yok; o zaman yukardan kilit mekanizmasını bozmayacak şekilde kes bak sonra da kilitle.

Legendary, evet adı gibi efsane..içtiğim en güzel kahvelerden. 40 gr kaldı, yavaş gitmeliyim diyorum ama onu da içmemek için sabrediyorum..:D

kargo ulaşır ulaşmaz, yırtılmamış paketlerden birisinde yer alan ''Guatemala Legendary Geisha''dan demledim. gerçekten harika bir kahve diyebilirim. keşke şu paketlerin bıçaklanması olayı olmasaydı fiyatına rağmen değdi diyeceğim bir sipariş olacaktı

Yurtdışı bir yana benim Türkiye içinden gelen kahve paketini bile bıçak ile kesmişler.tabi bu olayın ardında başka sebepler aramadım diyemen.pes yani ama malesef normal karşıladım diyebilirim.

DHL Express ile gönderseler tam bi süper olacak da Fedex işte. madem illa kontrol etmen gerekiyor ve bunun açıp görmekten başka bir yolu yok; o zaman yukardan kilit mekanizmasını bozmayacak şekilde kes bak sonra da kilitle.

Legendary, evet adı gibi efsane..içtiğim en güzel kahvelerden. 40 gr kaldı, yavaş gitmeliyim diyorum ama onu da içmemek için sabrediyorum..:D
çok bekletmemek lazım geishaları aroma kaybı hızlı olabiliyor :)

Kavurucu: Apollo's Gold
Kahve: Legendary Geisha Guatemala
Yöntem: Kalita 102
Su: Kuzeyden Su (Peak Water 3 derecede süzüldü)
Derece:92
Öğütüm: CMD 25 klik
Kahve/Su Oranı: 1/17-35/595
Filtre: Sibarist
Bitiş: 3.00

öğütme ile birlikte lavanta ve bergamot kokuları oldukça kesif hissediliyor. Legendery Geisha, temiz, kompleks ve inanılmaz dengeli, çok zarif bir kahve. elma ve kahverengi şeker tatlılığı ile bergamot, yasemin tatlarına eşlik eden kesif çiçeksi tatlar özel bir lezzet sağlıyor. sona doğru çikolata tadı da eşlik ediyor. güzel bir gövdesi var. ilk yudumdan sonuna dek kadifemsi bir içim hissi veriyor. mandalina asiditesinin bardağa kattığı canlılık, erik ve Şeftali tatlarının belirgin olduğu, yasemin ve bergamot'un da eşlik ettiği mükemmel aftertaste ile harika bir uyum sağladı. son dönemde içtiğim en iyi kahveydi. işte kahve budur dedirten bir içim keyfi sunduğunu söyleyebilirim.

Ekran Resmi 2021-01-21 20.56.31.png

fedex'e gecmisler, fedex kahveleri teslim etmiyordu benim bildigim. degisti mi bu durum acaba fedexle apollon's gold teslimatini alan var mi?

sadece kargoyu sizin takip etmeniz lazım, fedex gümrükten geçen paketler için dhl express gibi size hemen ileti yollamıyor, sizin takip ederek gelir gelmez yazmanızda yarar var... ayrıca yine dhl express gibi kredi kartı ile gümrük vergisi ödeme şansınız yok, verecekleri hesaba sizin havale/eft yapmanız gerekiyor... bunlar dışında bir sıkıntı yok...

Bugün apollons Gold siparişim geldi. 1kg Bolivya agrotakesi typica aldım. 93 puanla Coe Bolivya 1.si
FedEx ile 10 günde ulaştı. Gümrüğe girmiş ama düzgün yırtmışlar sağolsunlar
Kahveklubü toplu alım için indirim de sordum. Yönetici bir üyemiz ile iletişim halindelermiş :)
Kahve ile ilgili degassing dolunca yorum yazarım20210322_154735.jpg

Edit: yazım

Son düzenleme:
Bugün apollons Gold siparişim geldi. 1kg Bolivya agrotakesi typica aldım. 93 puanla Coe Bolivya 1.si
Kahveklubü toplu alım için indirim de sordum. Mustafa diye bi üye ile iletişim halindelermiş :)
Kahve ile ilgili degassing dolunca yorum yazarımEkli dosyayı görüntüle 10188
Hocam bu kahvenin bir paketi 100 gram değil mi? Sitede 250 gram göremedim de. 4 paket almışsınız 1 kg demişsiniz ondan soruyorum.

Kahveklubü toplu alım için indirim de sordum. Mustafa diye bi üye ile iletişim halindelermiş :)
Kahve ile ilgili degassing dolunca yorum yazarımEkli dosyayı görüntüle 10188
Güzel kahvedir afiyet olsun... temasta oldukları kişi Mustafa diye bi üye değil, o tabir pek olmamış, sevgili Mustafa @msacid , kulübümüz adına toplu alım için yabancı kavurucularla diyalog kuran arkadaşımızdır...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri