Aventus
Barista
- İsim
- Emre
Bir bardak kahve 50 tl ye denk geliyor (20 gr) bir de burdan bak8000 yen e 300gr mı kahve geliyor hocam tam anlayamadım orasını?
Bir bardak kahve 50 tl ye denk geliyor (20 gr) bir de burdan bak8000 yen e 300gr mı kahve geliyor hocam tam anlayamadım orasını?
Değer mi değmez mi insan denemeden karar veremiyor yanlız gerçek şu ki denemek istiyor. Ben hem merak ediyorum hem görünce ağzım sulanıyor. İlerleyen dönemde inşallah almak istiyorum ama şu sıra değil malesef. İlginize teşekkürler.Evet ucuz değil, haklısınız, ancak bunlar az miktarda yetiştirilen, özel çekirdekler, muhtemelen yeşil olarak da oldukça pahalılar. Ayrıca o fiyata kargo da dahil ki Japonya'dan buraya o da malum... konu haliyle şuraya geliyor, değer mi, kuş mu konduruyorlar, her zaman değil ama bazen evet... daha çok damak deneyimimizi artırmak... demleyebildigimiz kadar tabii... sonuç, tamamen bütçe ve tercih konusu...
Evet malesef öyle oluyor. Aklımda olacak birgün alacağım şu an için çok lüks.Bir bardak kahve 50 tl ye denk geliyor (20 gr) bir de burdan bak
ah bu kargolar eskiden dhl ile gönderiyorlardı bir sıkıntı görmedim ben ,şu olayın bir çözümü yok mudur? gümrükte rastgele paket bıçaklamak nasıl bir saçmalıktır? gelen paketlerin çoğu aşağıda paylaştığım şekilde çıktı kargodan.
bu arada Apollo's Gold, siparişin gönderiminde bir hata yapmış. siparişimdeki bir çekirdeğin yerine farklı çekirdek göndermişler onu daha kargo yoldayken hemen telafi ettiler yani doğru çekirdeği de kargoladılar. artı bir paket de hediye gibi olmuş oldu yani..hataları konusunda muhattap bile olmaya gerek kalmadan kendileri farketmişler. tek eksikleri Fedex ile çalışmaları. Fedex nedense kahve istanbul'a ulaştıktan 1 hafta kadar sonra vergi talebinde bulunuyor. tabi siz vergiyi ödemeden adresinize yola çıkmıyor kahveler. ups benzeri hareketler yani.
kargo ulaşır ulaşmaz, yırtılmamış paketlerden birisinde yer alan ''Guatemala Legendary Geisha''dan demledim. gerçekten harika bir kahve diyebilirim. keşke şu paketlerin bıçaklanması olayı olmasaydı fiyatına rağmen değdi diyeceğim bir sipariş olacaktı.
DHL Express ile gönderseler tam bi süper olacak da Fedex işte. madem illa kontrol etmen gerekiyor ve bunun açıp görmekten başka bir yolu yok; o zaman yukardan kilit mekanizmasını bozmayacak şekilde kes bak sonra da kilitle.ah bu kargolar eskiden dhl ile gönderiyorlardı bir sıkıntı görmedim ben ,
Bu arada Legendary efsanedir afiyet olsun![]()
şu olayın bir çözümü yok mudur? gümrükte rastgele paket bıçaklamak nasıl bir saçmalıktır? gelen paketlerin çoğu aşağıda paylaştığım şekilde çıktı kargodan.
bu arada Apollo's Gold, siparişin gönderiminde bir hata yapmış. siparişimdeki bir çekirdeğin yerine farklı çekirdek göndermişler onu daha kargo yoldayken hemen telafi ettiler yani doğru çekirdeği de kargoladılar. artı bir paket de hediye gibi olmuş oldu yani..hataları konusunda muhattap bile olmaya gerek kalmadan kendileri farketmişler. tek eksikleri Fedex ile çalışmaları. Fedex nedense kahve istanbul'a ulaştıktan 1 hafta kadar sonra vergi talebinde bulunuyor. tabi siz vergiyi ödemeden adresinize yola çıkmıyor kahveler. ups benzeri hareketler yani.
kargo ulaşır ulaşmaz, yırtılmamış paketlerden birisinde yer alan ''Guatemala Legendary Geisha''dan demledim. gerçekten harika bir kahve diyebilirim. keşke şu paketlerin bıçaklanması olayı olmasaydı fiyatına rağmen değdi diyeceğim bir sipariş olacaktı
Yurtdışı bir yana benim Türkiye içinden gelen kahve paketini bile bıçak ile kesmişler.tabi bu olayın ardında başka sebepler aramadım diyemen.pes yani ama malesef normal karşıladım diyebilirim.şu olayın bir çözümü yok mudur? gümrükte rastgele paket bıçaklamak nasıl bir saçmalıktır? gelen paketlerin çoğu aşağıda paylaştığım şekilde çıktı kargodan.
kargo ulaşır ulaşmaz, yırtılmamış paketlerden birisinde yer alan ''Guatemala Legendary Geisha''dan demledim. gerçekten harika bir kahve diyebilirim. keşke şu paketlerin bıçaklanması olayı olmasaydı fiyatına rağmen değdi diyeceğim bir sipariş olacaktı.
çok bekletmemek lazım geishaları aroma kaybı hızlı olabiliyorDHL Express ile gönderseler tam bi süper olacak da Fedex işte. madem illa kontrol etmen gerekiyor ve bunun açıp görmekten başka bir yolu yok; o zaman yukardan kilit mekanizmasını bozmayacak şekilde kes bak sonra da kilitle.
Legendary, evet adı gibi efsane..içtiğim en güzel kahvelerden. 40 gr kaldı, yavaş gitmeliyim diyorum ama onu da içmemek için sabrediyorum..![]()

var, geliyor, bir dhl express olmasa da en geç 1 haftada geliyor.fedex'e gecmisler, fedex kahveleri teslim etmiyordu benim bildigim. degisti mi bu durum acaba fedexle apollon's gold teslimatini alan var mi?
tesekkurlervar, geliyor, bir dhl express olmasa da en geç 1 haftada geliyor.
sadece kargoyu sizin takip etmeniz lazım, fedex gümrükten geçen paketler için dhl express gibi size hemen ileti yollamıyor, sizin takip ederek gelir gelmez yazmanızda yarar var... ayrıca yine dhl express gibi kredi kartı ile gümrük vergisi ödeme şansınız yok, verecekleri hesaba sizin havale/eft yapmanız gerekiyor... bunlar dışında bir sıkıntı yok...tesekkurler

Hocam bu kahvenin bir paketi 100 gram değil mi? Sitede 250 gram göremedim de. 4 paket almışsınız 1 kg demişsiniz ondan soruyorum.Bugün apollons Gold siparişim geldi. 1kg Bolivya agrotakesi typica aldım. 93 puanla Coe Bolivya 1.si
FedEx ile 10 günde ulaştı. Gümrüğe girmiş ama düzgün yırtmışlar sağolsunlar
Kahveklubü toplu alım için indirim de sordum. Mustafa diye bi üye ile iletişim halindelermiş
Kahve ile ilgili degassing dolunca yorum yazarımEkli dosyayı görüntüle 10188
Normalde 100 gr'lık paketlerde yolluyorlar haklısınız. 1kg alınca bu şekilde yollamayı tercih ettiler diye düşündüm.Hocam bu kahvenin bir paketi 100 gram değil mi? Sitede 250 gram göremedim de. 4 paket almışsınız 1 kg demişsiniz ondan soruyorum.
Güzel kahvedir afiyet olsun... temasta oldukları kişi Mustafa diye bi üye değil, o tabir pek olmamış, sevgili Mustafa @msacid , kulübümüz adına toplu alım için yabancı kavurucularla diyalog kuran arkadaşımızdır...Bugün apollons Gold siparişim geldi. 1kg Bolivya agrotakesi typica aldım. 93 puanla Coe Bolivya 1.si
FedEx ile 10 günde ulaştı. Gümrüğe girmiş ama düzgün yırtmışlar sağolsunlar
Kahveklubü toplu alım için indirim de sordum. Mustafa diye bi üye ile iletişim halindelermiş
Kahve ile ilgili degassing dolunca yorum yazarımEkli dosyayı görüntüle 10188
Teşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz bir reçete var mı kahve içinGüzel kahvedir afiyet olsun... temasta oldukları kişi Mustafa diye bi üye değil, o tabir pek olmamış, sevgili Mustafa @msacid , kulübümüz adına toplu alım için yabancı kavurucularla diyalog kuran arkadaşımızdır kendisi...
Kendi sitelerinde brew guide ları var, onları iyice inceleyin derim, reçeteleri gayet iyidir... yüksek ısı(98 dereceler) ve ince öğütüm, merak ettiğiniz herşeyi o bölümlerde bulabilirsiniz...Teşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz bir reçete var mı kahve için